torek, 21. september 2010

929456 - Peterletovi grehi

Precej predaleč si šel z napačno interpretacijo mojega posta.
Komunajzarska krivda je v postu bila jasno alocirana, očitki Lojzetu pa tudi, tak da ne razumem odkod ti ideja aludirati, da sem njih opral, ter "vso krivdo alociral" na Lojzeta.

Mislim, da sem bil več kot dovolj jasen, ko sem zapisal, da so kradli in čisto vse ukradli tovariš Murglbaba oz. fizično natančno - njegovih 30 tisoč rdečekhemrskih plenilcev iz katerih je Murglbaba hitel narediti podstat "domaćih slovenskih instant premožnežev", ki naj po eni strani "nacijo zaščitijo pred pohodom kseno lastnikov/investitorjev" in po drugi, kar je ostalo zamolčano, "lastninsko premoženjsko utež mimo državne lastnine, ki naj ostane čimbolj maksimalna, he,he, postavijo na stran kompartije in kompartijo oz. vzdrževanje njene večne blasti podprejo z nujno potrebno denarno močjo". V Smislu - če že bo nekdo obogatel, moramo to biti mi komunisti, saj nas bodo drugače ugonobili nekomunistični premožneži. 

Zapisal sem, skratka, da so pokradli oni, ne Lojze! Lojzeta pa nisem slišal insistirati na preiskavi kraj! Kdove, mogoče je iz čisto domoljubnih vzgibov, potihem bil za "rapidni nastanek domaćih premožnežev, magari klepto-komunajzer tajkunov".

Moja zamera Lojzetu je prav tako bila zelo jasno elaborirana:

- Ni nikoli, ne 1989, ne 1991, ne 1992 ne 2000, ne danes 2010 niti poskusil afirmativno omeniti lustracijo, ravno obratno rezolutno in preventivno je zavrnil vse one, ki so jo kdaj omenili. Kar je Murglbabi in razbojnikom bilo sila povšeči. Glede na to kaj se ta moment dogaja, glede na to, da Murglbaba s svojimi razbojniki ta moment dela na projektu nove megakraje 100+ milijard EUR od državljanov Slovenije, glede na to, da so vsi protagonisti, ki so bili relevantni za lustriranje leta 1989 še vedno tu, razen parih, ki jih je narava po svoji deputatki tovarišici Matildi umaknila s scene, menim, da za lustracijo, vsaj tisto simbolično, brezzobo, še vedno ni pozno.

Lojze ni in sam sem prepričan, da tudi ne bo nikdar niti na načelni ravni spregovoril stavka: 

"Pripadnike današnjih frakcij kompartije, sukcesork kompartije same, katerih predhodniki iz iste organizacije so nam uprizorili hude jame, oni pa nekaj kraj tisočletja in od države naredili moralno razkrojeno in gospodarsko devastirano štalo, je treba pod nujno simbolično lustrirati, njihovo kompartijo pa [končno!!!] razglasiti za zločinsko organizacijo". 

Zaleglo bi že, če bi Lojze, kot znana osebnost, naciji jasno v medijih vrtel mesiđ "bilo bi jih treba lustrirati". A Ljojzk, brez skrbi, niti tega nikdar ne bo izrekel. Ever!

Skratka, imel sem v mislih vsa obdobja, kjer je v fokusu dandanašnji, in ne samo obdobje njegovega kratkega vladanja, v katerem so mu ga komunajzari seveda, v isti maniri v kateri je Tito nenapadal okupatorja na začetku neposredno po okupaciji hoteč da država propade da si lažje prigrabi oblast, "smestili" tudi za ceno finančnega kolapsa nove mlade države. Ma Lojze je do njih ostal prijazen in naporno uglajeno takten tudi ves čas po njegovem mandatu, vse do danes.

Odtod moj stejtment, da je on meni "soudeleženec" v nacionalni nesreči, zaradi zadev, ki jih on ni storil, a bi jih moral, pa so komunajzari lahko storili zlo, ki bi ga roko na srce storili, četudi Ljojzka na svetu sploh ne bi bilo. Njegova soodgovornost/soudeleženost je mišljena bolj figurativno, kajti dejansko so vsa dejanja, s katerimi je nacija bila pahnjena v nesrečo, bila izvedena po komunajzarih.

Neke vrste enaka odgovornost, kot odgovornost/soudeleženost policije v primeru Silvo Plut. 

A lustracija sploh ni glavna zadeva in najbolj ključni dogodek za nacijo.

V bistvu so krucialne povsem druge zadeve. 

(1)Davčni aparthaid, (2)davčna diskriminacija, (3)ponzijevski plenilski shemi pokojninskega in zdravstvenega sistema in (4) kartelni koruptivni podmizni klepto sistem izčrpavanaj proračuna v žepe NjihovihSvojih maziljencev bracva, so zadeve ki pomenijo denar, premoženje, ki pomenijo ne le materijalno podstat in ključni mehanizem udejanjenja boljševiškega komunajzerizma tudi v formalno novem sistemu, pač pa pomenijo jedro odnosa država-državljan, oblast-davkozavezanec, politika-volivec. 

Brez teh materijalnih zadev, odnos država-državljan komajda ima kaj relevance. To je ključni mehanizem vseh razmerij državljan-preostala skupnost. Zato je komunistična klepto beštija ves čas od svojega nastanka fokusirana samo na to, vse drugo ji je postransko. Jasno! Kaj sploh pomeni pojem "država" in "oblast" mimo tega.

Lustracija je v primerjavi s krucialnostjo teh štirih, običen fumis vaginalis, zgolj simbolika, ki pomaga pri orientaciji neukih.

A ti misliš, da je meni lustracija več kot eno milijoninko pomembnosti teh štirih ključnih aspektov, ki razmejujejo suženjstvo od svobode? Ne ni, zato ne razumem čemu si se obesil tak močno na lustracijo kot na fokus in celo poanto mojega posta, ker ta to ni.

E vidiš, ključni problem se meni zdi ta, da Lojze ima očitno topogledno povsem enake ideje kot komunajzari. Oz. vsaj videti je, da ga ne moti zlo, ki poteka v teh aspektih. 

Bojim se celo, da ima oni stari Pahor iz Trsta prav glede anamneze slovenske "socialističnosti", ki jo Pahor sicer pozdravlja, moti ga le, da je boljševistična in po njemu nedovolj državotvorna in domoljubna, da je celo kom-internacionalistično raznarodovalna. 

Slovenska socilističnost v obdobju 20@45 ni iz lufta in po slučajnosti, Slovenija nikdar v celi svoji post-drugosvetovnovojni zgodovini ni niti premogla relevantnega politika, ki bi bil kaj drugega, kar, merjeno v smeri vektorja normalnosti, sega onkraj meje na kateri se začne cona socialističnega somraka, kjer so najprej krščanski socialisti, pa potem, vozeč naprej v smeri LEVO, socialisti levičarji, pa potem komunisti, pa fašisti-socialisti, pa potem daleč tja na ekstremu leve etato-lopovske margine, tele naši fašisto-klepto-komunajzari boljševističnega ultrašekga nasilnouravnilovskega tipa.

In ker je Lojze očitno rad "kocbekovski", nima on nič proti neofevdaliziranju 99% Slovencev - posledično tlačanov kleptokamarilji, ki so to kar so, predvsem zaradi štirih omenjenih jezdecev apokalipse, ki jurišajo nad Slovence in delajo pot oz. polnijo skupnoskledo predatorskim kleptoidom, ki plenijo s pomočjo korupcije in kartelov v čisto vseh poslih financiranih po davkoplačevalcu, ter na ta način posledično reinkarnirajo socializem iz obdobja padlage. Ki velja le za plebs! Klepto-kamarilja je že v roli "domaćih instant premožnežev-kapitalistov".

Prevedno: Menim, da se Lojze štirih jezdecev apokalipse, ki so slovenskega državljana grob, ne loti preprosto zato, ker tudi sam sledi topogledno enaki doktrini kot komunajzari, le da se njemu upravičeno lahko reče krščanski socialist, komunajzarom pa komunistični klepto kartel (KKK). 

Država, ki vse to logistično spremlja s svojim represivnim aparatom, država, ki ravna tako in je urejena tako, pa na Lojzetovo žalost ima vse prerekvizite, da se ji reče komunistična fašistoidna đamahirija. Za kar se Lojze sicer ni boril, a se bi moral zavedati, kaj pomeni biti predstavnik takega režima, to vemo vsi.

Nagradno vprašanje: Kaj je zdaj slabše, da je z Lojzkom topogleno tako, zato ker to počne iz krščansko-socialističnega prepričanja, al zato, ker je toleranten do komunistične nasilnouravnilovske boljševistične orgije, ker se mu to ne zdi nič tacega? Naciji ta distinkcija sicer nič ne pomaga, kajti devastacijski učinki na nacijo so v obeh primerih enaki. Torej?!

Nagradno vprašenje 2: Če vse te, sicer državljanom edine pomembne zadeve, odmislimo pa Ljojzku ter drugim politikom toleriramo, da nam še naprej prebadajo srce in režejo živo meso in kljuvajo v žive možgane brez anestezije, kaj drugega krucialnega, mimo tega, katere odgovore, na katere ključne tegobe in aspekte trajanja Janeza Slehernikovega, nudijo te politiki, da bi jim na volitvah zaupali svoj glas. A ja, da ne bo pomote, jasno je, da tovarišiji iz KKK nikdar ne bomo dali svojega glasu. No, zdaj pa nam povej zakaj bi ga Ljojzku in ne recimo kakemu novemu, ki promovira čiste premoženjsko/dohodkovne račune in osebno svobodo?

Link


Ni komentarjev: