torek, 21. september 2010

903001 - komunajzerska percepcija fritzlovskih ekscesov

[lukav]
Janša in Jambrek sta bila zagreta marksista. Janša je pisal marksistične članke, Jambrek je bil ustanovitelj Marksističnega centra pri Univerzi LJ in šef partije na Pravnem faksu. Janše v živo nisem doživljal, Jambreka pa, saj je bil leta 91 moj profesor, ki celo takrat še ni suspel konvertirati.

To so zame totalni luzerji, hujši od kakšnega Pahorja.

In kaj je zdaj tvoj predlog? Da se sfokusirmao na njih al na Murglbabo in njegovih 30 taužent razbojnikov, ki vse to počnejo neprekinjeno že 65 let. In bodo še! Kako dijabolična pamet, jebenti boga!

Ko slovenski razumnik odkrije Fritzla v lastni družini, mu stopi v bran tako, da hitro izlista vse primere katoliških župnikov, ki so nadlegovali otroke. Bravo slovenceljski razumnik, ti bedni iskalec relativizma, ker ti tvoj bedni svet funguje samo, če vso družinsko incestuozno - nasilniško svinjarijo pometeš pod predpražnik, zakriješ z zavesami in na zunaj vse egalitarno izravnaš na povprečje kolektivne povprečne grešnosti. 

In seveda v pameti tekaga slovenceljna, smo vsi enako grešni in enako umazani in enako krivi, žrtve in rablji, preganjani in preganjalci, disidenti in trdorokci, vsi! In mesiđ je seveda - pustimo Fritzle v miru naprej fritzlovati! Fuj! Gnusite se mi takšni slovenski razumniki.

Link


Ni komentarjev: