torek, 21. september 2010

873411 - o zgrešenih vrednotah

[komunike]
Volitve niso rešitev. Pomagalo bo šele, ko bo dovolj velik delež prebivalcev jedel travo in šel nastopit na ceste proti politikantski mafiji.

Aha. Po tem smo na daleč poznani, he,he.
Mi smo dežela strumnih ulicotacačef, ki se na prvega snega dan rezolutno postavi izza tovariša Idriza Semuljićija Dzukadzinija Murglodićia. Tam se dobi pivo, dve, pa kranjska, dva kosa kruha in zenf, pa Semuljić za foro naroči 10 krat več plastičnih krvavordečih jopičev kot je ulicotacačef, katerih 90% odvržejo kje nekam za avtobuse.

In potem z odra grmi "veselje do socialnega kapitala". In "revolucionarna sla" naše strumne nacije je potešena. In poči lonec in "revolucionarnosti" ter "upornosti", ter "kljubovalnosti" je konec.

In potem sledijo volitve in 550k vernikov - tercijalk in tercijalcef murgljske cerkve, he,he, gre spet pridkano obkrožiti tovariše komuniste. Ki so v vsaki inkarnaciji z novimi, bolj umetelnimi imeni strank in se vsakič bolj odločno sami deklarirajo za "levo na sredini". Pa oba tovariša "ugledna politična analitika" Markeš in Miheljak, naciji razložijo, da je to nova levica , ki je kakopak na sredini, t.i. Sinistra Nuova Centrale. Ker je valda tak bolj kul videti, he,he. 

Ves pošten in normalen svet ve, da se normalen človek ne razglaša za levičarja, sploh pa ne ponosno, ker se tudi s pedofilijo nihče ravno ne hvali, jebote, ker ve, da je levičar potuhnjen lopov z mračnimi načrti, brez jajc, doktrinarno začrtan klepto pizdek v zasedi, ki ne upa v banko iti ropat s flinto kot pravi dedi, ampak sanja svoje mokre sanje o ropanju s pomočjo državnih organof. Pri nas se pa to ima za nekaj zaželenega, pa se eto s tem hvalijo, buuuhahaha.

Da o onih 600+k abstinentov, ki se imajo za pametne in duhovite, ker na volivne listke dopisujejo Margaret Tačer in Mati Tereza, medtem ko nacija krvavi pod škornjem komunajzer-fašističnih kleptoidov in dildoiziranih spak. Strašno duhovito. Grejt sakses, takorekoč. Hvaležni so jim zato. Mislim komunajzari so jim hvaležni. Ker lahko spet enkrat zmagajo z glasovi manj kot tretjine volivnega telesa.

Men so te v bistvu največji klovni. Ker se slepijo, da smo normalna država. Ko bomo nekega dne v daljni bodočnosti normalna država, torej država brez komunista v parlamentu, kamoli v vladi, bodo izpolnjeni pogoji za duhovičenje in dopisovnaje Ghandija na listek. 

Zdaj je to naravnost ogabno zanikrno in butalsko. In definitivno kaže na popolno neodgovornost in popolno nerazumevanje kaj se dogaja. A jebiga, kaj čemo, tudi to je demokracija. Imajo pravico do "jebe se jim" in nekomu to paše, jebiga. Drugi pa pušimo, alpa, marš bre u Filadelfiju, he,he. V Slovenistanu obstaja zaenkrat samo - komunajzer vej or hajvej!

Link


Ni komentarjev: