torek, 3. april 2012

1640422 - Boratov okostnjak iz omare v podobi Hartmuta Mehdorna

Kakšni drekaški amaterji in jajčarji so toti Pahorjevi harlekini! Jaoooo! En forumaš tu v našem sajberbufeti bi jim rekel - nizkovejevne rdečeritne opice. 

Sicer pa, za lepši uvod v prelep pomladni dan, poglejmo kaj o vsemu temu pravijo eskimske narodne umotvorine, točneje - eskimska tisočletna pratika, v oddelku, ki obravnava področje fuka-brez-plačila, torej po domaće -kaj ta eskimska pratika pravi o totih neđentlmenskih rabotah južnoslovanskih mojstrov đabalebarenja.

Hčerka Emina: Ampak oči, jaz bi pa res poročila izključno Mirsada in nobega drucga, ker imam samo njega ra.....
Oče Haso: ....Sikter! Tisto barabo đabalebaroško mi ne boš poročila in basta!
Emina: Ampak oči, jaz ga imam rada, neskončno neskončno rada. Če ne bova skupaj bom z mostu dol skočila.
Haso: Sikteeeeer! Ti bom dal most, mamicu ti onu tvoju Fatimu jebem blesavo! Najdi si moža, ki ima peneze in delo in ali premoženje, da te bo lahko živel, jebotealah, da te jebo, da bo lahko živel tebe in družino, to je važno, pičkatimaterina, a ne vidiš kakšna kriza je, a te to nič ne izuči, ejgha, a ne vidiš, da nam je še naš rođeni hokejsk klub Jesenice šeo ukurac.
Emina: Ampak oči, kaj pa ljubezen, zakaj si tako trdosrčen, kaj pa ljubezen, a to nič ne šteje?
Haso: Mrrrrrš! Sikteeeeer! Jebentiboga! Kaj trapaš, ejgha?! Ljubezen so izmislili komunisti, da lahko zastonj fukajo!

PS
Ljubezen Hartmutova in Borutova beše daha kratkega, Hartmut si je naredo stroške, ker dandanes v svetu, tak kot od pamtiveka, nič je nea zastonj. Borutek se je pa usrau fpleničko in se na toploto v predelu ritke odzval tak, da se samo misteriozno smehlja kot Mona Liza in ponavlja nek bebav stavek o semaforju in varni strani radarja med vožnjo s totim Hartmutovim nemško-francoskim vlakom. Kao, evo mene svetovljana, vidi kako mi velike meneđerske zvezde hartmutijanske đabest pomagajo reševati zavožene železnice, na, poglejte kak frajer sem. Auuuuuu! 

PPS
Ali sploh obstaja še en način na katerega nas lahko te harlekini v svetu osramotijo?! Pa dobro, mone, če ste fukali plačajte, kaj se zdaj sprenevedate. Sicer bo padla tožba, vse skupaj se bo onaniralo še 5 let, polej bo pa Hartmut tožbo dobil, pa nam izstavil račun za 500 jurjef dolga, 500 jurjef obresti in 500 jurjef odvetniških stroškof. Tripl triper takorekoč. Davkoplačevalci bomo samo konsternirano bolščali čudeč se kaj nam dogaja.

Evo. Aratjitj vnjimanje na 0:57 ko se začne : "Kad si mogo, da ga ućeraš, sad ćeš i da me izdržavaš..:" www.youtube.com/watc...6SIuLepLIg

Link

Ni komentarjev: