torek, 21. september 2010

Še od prejšnje inkarnacije - zakaj je besedna zveza "neokomunisti" neprimerna v našem prostoru

Bingo!

Janša je sicer [edini] kolikor toliko politični “good news!” za Slovenijo, ker je edini politik na veliki politični sceni, ki se postavlja kontra komunistom, ma…

…ma, toti Janša ima bodisi zmešane “svetovalce”, bodisi je sam nepopravljiv kalimerovski mehkokurčni brezjajčnik.

Koji kurac se gre neko mono in komunajzer spake, skladno njihovim lastnim aspiracijam in mokrim sanjam, imenuje “socialisti” in “neo-komunisti”?

Kakšni kurac neo-komunisti, če pa gre za iste ljudi, proti katerim je leta 1989 ustalo ljudstvo in Demos in taisti Janša? Isti komunisti, komunisti-morilci, komunisti-kleptomani in oboževalci ter gardijani zločincev, ki jih ves čas podpirajo in volijo!

Kje v državah komunističnega bloka so danes v parlamentu in celo na oblastni poziciji ista imena pripadniki komunistične nomenklature kot leta 1989? Kje, razen v Sloveniji?

A je Čaušesku na oblasti, ali z apanažo in statusom božanstva, ki snuje zarote in se pred volitvami oglaša folku sugerirati kateri kandidat je kredibilen in kateri ne? Ni, Čaušeskuja ni med živimi! A zato Kučan je!

A je general Jaruzelski na oblasti na Poljskem? Ni! Je pa zato pri nas na oblasti Miran Potrč, v ustavnem sodišču pa šef Kompartije Ciril Ribičič, na televiziji pa v roli “pomembnih državnih uradnikov” naciji svoje nebuloze žlobudrajo ljudje, ki so leta 1989 bili v KOS in SDV.

Na terenu skušali izslediti in onemogočiti snovalce slovenske samostojnosti in rušitelje komunističnega terorja.

Me je skoraj kap, ko sem na TV oni dan zagledal udbaša, poslej funkcionarja v neki organizaciji upokojencev. Udbaša, ki je s pištolo v roki, in krvavo komunistično peno na ustih, v roli Slovenca orto komunista, pripadnika KOS, po Sloveniji z bulumento agentov lovil osamosvojitelje iz manevrske strukture.

A je češki partijski šef, ki je sicer za naše kučane mila majka od demokrata, slučajno na oblasti? Ni, seveda ni. Je pa zato na oblasti komunistična avša Borut Pahor, ki je leta 1989 bil viden komunistični komsomolec, gardijan KPS.

Ker je Slovenija povečini dežela volilcev – fuknjenih političnih naivcev neveščih politične igre, se nam je zgodilo, da smo si na prsih pustili strupene rdeče kače, ki so že vzgojile tudi svoj zajedalski podmladek.

Pa danes v Sloveniji imamo ne le še vedno dobesedno iste komuniste na oblasti, kot edina EU, in evropska dežela, imamo tudi dvajset in tridesetletnike, podmladek KPS včlanjen v novo borčevsko organizacijo, he,he, ki jim komunisti niso dovolj ekstremni, pa terjajo še bolj ultraški nastop svojih spak.

V športu velja, da če sam ne izkoristiš priložnosti izgubiš. Če recimo v nogometu ne zadeneš gola ko bi moral, fašeš kontro in izgubiš, ker je večina tvojih igralcev na drugi strani igrišča, kontraši pa imajo potem odprt nebranjen prostor. Logično.

V SLO politiki se je zgodilo ravno to.

Demos, prestreljen s komunističnimi krti je sicer propadel iz drugih razlogov, ker so pač raznorazne spomenčice, bučarji, požarniki bili komunisti na zadatku spremljani še z ziljon sluzastih omahljivcev, ki so, kot v teh dneh sami razlagajo pred TV kamerami, “oblast predali onim, ki vladanje obvladajo”.

Ja, bravo! No šit Šerlok, takorekoč! Komunisti vladanje res obvladajo!

Si predstavljate, da bi češki žametni revolucionarji zrušili komunizem, vzpostavili strukturo politične pluralnosti in parlamentarne demokracije, potem pa “oblast predali nazaj v roke komunistom, ker se je rola njihovega demosa izpela, pa je treba oblast predati onim ‘ki vladanje obvladajo’ “? Buuuuuuuhahahahaha! Qe butasta nacija, jebote!

Najraje pa komunisti imajo prikrito, zakamuflirano, v oblekce tete demokracije zamaškareno diktaturo, podmizno zarotništvo, kamuflažo z milomudno demagogijo pihano na duše obubožanih v formi nežnih pasatov agitprop šuntanja “revnih delovskih prešičev – deloucev na traku” proti “bogatim delovskim prešičem deloucem v razvoju, administraciji, vodstvu”.

In najraje, kot formo vladanja plebsu imajo komunajzer fevdalizem na temelju uravnavanja zasužnjenega odvisnega plebsa v bedi. Jebo vas Alah, sonarodnjaki moji, fuknjeni , a tudi ovčje pohlevni in strahopetni!

Ma Janša in društvo ne bi nikdar smeli igrati komunistične monijadne igre, češ, niso to več komunisti. Morali bi nenehno vsak dan, vsako uro od leta 1992 v vseh komunikacijah z volilci govoriti resnico, ki se glasi - komunisti so se zvijačno in zarotniško polastili oblasti in jih je treba na volitvah odstraniti daleč stran od oblasti .

Ker niso in ker so raje leporečili, lahko Janša danes spet jokca, in še naprej laprda in leporeči, “da mu ne bi komunisti očitali ekstremizma”, poslej o neo-komunistih.

Niso “neo “, Janša, niso, so eni isti in taisti, tisti, ki si jih imel na meniju že leta 1989, tisti, ki so te takrat zaprli in ti tudi danes pakirajo Patrio. “Neo” je pri njih samo njihov komsomolski podmladek, katerega obstoj je sramota za Slovenijo.

Ker po Sloveniji ne strašijo poslej zgolj komunajzer zombiji, pač pa tudi kar zgledno velik komunajzer ideološki zarod. Grozno! Videti je da komunajzarstva v Kranjcev ne bo nikoli konec, oz. ga bo konec šele, ko vse propade, pa se ne bo imelo iz česa črpati za breskrupulozne predatorske rentarje in druge komunajzer đabalebaroše. Pa bodo mrhovinarji sami zapustili prizorišče, ker ni več kaj za glodat do kosti oz. ropat.

Videti je, da bo komunistično zver moral, kontra svetlim primerom češke, recimo, v krvavih revolucionarnih dogodkih, enako kot leta 1989 v Romuniji rušiti razjarjeni folk prignan do roba eksistenčnega prepada. (Oni dan sem znova slišal sicer resda obupno vulgarne vic, se opravičujem, he,he …zakaj škoti ovce najraje onegavijo na robu prepada…ker ovca lepše in bolj iskreno nazaj tišči.)

A jaz žal ne vidim kdaj bi Slovenci, taki kot smo, utegnili zbrati toliko nove energije in pozitivnega političnega naboja. Leta 1989 je optimizem in naboj nekaj časa domoval tudi v Sloveniji, a smo se žal iz njega nemarno naredili norca. Zato se nam zdaj dogaja, kar se nam dogaja.

Jaz (Najbrž vsak normalen in nemaliciozen človek!) bi sicer veliko raje videl, da se nam zgodi češki model žametne revolucije, ki bi 20 let po prvotni iteraciji moral biti še lažje izvedljiv, in še bolj logično preferirana opcija, ki veliko bolj paše v slovenski prostor, kot romunski model, recimo, ma nisem več prepričan, da bo ta zadeva kontrolabel na koncu balade. Kaj si kdo želi zna biti nerelevantno, če arogantneži nadaljujejo riniti zadeve na rob, kot to počnejo zdaj in najavljajo še zaostritev.

Slovencem volilcem so Slovenci komunajzarji (Nekaj promilov nacije jeba celo nacijo v glavo!) podatknili nebulozo, da je lustracija par sto pizdekov iz zločinske nomenklature pregrob in nedemokratičen ukrep, in ker smo kolektivno, ter predvsem med vodilnimi v DEMOS nasedli tej milozvočni mudološki agitpropagandi, utegnemo plačati veliko višjo ceno.

Zdaj se nam lopovi (Še pomnite koliko je bila ocena vrednosti premoženja v “družbeni” lasti, tovariši lopovi?!) in morilci (še pomnite Dobrega iz Negove tovariši morilci?!) po deželi vozijo v luksuznih blindiranih avtomobilih s šoferji, v roli državnikov in uglednih državljanov, družbene smetane takorekoč.

In terjajo predsedniške grandiozne palače, letala z đakuziji in še več plačanih sinekur iz državne blagajne, a na prihodke iz dela arogantno nabijejo edini 70% harač v sistemu haračev, ter najavijo še višje in najavijo delo do smrti na delovnem mestu, s hkratnim povišanjem harača za kao pokojnine, ki kao bodo. Posthumno, valda?.

Gardijani še večjih morilcev pa so lepo na oblasti in na tisočih najbolj častnih in vidnih pozicijah v deželi, na sinekurah in edinih navzgor neomejenih pokojninah in še apanažah za povrh. Z neskončno, do same Matilde dolgimi čakalnimi vrstami v zdravstvu. Zato se sami, na račun onih, ki jih ropajo z navzgor neomejneimi harači za kao zdravstvo, vozijo v Švico operirat! Grejt sakses Slovenija!

Link


Ni komentarjev: