nedelja, 26. september 2010

935588 - pričenja se montiran patrijski proces...

[potresujka]
Namesto,da bi bil vesel,da bo lahko na sodišču dokazal svojo nedolžnost,pljuva po sodni veji oblasti.Videno samo v butalah in sloveniji.

Aha, seveda. Ljudje živimo samo zato da bi dočakali dan, da nas rdečekhmersko tožilstvo po kakem udbaško-gestapovskem dachauprocesstajl konstruktu obtoži, da bi potem lahko imeli priložnost se braniti in pred vsemogočnim slovenskim rdečekhmerskim sodnikom doživeti glorijo potrditve naše brezmadežnosti. Prav hrepenimo po takem življenju. Janša najbrž še bolj. Komaj čaka nove in nove obtožbe.

Pravzaprav, vse vodje opozicije rdečim khmerom morajo biti silno vesele te milosti in pozornosti fašistčnega režima, ki jih naredi za selebritije, takorekoč. 

Če malo poanaliziramo vidimo, da rdeče tožilstvo in rdeče doživljenjsko sodstvo v vsem svojem 65-letnem obstoju ni te milosti izkazalo nobenemu izmed rdečih khmerov, kaj šele kakemu vidnemu rdečeme khmeru. Konstrukti so rezervirani za popoviče in janše, ki se jih preganja toliko časa, da se jih smrad gnojnice prime. Kako prijazno od rdečekhmerskega tožilstva. Vsa pozornost opoziciji NjihovimSvojim. Opozicija komunajzerfašistom in neo-kakopak-liberali, hehe, naprej, ostali počakat!

P.S.

Idi se potresujka prijavi rdečemu tožilstvu, da potem, ko te obtožijo, lahko orgazmiraš "ker imaš priložnost pred tem najboljšim sodstvom na svetu dokazovati svojo nedolžnost".
How about some more adrenalin? Kaj pa če bi vas namesto navadnega obravnaval kak hitri senat partizanskega sodstva z naboji že v ceveh? Kot recimo v primeru Dobrega iz Negove! Da hitreje orgazmirate. Hehe, išo raz. Zblojenci, fuknjeni! Kaj vse rase na tem našem slovenistanskem Susku v komunajzer arhipelagu Gulag.

P.P.S.

Tisti, ki ste že povsem posvojili logiko komunistično-fašistične represije idite k psihijatru, da vam da potrdilo, da niste nori. Ma po vaši logiki, jaz določam, da to morate početi na vsakih 24 ur, ker vam trajnosti potrdila o ne-norosti priznam le, če ni starejši od enega dne.

P.P.P.S.

Bogtenimarad, kje jaz živim!

Link


Ni komentarjev: