četrtek, 30. september 2010

941508 - variante patrijske telenovele

[yuslocan]
Denarne tokove so že zdavnaj zabrisali in Malezijc je očitno izginil. Janša ne bo obsojen. Samo bo ostal na njegovem ugledu veliki madež, ki ga več ne bo možno skrivat.

Tako je in točno za to vam komunajzarom gre. Da se Janše prime dovolj smradu od vašega pretakanja gnojnice v bližini njegove garderobne omare.

Če povsem odmislimo debato o tem, ali je Janša res imel namen stranko financirati iz provizije na državnem poslu, tak kot je to počela in še vedno počne Kompartija, (nekateri ji rečejo tudi Organizacija, na vrhu katere je murgljska prelatura), beri - ne ve se, če je imel namen iz ukradenega državljanom financirati stranko, nam ostanejo naslednje opcije:

1) Janša sicer je hotel, ma je dovolj pameten, da si ni dopustil sledi do sebe, tak ko si jih tudi Mrglbaba ni. Verdict: Tožilstvo si s tem lahko rit obriše, skratka obnašanje tožilstva gre v kategorijo konstrukta, ker dokazov ni.

2) Janša ni niti čebulo jedel niti čebulo vohal. Čisti konstrukt. No further comment your Honor!

3) Janši so Cekuto in podobne kompartijske consigliere oz. inkasant operativce na zadatku alpa pač požegnane, Praetorians with licence to kill (ki so opravili tudi vse orožarske posle za Murglbabo in Drnilamo et consortes), poskusili podtakniti z jasnim namenom, da ga kompromitirajo, njim pa rekli, da si za nagrado lahko proviziej obdržijo, he,he, saj gre za "legalne posle svetovanja in posredovanja, le premijer pa seevda v tem legalno ne more sodleovati, kanede". Tu potem imamo znotraj tega še obe podvarijanti - da je hotel sodleovati in da ni hotel sodelovati, da je do rabot teh starih vlaufanih komunističnih banditov bil benevolenten ali ne.

Možno je tudi, da je ta banda, pač vajena svoje prihodkovne reke, nekaj časa zmedena od zamenjave oblasti cincala, potem pa lepo v akcijo, da se korumpira tudi tanovo oblast, ker jebiga oni peneze rabijo, kaj bi jim bilo težko malo sodleovati s nekomunističnim janšo, penezi nimajo vonja niti političnega predznaka, he,eh. Pri tem je možno celo to, da so brez težav požrli da poslej morajo plen deliti z več igralcev in financirati tako kompartijo kot je to standardno, kot tudi nove politične stranke v koaliciji na oblasti. Mafijski pragmatizem!

Celotna slovenska klepto-političarska moralna horizontala topogledno ni niti po pomoti angelska. Milo rečeno! 

Če je nekoč Kohl, pa zdaj Sarkozy razkrit, da je rad namakal prstke v medu pri oni pičkici iz tovarne dišav nezakonito financirajoč stranko, če je Sanader et consortes državne firme imel za, kot pravijo Hrvati "bankomat" za financiranje HDZ, najbrž ni treba dvomiti, da so Murglbaba et consortes v svoji tventietfortifajv orgiji prav tako veselo cuzali iz naših davkoplačevalskih žepov za takšne namene. Pa si je eto Janezek z Grosuplega morda, morda, povdarjam morda, mislil, alpa vsaj njegovi politsvetovalci, he,he, ka so te oni slabš od komunistof, da nea bi še oni malo, kanede. 

Vsekakor sem sam tristo na uro prepričan, čeprav je vedno možno, da me občutek za filing moti, he,he, čisto tehnično govoreč, seveda, da dokazov proti Janši ni in da bo akcija tožilstva na koncu potrjena za čisti kompartijski konstrukt proti Janši. Kar pomeni - banana fakin fašistoidna brezpravna republika se še naprej gre svoje dachauske procese.

Kajti, taista The Banarepublika ni še nikogar preiskovala, a vsi vemo, da se je strašansko na veliko kradlo na AC programu darovanemu maziljenemu zemonskemu klanu in da je pri lastninjenju šlo za krajo bibličnih razsežnosti in pri bolj ali manj vseh poslih financiranih iz državne blagajne za klepto orgijo epskih, če ne ravno bibličnih razsežnosti, ki še traja. In? Nič! našega tožilstva tam njet. Njeimjejetsja!

In da je v "štabnem dokumentu" pisalo "Imamo pokritega Drnovška in Ropa". Zakaj nihče ne preiskuje one za katere eksplicite piše da "jih imajo pokrite", preiskujejo pa nekoga za katerega ne le koruptivna mafija toži, da jim ga še ni uspelo skrekati, pač pa obstaaja zgolj garjav "sum poskusa prejemanja daril na neznanem kraju ob neznanem času, po neznanih junakih". Auuuuuuu!

Link

Ni komentarjev: