sreda, 29. september 2010

939592 - konvertirani komunist je manjše zlo kot še vedno komunist

[yuslocan]
Kaj je slabše od komunista?
Konvertirani komunist.

To, da je od komunista slabši "konvertiran komunist" je seveda urbani mit in nebuloza, proliferirana seveda po vas komunistih, ki ste ostali komunisti. Čisto iz sovraštva, ker taka dejanja, tradicionalno, štejete za izdajo tekovin in bratovščine same. Mafia thing.

Naredimo logični preizkus, t.i. stres test. Evo:

Po tej logiki je od bolanega človeka slabši samo še ozdravljen človek.
Od pijanega človeka pa streznjen človek.
Od na primer, z uranovim prahom kontaminiran je slabši dekontaminiran človek.
Od umazanega je slabši tisti, ki se je skopal pa je poslej čist.
Od nedojebane je slabša dojebana pupa, hehe.

In tako dalje in tako naprej. 

Po tej logiki vsa zakladnica civilizacijske modrosti človeštva, antične filozofske podstati in misli, svete knjige Biblija, Talmud in Koran, vsi skupaj niso vredni pol pizde mrzle vode, ker vse brez izjeme vsebujejo misli, da pokvarjenec ni tisti, ki se naleze sprijene, satanske misli, da bedak ni tisti, ki v mladosti ali tudi vobče zavzame o nečemu neumno, nepremišljeno oz. kako drugače napačno stališče, pač pa tisti, ki ob spoznanju napake, stališča ne spremeni. 

Na kratko - samo največji bedaki stališča ali prepričanja ne spremenijo, ko jih drugi ljudje, življenje vobče, ali sama skupnost in življenjska izkušnja, argumentirano soočijo z njihovo zablodo ali napako.

Jaz dodajam - Ihtenje raznoraznih mafijskih bratovščin, recimo komunističnega bracva, ki na liniji vektorja "enkrat član bratovščine - večno član bratovščine", v nasprotnem pa eksekucija, kajti kdor nas zapusti je vreden samo smrti, je v bistvu najbolj antičloveško in antibožje in antinaravno ravnanje. 

Zakaj? 

Zato, ker je vse, kar v naravi in vesolju premore inteligenco, te milosti deležno temeljem učenja. Učenje pa ves čas vsebuje temeljni vzorec napaka - odprava napake. Napačen poizkus na način A, sprememba načina in uspešen poizkusa na način B. Vmes je pa pogosto še plačilo za napako. Ki je žalibog včasih imelo ceno življenja samega.

Vlčanitev v kompartijo - izčlanitev iz kompartije sodi v arsenal naravnega odziva na ugotovljeno napako oz. zablodo oz. naglavni greh zločina ali vsaj zlodejstva do soljudi. 

Učenje, papak moj jugoklokanski, učenje! 

Eni spoznajo, drugi ste pa taki, da nikdar ne spoznate. Drugi ste umska sirotinja, ki zavrača učenje, skratka.

Janša je spoznal, morda celo prisilno, he,he, ni važno, ne bomo darovanemu konju preštevali zobe, kanede, in se je rdečerogemu in rdečejezikavemu Satanu odpovedal (OK no, v glavnem se mu je odpovedal, še vedno pa fura zajedalsko boljševiško doktrino, ker ni še popolnoma spoznal, ker je obremenjen z idejo o supermočni nacionalni državi in je še vedno smrdljiv oportunist, ki mu je všečno vladanje ob polnih državnih kaščah, magari na račun onih ki prihodujejo iz dela in ker se do sedaj ni izkazal ravno za etato-klepto-praksam sovražnega), ti pa nisi in očitno nikdar ne boš spoznal niti tega, da je kompartija zločinski lopovski stroj naprejen tudi proti tvoji svobodi. Ker si na prvem mestu nekritičen prvovrsten navijaški bebone. 

Ko rečem TI, ne mislim baš tebe in samo tebe osebno, mislim na nekšen generičen placeholder za bebavih, oportunističnih, retardiranih, prestrašenih, verniških, zajedalstvu nagnjenih, komunistom fritoleznih, nepogumnih, do vratu od strahu od osebne svobode usranih 550k Slovenistancef. Skratka, nou hard filingz, jebote, nothing personal, hehe.

Sir Winston je nekoč umno izbruhal kar ga je tiščalo v njegovi notranjosti, medtem ko je iskal odgovore na večna vprašanja človeštva in se s tem hotel svoji okolici organizirano(hehe) pohvaliti:

"Any man under thirty who is not a liberal has no heart, and any man over thirty who is not a conservative has no brains". 

Naši komunajzari ste to popačili tak, da ste besedo "liberal" zamenjali kar s komunist (ja so bile situacije in časi ko ste celo tako nategunili, ko vam beseda liberal ni smrdela), hehe, pa eto ste s tem sami sproducirali novo varijacijo na Winstonovo briljantno misel, pa je nastalo tole: 

"Katerikoli politično zagnan in ambiciozen Janša, ki v pogojih enopartijske komunistične diktature do svojega tridesetega leta ni bil član Kompartije in verjel, da s tem rešuje deprivilegirane pred izkoriščevalci oz. da se zavzema za svobodo človečkof, je politambiciozen pizdek brez srca; Katerikoli Janša, starejši od trideset, v času po letu 1989, hehe, ki je že spoznal bestijalnost Kompartije in je še naprej ostal veren in zvest gardijan tekovin kompartije in strasten eksekutor njene doktrine, ter celo ostal član kompartijskega derivata, oz. preoblečene, torej slabo zakamuflirane frakcije taiste Kompartije, je človek brez možganov/uma in časti/morale in je seveda ultimativni pokvarjen sluzast iskoriščevalski demagoški pritlehni populistični pizdek, zmene nevredno komentarja."

Ata Winston so nagruntali tudi to, kar zelo paše na tvoj modus operandi:

"A fanatic is one who can't change his mind and won't change the subject when confronted with arguments."

"We occasionally stumble over the truth but most of us pick ourselves up and hurry off as if nothing had happened." 

Razlika med tabo in Janšo je očitna, on se je dokopal vsaj delčka resnice o kompartiji in spremenil smer, ne glorifirajmo ga - zgolj zato, ker ga je Kompartija nagazila, hehe, (morda je pri tem celo bil nesrečen, ker se mu je zrušil njegov zlagani kompartijski svet, hehe) ti jo pa bodisi nisi bil sposoben videti-zaznati, bodisi si takrat, ko si se ob resnico spotaknil, vstal in nadaljeval, kot se nič ne bi zgodilo. Sam ne bi vedel odgovoriti z glave katera opcija je bolj tragična, he,he.

Glede kritiziranja komunizma in naših na žalost še vendo v sedlu komunistov, ki tebi gre tak silno v nos, je stric Winston lamentiral takle:

"Criticism may not be agreeable, but it is necessary. It fulfils the same function as pain in the human body. It calls attention to an unhealthy state of things."

A bogami naš slovenistanski komunajzer stejt of singz iz maderfaker anhelti, kanede! Prava kuga. Še vedno neadresirana kuga, ki galopirajoče napreduje in kot MRSA žre narodovo telo.

Glede našega rdečetožilskega, rdečkhmerskega sodnega dachauskega janšofokusiranega vsakdana:

"Nothing can be more abhorrent to democracy than to imprison a person or keep him in prison because he is unpopular (To 550 motherfucker procommunists and Murgle Main Prelature!). This is really the test of civilization."

Nazaj k temi, hehe:

Težavnost naše slovenistanske trileme je, da imajo po svoje prav vsi trije taborji:

1) Peter Frankl in mi laična zainteresirana javnost, ki se upravičeno zgražamo nad "to mi pripada" divjanjem moralno zavoženih in v um pohabljenih javnih uslužbencev med katerimi je vsaj 50% odvečnih, a to njih nič ne moti.

2) Janša, Posedi et consortes bizarno seldom situacije koaliranih, dokler se sklicujejo na strogi legalizem, da je dogovor/pogodba/zaveza bil, da se jim nekaj izplača. Jebiga, sam ne vem ali je vse skupaj bilo zapisano v formi pravno prevzetih obveznosti, če je, potem je sprenevedanje vlade zgolj še en smrdljiv lopovluk in nategunstvo, negentlemenski gaf izogibanju plačevanja lastnih zapitkov, kršenje pogodb, brezpravje, smrad nelegalizma. 

Zlasti če poledamo da vlada sodeluje v ropanju državljanov tako, da najavlja novo "sanacijo državnokolhoznih bank, namesto odprodaje, troši namesto služi, da se gre povsem nebulozne in nepotrebne projekte pobiranja davkov s pomočjo ULTRA-nebuloznih lopovskih več-100-milijonskih projektov kao-cestninjenja, da se modus operandi, ki je sproduciral krajo več milijard na AC programu nadaljuje, itd. 

Skratka jebe lud zbunjenog, samo nategunstvo in demagogija. Da o nameravani kraji 100 miljard v kao-reformi PAYGo niti ne govorimo. 

Zadolžujejo državo za idiotizme in seveda za prelivanje penezof k bracvu NjihovihSvojih, kar potem za nekredibilno naredi sicer v drugih državah normalne in kredibilne ukrepe med krizo.Pri nas topogledno nič ni normalno, nič ni tako kot drugje. Smo sjebostan v iber!

3) Vlada, ki v zelo težkih časih, ko v blagajni družine Slovenija penezof preprosto ni, res ne more vleči takšnih potez, da ravno takrat povišuje plače javnemu sektorju. Seveda je komunistična oblast na mojem seznamu, da ima prav, zgolj pogojno. Namreč, tam se je znašla zgolj zato, ker ni poprej 50% na državnih seskih visečih odpustila, do preostalih pa potem obveznosti izpolnila, ma tako, da izda obveznice, ki naj dospejo v boljših časih.

Povdaril bi še to. Slovenija je v globoki pizdi predvsem zato, ker se nahajamo sredi zelo razpotegnejnega vrha, visoravni takorekoč slovenske orgijske ekstaze vzdolž hepeninga "jeba moten, demagogiji in populizmu nagnjen komunistični pizdek zmedene tlačane". 

Ta "jebeludzbunjenog" ki ga imamo, je sproducirala tudi ta sindikalna lopovska srenja, skupaj s to lopovsko vladajočo kliko in skupaj s to nenačelno koalicijo javnih uslužbencev. Vsi so že tventietfortifajv zdušno zaposlovali ljudi, ki se jih plačuje iz proračuna in tako nagrmadili 50% viška ljudi, ki so ves čas bili nič drugega kot plačani volivci komunističnega režima.

Vsi so sodelovali v nenaravni orgiji dekretnega določanja plač po velikosti gnilega uma kompartijsske svete trojice aparatčikov tipa Rop, Mramor, Čuk, Semolič, orgijajočih tam za mizo socialne sramote, pa zdaj živ bog ne ve kaj je "normalna tržna vrednost dela v Sloveniji".

Zdaj so se medsebojno zlasali, ker so pri delitvi plena eni nategnili druge, in ker je vudrila svetovna kriza, pa lopovska država ima prazne kašče. Naša kriza je pa v najmanj 60% deležu kontribuirana/sproducirana ravno od vseh njih, protagonistov teatra absurda, ki mu pričamo nič krivi, od vseh njih kaljektivno zlorabljani državljani!

Z drugimi besedami nenačelno vedenje velikega števila iz dela prihodujočih Slovencev zaposlenih v državni službi, ki so privoščljivo podpirali in celo skupaj s Semoličem pod taktirko taiste koalicije "levo-bojda-na-sredini" v imenu rušenja ideje o reformi v korist zaposlenih in državljanov vobče, nečastovali in ulicotacali na prvega snega dan, se jim je zdaj razbilo o glavo. 

Takrat se jim je zdelo da jebajo NeNjihovegaNeSvojega Janšo v glavo, da jim njegov mrkajićevski svet nea bi vzel tekovine, "ker jim bojda pripadajo", izkazalo se je, da so jebali sebe v glavo, Mićo je šel v Amreeko, Janša si je pa medtem našel Uršiko in ga lahko mrtvo-hladno zaboli kurac za vse te kretenčke, kadar se mu zljubi. Grejt sakses, butalčki!

A brez skrbi, to je samo epizodni špetir nasilnega pijanega moža paznika v komunajzer gulagu in njegove jezikave, a povsem pohlevne in do smrti zveste afežejevske ženičke, ki žnjim skupaj hodi na sestanke kompartije, ki je preveč na glas jezikala o svojih feminističnih pravicah "ki da ji pripadajo". 

Mi opazovalci ne moremo narediti večje napake, kot misliti, da je "uboga ženička" vredna naše dobrososedske intervence. Kajti kakorhitro kdo od nas "organizira" da pridejo orožniki, da nasilnika "pomirijo", bo pretepana ženička planila nad nas in organe, hehe, češ, da se naj zase brigamo.

Vsem nam priporočam, pustimo komunistično vlado in prokomunistične, kompartiji večno zveste javne uslužbence (izjemam se opravičujem, čeprav so sila redke!) in komunistične mafijske sindikate, da sami rešijo svoj interni frakcijski spor in spor za plen med konjokradljivci. 

In mejk no mistejk - zmenili se bodo in zmenili se bodo na naš račun. 

To kar se dogaja zdaj, je le nekaj dodatnih krogov okrog hiše, namerni nategunski tek kure, ki pred petjalnom kao beži, potem pa pohlevno počepne, ker ga ipak rada faše, kar je zgolj umetniški vtis, da kdo nea bi rekel, da je kurba oz. lajdrasta kura, hehe.

P.S.

Ko jaz, Shaman I Prvookronani, pridem na oblast, auuuuuuu, hehe, bom v pogodbe na državni sisi visečih pizdekof zapisal kot...

... prvi člen: 

"Štrajk državnemu uslužbencu (zaradi interesa državljanov stjupid!) ni nikoli dovoljen, tej pravici se delavec, spodaj podpisani zavestno odpovedujem. Vsak štrajk šteje za dejanje prstovoljnega enostranskega odstopa od pogodbe o zaposlitvi, z vsemi konsekvencami".

Drugi člen pa:

"Parlament Republike Slovenije lahko kadarkoli sprejme interventi zakon in s tem vzakoni odločitev, da v imenu zaščite interesa vseh državljanov odpusti poljubno število na državni sisi visečih zaposlenih brez omejitev. Poleg tega je vsak javni uslužbenec lahko po odločitvi vlade instantno odpuščen na povsem enak način kot to velja v gospodarstvu pri odpuščanju iz poslovnih razlogov"

Člen 3:

"Pogajanja s sindikalno organiziranimi javnimi uslužbenci vladi niso dovoljena. Vlada se vedno za plačo in pogoje dela, pogaja izključno na ravni vsakega posameznega zaposlenega, ena-na-ena, dogovorjeno pa zapiše v medsebojno podpisano individualno pogobo"

Če hočeš uživati sladkosti "od mafijskih sindikatov predstavljanega delavca" idi si v gospodarstvo, idi si na safari v divjino prostega trga dela. Javnim uslužbencem, ki lovijo in živijo v državnem rezervatu, ta milost ni dana, ker bi v državi lahko hitro nastala štala, država pa ni in ne sme biti štala, no matter what. 

Tam si pač sam svoj, ti in tvoj odvetnik lahko pred zaposlitivjo sedeta za mizo in povesta delodajalcu-državi kje vaju buba, eventulne neizpolnjene želje kasneje med zaposlitvijo pa sankcionirata z odpovedjo in si greste kamor želite. 

To je povsem dovolj pravne varnosti za onega, ki pupa nektarčka iz državne skupnosklede v kontrolirnaih laboratorijskih pogojih državne službice. Pa še opcijo da da odpoved in gre v prelepi vzburljivi svet gospodarstva in realnega sketorja ima kadar se mu zljubi. Hit the road Jack, anytime you want if you feel you can get better conditions elsewhere!

Opozorilo vsem ki se boste odzvali na to pisanje, hehe: po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Finance bodo pomagale pri ugotavljanju identitete avtorjev sporočil, če bodo k temu pozvane s strani pristojnih organov.

Link


Ni komentarjev: