ponedeljek, 27. september 2010

936660 - kratka zgodovina tajkunjenja

[0219K21]
Da pa bi začeli preganjati take, ki zlorabijo managerski položaj v podjetju, to pa ni šlo?!

Tistih 30 tisoč komunističnih direktorjev, ki so zlorabili položaj in ukradili vse kar se je v Sloveniji dalo ukrasti, je to izvedlo v mandatih od leta 1992 do Janševega. 

Davno pred Janševim mandatom je Slovenija že imela 30 tisoč [rdečekhmerkih] klepto-tajkunov.

Pravi, zares maziljeni đeki so bili tutto completo še do leta 1995, he,he. Vsekakor, brez najmanjšega dvoma, je večina premoženja bila pokradena, ko je na oblasti ves čas bil tvoj najljubši vodja in tvoji komunisti.

Vaška posebneža Šrot in Binek, sta očitno nekšna roftarska pizdeka, ki nista bila deležna milosti pripadnosti najožjemu notranjemu krogu neposredno ob glavni loži murgljske Prelature Opus Communistae Carniolus Cleptoides, da bi jih pripustili na glavne strateške kraje ter jih v celoti in sistematično podprli iz državnih bančnih kolhozov. Poleg tega sta, sirotinja umska, nekam kasno, zapoznelo takorekoč, kompletirala sklepna dejanja svojega ambicioznega žepotrpanja, ki sta ga poprej pazljivo in kot veverički skrbno 12 let zakopavala po raznoraznih "parkiriščih".

Prosim, da na tej točki vsi vi, ki imate IQ na ravni Miss Cvičkarije, ne spregledate dejstva, da sta tudi zamudnika Binek in Šrotek komunista, člana centralne komunistične frakcije nemarno slabo zakamuflirane KPS, svojo krajo izvajala ves čas, saj milijard ipak nea morš v eni noči nagrmaditi na "parkirišče". To ni tak enostavno jebote, ipak v tej državi uradno ni dovoljeno krasti, hehe. 

Da sta Binek in Šrotek svoja klepto podviga hitela zaokrožiti pod Janšo je bil izraz panike in čista blamaža, oz. razkritje njune neverjetne nesposobnosti političnega predvidevanja. Ona dva sta siroti mislila, da bodo NjhoviSvoji večno na oblasti in da se Janša komunistični Sloveniji nikakor nea more zgoditi. Da imajo ves čas tega sveta da mirno in z andahtjo, brez panike tudi onadva dokončata svoji kraji.

Ko se je zgodil Janšev mandat, sta v paniki hitela dokompletirati poprej 12 let izvajano/pripravljano krajo. Zlasti ju je prestrašilo, ko sta Janša in Bajuk spremenila zakon o nakupu in prodaji podjetij in s tem povezanega obdavčevanja. Kdor hiti [bolj] greši, kanede.

Primer tovariša Bafčaritateja je sicer s Šrotekom povezan in v delu podoben, ma hkrati precej drugačen.

Njegov glavni greh je bil, da se je skupaj s Šrotekom napičil na strupeno bodico v pesku ležeče skrite beštije, saj sta si privoščila nepojmljivo - največjemu maziljencu tovariša Njega in Prelature sta vzela igračo, ki sliši na ime The Best Sosed, na jokcanje Don Blenta Ventipercenta sta se pa pobalina pobalinska odzvala arogantno s "Sikter pizdek solatarski, jebo te Murglbaba, a misliš, da se vaju bojiva, al ka?!".

Kar je sledilo smo vsi videli. Najprej je Don On, na tribunah rokometnega kluba pljunil v smeri Šroteka, kar je bilo markiranje opičnjakof in znak, da se eksekucija lahko prične, takoj nato je pa v akcijo poslal tomhagen stajl consigliereja, ki je pripravil vso logistiko za eksekucijo. Rezultat je znan: Šrotek in Bavčaritate sta se zbudila vsa krvava, z odsekano glavo njihovih najljubših konjef med svilenimi rjuhami, Šrotek in Binek pa povrhu še poscana in posrana. Vafankulo! 

In other words, Mr. Mond, ti si bodisi skrajno pokvarjeno kompartijaultranvijaško bitje, bodisi si goljufal pri Mensi in v resnici imaš ganglijski IQ na ravni Miss Cvičkarije, kajti le takšni lahko proliferirajo nebulozo o čeznočnem nastanku rdečekhemrskih tajkunof med Janševim mandatom in po Janševi volji, ne da bi jih pri tako nebuloznem laprdanju bilo vsaj malo sram.

Glede tvojega natolcevanja, češ da Janša ni preganjal nikogar izmed teh 30 tisoč VašihSvojih komunističnih klepto-tajkunov, te najprej opomnem, da tega naj ne bi počel Janša ampak domnevno neodvisni tožilstvo in sodnija, ki sta kakopak rdeča kot kri. In doživljenjska. Ki Janševih aspiracij ne delita, ampak Janšo raje inkriminirata. 

Njih pa lahko kar na vašem partijskem sestanku vprašaš zakaj ne preganjajo 30 tisoč slovenskih komunističnih tajkunof.

Tvoje vprašanje je slab poskus prodajanja tretejerazredne demagogije. Namreč, če smo že pri delu tožilstva in sodnije, pod Janšo je vsaj malo ropotalo o čisti lopati pa smo posledično Kardeljevaga vnuka prisilili, da je priznal da so banditi iz zemonsekga klana ukradli 2,2 miljardi na AC programu, mlogo penezof kime, mlogo, bre, pa še nekaj akcij je bilo, vsekakor več preganjanja kleptoidenja, kot v vseh mandatih Kompartije s padlago vred.

Nisem pa opazil, da TvojiSvoji preganjajo enega samega izmed vseh 30 tisoč mega-lopovov, pa ste imeli prej 3 mandate in zdaj še tega. Plus padlaga, seveda. 

Janše ni več, pa vas nič ne bremza. Koga pa vi zdaj preganjate in kaj iščete. "Sum poskusa prejemanja daril?!" Buuuuhahaha!

Preganjate seveda še naprej Popovića, tak da mu podtikate neobstoječe in ga bremenite za nekšno garjavo davčno goljufanje na kavi v bufetu, Bavčarja in Šrota zaradi internega mafijskega boja (Ipak je Mercator ve se čigav, kanede?!), Binek je pa revež zamudil, se ustrašil Janše, začel bezljati in storil ziljon napak, pa izpušil. Hvala bogu, lepo da je. Ni mu dedek v nasledstvo pustil na svojem hrbtu prigaran Merkur, kanede, hehe.

Ne pozabi Mr. Bond, Binek je VašSvoj, ne kurči se preveč. 

Ko boste njega ugonobili, bo tudi to šlo v kategorijo padlih arhangelov, ki jim je mali Murglbog odrekel support. Zakaj je Binek padel v nemilost Prelature in ali ne gre morda samo za prfknjenga požrešneža, ki je priletel v prevelike škornje? Nea bi vedel, pri mafiji je to vedno motno in megleno, vem pa, da je Binek pripadnik vašega klepto bracva in meni to pove vse.

Link


Ni komentarjev: