torek, 21. september 2010

904921 - komunajzar vs. komunist

[0623Knjiz]
...In seveda ločim komuniste od "komunajzarjev"...

Shamanopedia:

kom unajzar-Boljševiško fašistoidni klepto pizdek, ki je državljanom že kradel/odvzemal/zasegal prihodke/premoženje s pomočjo prisile državnih represivnih organov, ne samo v benefit svoji kompartiji in svojemu praetorijanskemu bracvu in "revoluciji" vobče, pač pa tudi zase, kjerkoli se je ponudila priložnost, a bogami tudi tam kjer se ni. 

Proaktivno išče priložnosti za krajo in podmizenje. Najraje vidi, da se maksimalna možna količina penezof državljanom zaseže in strpa v skupnoskledo od koder potem komunajzar krade.

V času prvomajskega bienala stand-up komedije in patetike na Rožniku, brez sramu stopi pred ekshibicionistično in pijansko naravnane, predvsem umsko osirotele kreature ter izreče: "Družbeno odgovoren je le oni meneđer in lastnik, ki v srcu nosi pristen občutek za filing za veselje do socialnega kapitala".

Najraje vidi, da se maksimalna možna količina penezof državljanom zaseže in strpa v skupnoskledo od koder potem komunajzar financira večno oblast svoje kompartije, ekstenzivno podmizno krade ter v maniri malega boga deli odpustke in maže oči deloucem, da tu gre za delovanje v korist "revnih prešičef med delouci" in to zgolj na temelju dejstva, da je komunist poskrbel, da enemu deloucu zaseže 10 krav, drugemu 100, trejtemu 1000, petemu pa če ravno tak nanese pač tudi 5000 krav in neomejeno več. 

Zaželeno za komunajzara je, da potem ko se krave zaseže alpa pocrkajo vsakemu državljanu ostane zgolj po ena krava, idealno pa je itak, da državljani svojih krav nimajo, ampak da so vse krave državnokolhozne.

Zaželeno in všečno vsakemu komunajzaru je, da potem ko so krave zasežene ali pa pocrkajo vsakemu državljanu ostane zgolj po ena krava, idealno je pa itak, da državljani svojih krav nimajo sploh, he,he, ampak da so vse krave državnokolhozne.

Ko je treba zamaskirati recimo kakšno krajo stoletja, koder se količina ukradenega meri v milijardah, desetinah milijard ali celo stotinah milijard, bo komunist brez da bi trenil s svojimi lopovskimi boljševiškimi okami, stopil pred nacijo in ji predlagal "reformo", ki nacijo okrade za nič manj kot 100 milijard EUR, oz. zgolj legitimira v dvajstih letih, na 45 padlage seveda, izvedeno mega krajo dveh tisočletij. 

=======================

komunist- Boljševiško fašistoidni klepto pizdek, ki je državljanom že kradel/odvzemal/zasegal prihodke/premoženje s pomočjo prisile državnih represivnih organov, v benefit svoji kompartiji in svojemu praetorijanskemu bracvu in "revoluciji" vobče, ni pa še ukradel ničesar zase, pa si domišlja, da je njegovo početje pošteno, on sam pa nič manj kot Mati Tereza alpa vsaj Ghandi. 

V času prvomajskega bienala stand-up komedije in patetike na Rožniku, brez sramu stopi pred ekshibicionistično in pijansko naravnane, predvsem umsko osirotele kreature ter izreče: "Družbeno odgovoren je le oni meneđer in lastnik, ki v srcu nosi pristen občutek za filing za veselje do socialnega kapitala". 

Za razliko od telebanskega komunajzara, bo komunist vsaj petkrat citiral Lenjina in vsaj desetkrat omenil Žižka. Citat iz manifesta tovariša Kebra bo pa izrekel ne da bi omenil, da gre za misli velečasnega tovariša Kebra. 

Prisotne pijansko-ekshibicionistične kreature bodo proti koncu govora komunista že vidno zehale, ma ga bodo tipično imele za bolj poštenega in nebogljeno luzerskega kot komunajzara.V pogovorih med seboj semoljićevski ulicotacači govorijo o komunajzaru "On bo nam zrihtal peneze, on že ve, je namazan z usemi žaubami", o komunistu pa "On nea bo dovolil da spremenijo zakon in bogatim prešičem med delouci znižajo harač". Junouvotajmiin.

Proaktivno išče priložnosti za krajo/eksproprijacijo od davkoplačevalcev in podmizenje v korist kompartije in revolucije, ter za bogatenje države in državokolhozov v škodo državljanov in njihove svobode. 

Ko je treba zamaskirati recimo kakšno krajo stoletja, koder se količina ukradenega meri v milijardah, desetinah milijard ali celo stotinah milijard, bo komunist brez da bi trenil s svojimi lopovskimi boljševiškimi okami, stopil pred nacijo in ji predlagal "reformo", ki nacijo okrade za nič manj kot 100 milijard EUR, oz. zgolj legitimira v dvajstih letih na 45 padlage izvedeno mega krajo dveh tisočletij. 

Za razliko od komunajzara, bo komunist skušal vse skupaj okranclati z nekšno retoriko o izmozganih deloucih, češ skrbi ga za delouce, a bo mirno še naprej pustil edino deloucem vsiljen ultraprogresiven drakonski davek in tudi navzgor neokapičene prispevke za katere se nič ne dobi.

Najraje vidi, da se maksimalna možna količina penezof državljanom zaseže in strpa v skupnoskledo od koder potem komunist financira večno oblast svoje kompartije ter v maniri malega boga deli odpustke in maže oči deloucem, da tu gre za delovanje v korist deloucev in to zgolj na temelju dejstva, da je komunist poskrbel, da enemu deloucu zaseže 10 krav, drugemu 100, trejtemu 1000, petemu pa če ravno tak nanese pač tudi 5000 krav in neomejeno več. Zaželeno za komunista je, da potem ko se krave zaseže alpa pocrkajo vsakemu državljanu ostane zgolj po ena krava, idealno pa je itak, da državljani svojih krav nimajo, ampak da so vse krave državnokolhozne.

 
P.S.

Ko gre za nerezonsko zagovarjanje in ščitenje klavcev, ki so v imenu komunistične boljševiške revolucije klali, zverinsko pobijali, žive ljudi v jame zazidavali, dojenčke na mizah puščali shirati, ker so "domobranski dojenčki", razlik med komunistom in komunajzarom ni, morda le kulturološka. 

Komunajzar na glas pove, da bi jih morali potolči še več, komunist pa to kar izgovori komunajzar javno ne odobrava, a pri tem molče enako misli kot komunajzar. Zato nekateri manj pozorni opazovalci dobijo, napačno kakopak, impresijo, da je komunist malodane Ghandi.

P.P.S.

Zanimivost:

Nekateri viri trdijo, da je razlika med recimo tovarišem Murglbabo in tovarišem Titom, ki je NKVD-ju denunciral in po NKVD likvidiral vse svoje neposredne tovariše v Moskvi, da bi le sedel na vrh zločinske organizacije, zgolj temperaturna. A to so najbrž zgolj zlobna natolcevanja, ker je razlik, ponekod zelo očitnih, kar precej. Tako recimo Murglbaba ima modre oke, je rojen precej bolj severno, najljubša jed mu je bograč, Titek je pa imel najraje kavijar z pravimi ruskimi bljinni itn. Skratka, nije, bre, ni slično.

P.P.P.S.

Praktična vaja:

V rdeč zvezek s črtami najprej na ovitek z obeh strani narišite zvjezdočko s srpekom, nato pa stokrat napisati: "Komunajzar, to klepto-moteno podmuklo zmene, je že kradel zase in to ohohooooo", potem pa na glas prebirati dokler ne ujamete ritem in barvo tega stavka. Ne spreglejte samoponujajočega se akcenta na "zase" in naglega vstopa crescenda, ko beseda ohohoooo doseeže peti in šesti "o".

Nato zvezek obrnite, pa z druge strani prav tako stokrat: "Komunist, to klepto moteno podmuklo zmene, še ni nič ukradel sam zase, ampak je modro dal da drugi ukradejo zanj i bogami tudi za kompartijo in revolucijo".Vadite slednji stavek na glas, pri čemer ne spreglejte dramatike pri spremembi ritma na točki ko se začne "i bogami". 

Ali ste dosegli raven mojstrstva lahko preverite tako, da na koncu, ko ste že zelo zverzirani, zaprete oči med izgovarjanjem napisanih stavkov. Če se vam v umu prikaže lik Ghandija ali Mater Tereze, alpa vsaj Spomenke Hribar ste že mojster. To velja seveda izključno za stavek, ki ga vadite za komunista.

Pri komunajzaru se vam v umu mora prikazati lik hijene, ki se ji cedijo sline in vas grozeče in arogantno-izzivalno gleda, kot bi hotela reči "psi lajajo, hijene se pa zakonito mastimo dalje".

P.P.P.S.

Posebne oblike komunajzarof in komunistof, ki niso pri koritu in tudi vobče nimajo moči in vpliva, se od tu elaboriranih razlikujejo približno na tak način kot se seks od onaniranja. 

Če za taprave, v praksi uresničene komuniste in komunajzare rečemo, figurativno kakopak, da "fukajo", potem te luzerski komunisti in komunajzari, a bogami tudi pro-komunisti in pro-komunajzari, katerih najvišji domet je prigrebsti se do sinekure, učiteljskega ali kakega podobnega iz skupnosklede financirnega đoba, položaja metelkovca, poklica pro-komunističnega žurnalista in podobno, zgolj "onanirajo". Tudi oni zgolj figurativno, seveda. he,he.

Link


Ni komentarjev: