torek, 21. september 2010

886132 - poimenujmo stvari s pravim imenom

[gogi1]
Tako je, še svojega prijatelja ni bila sposobna zaščititi, so ga raztrgali lastni psi.

Zapisničar, insistiram na popravku netončne navedbe gospoda Gogija. Pravilno se namreč reče: Ni bila sposobna zaščititi prijateljico in ne prijatelja, kot tu nemarno namiguje gospod Gogi.

P.S. Se opravičujem, ma ne morem pristati na to, da oseba, ki ima vagino in nima penisa (Dildo za ta anmen ne šteje, čeprv je dovolj dober za proizvajanej orgazmov, he,he), samo zato, ker si je nadela univerzalno moško-žensko ime "Saša", tudi zares imam za moškega. Ne pristajam zaradi mentalne higijene, jebiga. Hinavčenje razžira duha bolj kot žveplena kislina razžira kamnino, he,he.

Navkljub temu, da je v tej deželi vobče popularna praksa, da se ljudje sami okličejo za to in ono, pa Potrč in Kučan nenadoma, čeznočno takorekoč, nista več komunist Potrč in komunist Kučan, ampak sta menda MatiTereza Potrč in MatiTereza Kučan, ki sta, seveda, jasnoda, itak, strogo LevoNaSredini, he,he. 

Zame bo gospod Salome ostal gospod in ne bo posatl gospa oz. gospodična, pa če mu naredijo še trikrat večje joške in kurca vred z jajci povsem odrežejo. Tako, kot bosta Kučan in Potrč, in Pahor in Golobič in Anderlič in Kacin in Katarinca in Patrik zame vedno to kar so. Orto-komunisti. Pa če jim njihovi agitpropovci naredijo še trikrat večje joške, he,he. 

Link


Ni komentarjev: