torek, 21. september 2010

886101 - o odgovornosti maziljene kaste

Tokrat se s Konkubinskojo strinjam cento percento.

In dodajam, da je v našem Sjebostanu vedno tak.

Vedno je tak, da nihče ni kriv, a ljudje so mrtvi, ali posiljeni, ali oropani, ali razčlovečeni, ali zaničevani, ali poteptani, ipd.

Ubijejo malega Nekrepa. Nihče kriv!
Umre srčni bolnik, ker mu fašistka pred pregledom zahteva "potrjeno kartico". Nihče kriv!
V kleti celjske bolnišnice najdejo "pozabljenih" stotine vzorcev rakastih tkiv. Ljudje že davno umrli. Nihče kriv!
Umre makedonski delavec, ker ga fašist odpravi nepregledanega. Nihče kriv! Vse po predpisih! Grejt sakses!
Silvo Plut zakolje novo žrtev, policija pa pred tem mesece žlobudra o tem, da pač nimajo temelja, da bi ga nadzorovali, a v rokah imajo zahtevek srbske policije po izročitvi in eksplicitne zahteve iz Slovenije, da se ga naj nadzoruje. Nihče kriv!
Delavec pade v 20 metrov globok jašek in umre. Nihče kriv!
Delavcem zasežejo a naprej ne vplačajo prispevke. Nihče kriv! Celo mafijska država jim je to dopustila!
Delavce, te najmanj potentne kontributorje, te najbolj deprivilegirane kontributorje v proračun, izpostavijo diskriminatornim aparthaidskim roparskim davko-prispevkom! Edine izmed vseh davkozavezancev izposatvijo drakonski superprogresivni obdavčitvi! Nihče kriv, seveda!
Delavcem iz Bosne ne plačajo več mesecev dela, potem jih pa državni organi, ki očitno asistirajo lopovom, naženejo, da ja ne bi slučajno uveljavili pravice, Nihče kriv!
Popovića zaprejo za en mesec in potem tožilci ne najdejo osnove niti za ovadbo. Nihče kriv!
Odkrijejo desetine tisočev okostij zverinsko pomorjenih. Nihče kriv! Okostja pomorjenih so - morilcev ni! V naši đamahiriji to logično! Kako izvirno!
Odkrijejo mumificirana trupla in okostja v Hudo jamo zverinsko živih zaprtih. Nihče kriv! Domnevno, bojda, pofukljivi, nedvoumno pa antipatični, sluzasti, arogantni, đakuzije v letalu na račun državljanov ljubeči, bojda po "večini Slovencev" izbrani predsednik države, he,he, arogantno duhoviči o drugorazrednosti. Nihče kriv! Vsi imajo pojasnilo, da je predsednik dobro mislil. Seveda! Za đamahirijo normalno! Standardno! Pričakovano!
Murgl-baba in njegovih 30 taužent razbojnikov pokradejo na stotine milijard nekoč kao-skupnega nikogršnjega-kao premoženja. Med orgijo ljubko in tendenciozno imenovano "tranzicija" in "pretvorba lastnine - lastninjenje" pokradena večina premoženja, pravzaprav. Nihče kriv!
Avtoceste arogantno in v posmeh zdravi pameti nacije namerno preplačane za 5 milijard, beri - pri belem dnevu vsem na očeh odkrita kraja epskih razsežnosti. Nihče kriv! Celo imamo pojasnilo, zakaj smo plačali več kot Avstrijci. Računsko sodišče zgolj deklarira da je za cca 2 milijarde v bistvu ukradenega, ma po logiki kleptoidov "zakonito ukradenega", ker so javni razpisi bojda bili korektno izpeljani, beri korektno zakamuflirani, s korektno formo menjave disket, s korektno formo aneksiranja daleč od oči javnosti, ko so konkurenti enkrat izven scene, ipd. Bravo! Grejt sakses!
Vinjete že zdavnaj uvedene, na cesti še vedno promet moteče, nevarne, državljane v zdrav razum jebajoče barikade. Nihče kriv, seveda!
Janez Slehernik vloži tožbo na sodišču iščoč pravno zaščito pred barabami, ki jih je v tej moralno razkrojeni družbi še zalsti veliko, primer mu pa traja ne le več kot 3 mesece, pač pa ponavadi več kot dve leti. In zelo pogosto celo 10 let.

Recimo primer one pupe iz Vrhnike. Ki se je po 10 letih obrisala pod nosom in dobila po sodišču odrejeno povrnitev le polovice dejanskih sodnih stroškov, a v resnici ni dobila en avtomobila, ne stroškov, zgolj 1/10 vsega, kar ji je bilo dosojeno je v resnici dobila. Ker odvetniki smejo računati več, kot sodišče "prizna" in ker organi te države ne zmorejo izpeljati izterjave oz. ne zmorejo zagotoviti uresničenja po sodišču izrečenega izreka in ker je izrek prišel prepozno, ker se je lopov tačas že skril, izginil, naredil pač tako, da m niti izgubljena tožba ne more doživega. Đastis dilejd - Đastis dinajd v svoji najbolj esencialni eksemplarični obliki! Nihče kriv! Vse kao bepe. Grejt sakses išo raz!

Retorično vprašanje? Kako se že reče takšnim đamahirijam, v katerih je glede pravne varnosti tak kot pri nas?

Kako se že reče okoljem in družbam, v katerih je uradno vedno vse brezmadežno, a nič ne funkcionira kakor bi moralo?

P.S. Meni se stanje v naši družbi zdi, kot strokovno ugotovljnena in potrjena možganska in klinična smrt, ki jo spremlja konsistentno pojasnjevanje uradnih organov države, da je vse v redu, češ, da "pravna smrt", pač še ni nastopila.

Vsekakor je iz Lune s prostim očesom vidno, da je naša družba možgansko že davno mrtva. he,he.

Možgani, oz. um, oz. zdrav razum te družbe, je že davno umrl zaradi sepse povzročene po toksičnem moralnem razkroju pri živem telesu.

A družba, katere država je v biznisu reketiranja in aparhaidskega diskriminiranja državljanov ter prisiljevanja državljanov v po državi izvajane ponzijevske nategunske roparske sheme, se moralnemu razkroju in vsespološno razširjenemu zanikanju, ter izogibanju prevzema odgovornosti za napake, ni niti mogla izogniti.

To je namreč nič v primerjavi z uvodoma naštetimi amplitudami in špicami sodomogomorskosti te države in družbe.

Link


Ni komentarjev: