nedelja, 26. september 2010

935608 - o kredibilnosti rdeče sodnije

[Wobewt]
Res se ga ultimativno trudiš zagovarjati, bre maestro, da mu verjameš na častno politično besedo. Janševo, namreč.
On je zaprdel, da je to zmazek, in ti praviš, da je zmazek. Če tako pravi Neomadeževani, potem je to že res, častna mu janševistična.

Glede zaupanja na slepo, si zapomni tole, maestro: 

Če na eno stran tehtnice za merjenje verodostojnosti postaviš vse komunistične beštije začenši pri Simi Dubajiću, ki je bil "komunistični sodnik na terenu v Kočevju" in zaključiš z Boratom Poharjem ter trenutnim šefom najvišje sodne inštance v đamahiriji, katerikoli rdeči khmer to je, hehe, niso oni meni kredibilni niti toliko kolikor je kredibilen Janšev kurac v mlahavem stanju in popovićev vraščen nokt na nožnem palcu. Veš na temelju česa? Idi si pogledati v Hudo jamo. Dobro?

Toliko o tem komu jaz bolj verjamem brez gledanja papirjev. Tožilstvo in sodnija, ki ob hudih jamah, milijardnih krajah in 100-milijardni kraji ravnokar v pripravi, ima višje prioritete, recimo pregon poskusa prejemanja daril, so meni kredibilni toliko kot so belgijski pedofili kredibilni za zaposlitev v vrtcu.

Ne vem, ne vem, jebenti, a nekak ne morem zaupati tožilstvu in sodniji, ki v svojem portfoliu ima stotine tisočev nezaključenih primerov in primere daljše od 10 let. Ne morem, pa da me jebaš. Ne morem zaupati sodniji, ki ob dejstvu, da pod rušo leži stotine tisočev pomorjenih ne uspe najti niti enega samega morilca. Niti po 65-letnem "prizadevanju". Ts.ts.ts!

Link


Ni komentarjev: