nedelja, 26. september 2010

935205 - socialisti vs. komunajzarji

[Bob]
> [helsinki79]
> Tu se ne več kdo pije in kdo plača 

kako se ne ve? že 20 let pijejo socialisti, plačuje pa tistih 30% slovencev, ki plačujejo davke.

Naj gre v zapisnik, da shaman SEM opazil sprenevedanje gospoda Boba (Spet opazil! he,he). Ki je sicer (pohvalim!) dobro ugotovil kdo pije, le ime jim je dal napačno. Niso to nikakršni fakin "socialisti", to so komunajzari, ok, morda kvečjemu komunisti, he,he.

P.S. 

Zgolj v ilustracijo, gospod Bob, če bi zdravniki gangreni na nogi pacienta rekli "rahla inflamacija" bi pacient zagotovo guznil, oz. tak kot je tudi Slovenija, najmanj ostal brez noge, če seveda bi preživel sepso, ki bi ji gospod lečeči slovenistanski in-tele-ktualec najbrž rekel "rahla intoksikacija krvi", he,he . 

Drugače povedano gospod Bob, bobu je treba reči, eeee...kako da kažem,...bob. Alpa vsaj komunajzar.

Če pa je vam namerno tafinim, namerno tataktnim, namerno takulturnim, namerno tastrpnim, namerno tauglajenim, namerno tanejmit naporno sluzastim slinastim pohlevnim do komunajzarof submisivnim slovenskim razumnikom to preostra terminologija, ki bojda domnevno kao eto ima previsoko vsebnost žaljivosti, pa jim dajte reči tak, kakor jih je še včeraj imenoval cel normalni svet y bogami tudi sami, ponosno, pa glede na dejstvo, da še danes sledijo isti doktrini in enako strastno in srdito grozijo naciji, da svojih "tekovin" nea dajo - recite jim vsaj komunisti. 

Kaj je vam "nekaterim slovenskim intelektualcem", he,he, tak travmatičnega v tem, da jim ne zmorete reči komunisti? Is the fakin truth too painfull to handle, or is it, dude? OK, njim komunajzarom, slovenskim Lindam globokogrlenim vem da je travmatično, kajti vejo oni dobro mona, kakšni kleptoidni rentarski zajedalski nategunski motenci so, kaj ne bi vedeli, he,he, ma kaj ima to opraviti z vami, jebenti? Kaj ima to, na primer, z največjim, pardon, najbolj serioznim politanalitikom fseh časof v Kranjcef, tovarišm DrMarkešem, recimo, ki je še par let nazaj tožil kako so ga komunajzari organizirano politično preganjali in mu ogrozili preživetje njega y bogami družine tudi, zdaj pa to pa to?

To, da "nekateri razumniki" vsakemu lopovu dopuščate stopiti na politično sceno in se samooklicati za materterezo človek lahko še razume, ste pač eksremeno tolerantni, celo do onih, ki častijo morijo, odkrito oznanjajo, da bodo v primeru da so izvoljeni ropali na veliko s pomočjo državne represije, tega, da tudi vi sodelujete v tem, ko jih po samooklicanju tudi sami kličeste Matitereza, pa ne razumem, pa da me jebeš. 

Kje je vaša lastna neodvisna pamet? Evo jaz se že dobro desetletje, vse od Mr&Mrs Smith, ki mu moj sinek reče "pištolni filem", he,he, skušam Angleci prodati za Brad Pitta, pa me pupika ne jebe dva posto, pravi mi "sikter motenček, ka, a sem lahko srečna, da se nisi odločil samooklicati za Don Juana,... hit d roud đek!", vi pa tak benevolentno vsakemu komunajzaru, ki si tak zaželi pristajate poslej reči "socialist".

P.P.S. 

Ne da bi kaj posebej pri tem užival, ali bognedaj orgazmiral, ravno nasprotno, trpim, ma na precizni terminologiji v zvezi s temi osebki insistiram zgolj zato, ker sem prepričan, da je večnosti bede Slovencev pod oblastjo naših komunajzer klepto-praetorijancev v visokem procentu botorovalo in žal še vedno botruje ravno to, da preveč Slovencev pristaja kačo imeti za hlačni pas in to zgolj zato, ker drugje v svetu iz kačje kože delajo pasove. 

Preveč Slovencev pristaja delati se mono, da smo mi normalna dežela, z normalnimi političnimi igralci in normalnim političnim prostorom, v katerem ni komunajzarof (Glede tega, kot motivacije za preoblačevanje in skrivaštvo, imajo komunajzer skrivači presneto prav, v normalnem političnem prostoru komunajzarof sploh ni, he,he) ampak so "socialisti". Bogtenimarad!

P.P.P.S. 

Da ne bo pomote, tvoji lucidni konstataciji sem pritisnil plus, ker so tudi meni, tako kot tebi, hehe, socialisti prav tako dovolj kleptoidna rentarska svojat, skratka bad guyz, ki jih jaz imam najraje na primerni razdalji od moje države, recimo kje v kakšni južnoameriški banana republiki, le da za razliko od naših orto-kleptoidof, "pravi socialisti", karkoliže to naj bi bilo, rentarijo precej manj in običajno se ne prelevijo tak masovno v tajkune, tajkuneke, mikro- in nano-tajkunćiće, skratka plenilce najslabše vrste, ki je sploh kdaj tlačila prst na celem našem planetu. 

Če ne bi bili bolj mikro in prevsem sirotinjska dežela, pa bi imeli čuda nevemkakšnih naravnih resursov, bi pri nas imeli 30 taužent abramovičev, jebenti. No in zdaj ti meni povej, kako naj britanski Premiership ima 30 taužent Chelsijef, oz. kako naj mondena hvarska marina sprejme 30 taužent največjih jaht na svetu, bogtenimarad?

Link


Ni komentarjev: