petek, 24. september 2010

873615 - o etimološkem izvoru O-> uda

POST MORTEM

Že ob prejšnjih dogodkih v zvezi s slovenskimi kolhozniškimi "bankami" sem čutil nelagodje, zlasti vsakič, ko sem se ovedel kako nizki so zneski garancij za vloge.

Ob tem dogajanju sem vsa sredstva, ki sem jih imel v NLB, čeprav niso bila več kaj posebej znatna, ker si za to, hvala bogu, že nekaj časa proaktivno prizadevam, a vseno so bila večkratnik garancije, postopoma premaknil v prvoklasni evropski banki v tujini s katerima poslujem že dalj časa.

Svoj denar bom morda znova imel v slovenskih bankah takrat, ko bodo te banke prišle pod okrilje kakšne prvoklasne tuje banke, vodene transparentno in skrbno z bullet proof risk managementom, kakor se za prvoklasno banko spodobi.

S tem na žalost nisem rešil še zdaleč ne vseh svojih financovih problemov, saj me bodo komunistični khan Ali Murgljbaba in njegovih 30 tisoč razbojnikov vseeno nadaljevali ropati tako, da bodo: (1)nadaljevali "sanirati" slovenske finančne kolhoze, beri nadaljevali bodo davkoplačevalce ropati in NjihoveSvoje grepe financirati, torej sirotinji zasegati in grepom dajati; (2) nadaljevali bodo zadolževati nacijo; (3) nadaljevali bodo zapirati slovenski gospodarski prostor, da lahko oni - naši slovenistanski fritzli mirno incestujejo naprej v gospodarsko poslej še bolj provincializirani slovenski komunistični đamahiriji in (4) nadaljevali si bodo zmišljevati kvazi nazi-interesne infrastrukturne a bogami tudi povsem nebulozne ULTRA satelitske projekte, ki jih bodo kakopak še naprej nekajkrat preplačevali, da denar iz skupnosklede hitreje prekanalizirajo NjihovimSvojim, torej sebi.

Vse našteto me bo koštalo veliko več kot bi znašali izgubljeni penezi v trenutku ko bi oz. bo od sveta povsem ksenofobno izolirana NLB vgriznila v prah roftarke ceste pod seboj.

P.S. Za tiste, ki ne veste, murgljska Komunistična Uradno Registrirana Avtokefalna Cerkef (KURAC) je v bistvu verska skupnost, nekšna ločina iste cerkve, ki je zelo močna in ima status uradne cerkve na Kubi, na Kitajskem in v Severni Koreji. Njeni verniki se dobivajo v molilnicah, ki jim sami pravijo "Rdeče đamije Lenjinove svete krvi", oz. po eskimsko Red Mosque of The Holly Lenin Sang Real (RMoTLSR), he,he. Kot zanimivost in v ilustracijo kako posrečeni so verniki cerkve KURAC, naj omenim, da svojemu verskemu obredu rečejo "partijski sestanek". Tega se je menda spomnila tovarišica Nena. Kako prikupno, knede? he,he. 

Najmočnejša in nekšna osebna prelatura Papeža te slovenske avtikefalne cerkve, njegove svetosti tovariša Njega, je prelatura Opus F21, takoj za njo po moči je Opus Desus, ki ji tesno za petami sledi Opus Yes. Več podrobnosti si lahko preberete v Shamanopediji.

Link


Ni komentarjev: