torek, 21. september 2010

903261 - da ne bo dvomov glede tovarišice Komsomolskaje

[lukav]
hehe, morda ogorčenje nad primerjavo ni na mestu, glede na to, da je BB bila aktivna članica komunistične parije, KK pa ne?

Samo v tvoji glavi KK ni nikoli bila v Kompartiji. Ker pač nimaš pojma kdo je in kje je in kaj je "Kompartija", oz. točneje, delaš se mono, da ne veš. Termina ne znaš ali nočeš korektno opredeliti.

Za ilustracijo ti povem, da bi, sodeč po tvojem relativiziranju, ti najbrž mirno šel v posteljo z gospodom, ki se predstavlja za Salome, samo zato, ker si je On dal pod kožo vbrizgati malo silikona, ki mu je rekel "tu-so-moje-joške, znaš dečko moj lušni Luka". In seveda bi ti, veliki guru za prepoznavanje komunajzarstva, fasal falus gospoda Salomčiča.

Ker, jebiga, ti komunajzarom verjameš na besedo, ker so pač v tisočerih preoblačevalnih pačenjih rekli najprej, da niso več KPS, ampak ZKS, kar bi kao naj imelo pomeniti nekšno razliko, potem so rekli da so nekšni "prenovitelji", buuuuuuuuhaha, pa da so ZLSD, pa da so SD. Pa je potem Murglbaba rekel - Kompartija poslej bodi "koalicija Levo-na-sredini", pa so komsomolci menjali imena, pa je ideološko harmonoziran podmladek tipa tvoja KK, pač pod nekšnim imenom, niti ni važno kakšnim, kot del te koalicija kao-levo-kao-na-kao-sredini zakorakal po roftah Slovenistana in naciji srdito in grozeče oznanjal evangelij Kompartije po Kardelju, o tekovinah, ki da jih nea bodo dali za ceno oboroženega spopada s silami kontrarevolucije, he,he, ki je do pike enak onemu, ki so ga oznanjali že Kidrič in Maček in Veliki Gobar in Murglbaba in številni podobni, ki so tu med nami isti in nespremenjeni, danes še bolj ostro grozeč naciji.

Da niti ne omenjam, da je tvoja KK povsem do pičice na istih ideoloških in doktrinarnih nalogah kot Kidrič, Maček, Veliki Gobar, Potrč, Murglbaba. Nasilna uravnilovka, diskriminacija, zajedanje, suspenz pravne države in svobode in tako naprej. Enako, za iste sile, v imenu istih tekovin kot Maček!

Da ne dolgovezim, za razliko od tebe, ki v luknjo na leseni ograji ob kateri je pobalin nasprejal grafit "Tu je pička" rineš kurca, pa si ga odrgneš, smo v Slovenistanu tudi takšni, ki zgolj zasledujemo vsebino in kje so trenutno tapravoverni komunajzari in kdo fura isto zakonodajo in doktrino. Vsi, ki se srdito borijo in insistirajo na isti vsebini kot taisti večno pravoverni komunajzari, so fakin komunajzari, ne glede na to kako umetelno ime so si izmislili za tanajnovejše volitve. Dobro?

Dejanja, Luka, dejanja, ne pa kdo zna lepše žlobudrati temeljni zdravi pameti nacije bolj milomudno demagogijo in se sam deklarirati za "veseljaka z občutkom za filing za veselje do socialnega kapitala".

Tudi gospa Linda The Deep Throat je nekoč zase insistirala, da ni prostitutka, a žal so slovarji neusmiljeni, pa ženski, ki svoje telo in telesne gibe na kurcu klijenta prodaja za denar še vedno vodijo pod pojmom "prostitutka". Čeprav številni diplomatsko pristajamo na terminus artistka, oz. performerka, he,he. 

Od Lindinega laprdanja in samopoimenovanja in lastne nerealne samopodobe, pa slovarji in znanost poznajo samo še t.i. "Linda syndrome". Od katerega boleha zelo veliko pizdekof oz. lind slovenistanskih. 

Putting it somewhat bluntly: KK je fakin orto boljševistična pripadnica oz. vojakinja komunajzer praetorijanske falange. Podmladek KPS par excellence, rekrutiran za točno določene namene, služeč točno določenim nečastnim ciljem, pa če se tega zaveda ali ne.

Tvoje insistiranje na tem, da ona ni bila članica KPS oz. ZKS, je na liniji trditve, da skinhead s tatoojem svastike na čelu, ki vpije "Čefurji raus" in razbija šiptarki burek-kiosk, nikdar ni bil član NSDAP, pa eto iz tega sledi, da ni nacist.

Link


Ni komentarjev: