ponedeljek, 23. april 2012

1666989 - odgovor na halucinacije tovarišice Vesne Vuk Godina in nekega komunajzer forumaša

Se spomnite, da je ob ustanovitvi samostojne slovenske države šlo za svobodo? In za boljše življenje? Se še spomnite tega?

Ja tovariš Boban, ja tovarišica Vesna, vemo. Ma ni nam jasno kaj s tem hočeta vidva povedati. Vidva, ki sta ves čas volila komuniste-fašiste in se po prsih tolkla, da sta ponosna "levičarja", torej, da sta iz iste bratovščine iz katere so komunisti-fašisti, ki so zagrešili vse zlo, ki ga tu naštevata. 

Iz Lune je s prostimi okami vidno, tovarišica Vesna in tovariš Boban, da vidva nimata pojma o tem kdo je kdo v Sloveniji in s kom v SLoveniji definitivno ne gre asocirati svobode. Četudi vama zdaj narišem, da tega ne gre pridruževati VašimSvojim™ komunistom-fašistom, torej Vam™, kobajagičnim levičarjem™, bosta vidva še vedno vse zlo pripisovala kobajagičnim Desnim™ in bila slepa za dejstvo, da je vse to, kar naštevata, prišlo od VašihSvojih™ komunistov-fašistov, torej Levih™.

Četudi vama narišem, bosta vidva še vedno volila komuniste-fašiste. In predvsem bosta vidva volila nasilno uravnilovko, reketiranje, davčni aparthaid, diskriminacijo, nesvobodo in sistemsko-sistematično pavperizacijo in zasužnjenje slovenskih državljanov. Bosta še naprej volila nesvobodo in lajala na svobodo (s tujko povedano - lajala bosta na liberalnost, ki ji bosta s ciljem sataniziranja lepila spredaj stigmatizirajočo predpono "NEO").

Tovariš Boban, tovarišica Godina, ne le medvrstično sem prebral, da vidva za zlodeje, mafijce, ki so ukradli državo in zjebali Slovenijo in slovenske državljane deprivilegirali svobode, imate TaDesne™, ker je seveda nemogoče, da se bi vidva motila in podpirala zlodeje, torej VašiSvoji™ rdeči talibani, komunisti-fašisti seveda da niso tisti zlodeji, ki so tajkuni, le kako bo to recimo tovariš Rigelnik alpa Janković, alpa vsi člani Falange 21. Kje pa, oni to ne morejo biti. Prav tako vidim, da vama ni jasno kdo je v SLO konzervativen, kdo bi rad konzerviral stanje, kdo je za gradualnost in za konzervirane tekovine, ker vama nikakor ne gre v glavo, da so to vaši komunisti-fašisti, ki so to postali tisti trenutek leta 1945, ko so zasedli oblastno pozicijo, državo vklenili in jo v svoj komunistični gulag zaprli, vse to pa zgradili na reki krvi, ki naj vstrahuje eventuelne aspirante za oblast. In ustrahovanje, tovariš Boban in tovarišica Vesna, nikakor ne korespondira s svobodo, ki jo vidva bojda objokujeta.

Zato sta vidva, tovariš Boban in tovarišica Godina en velik binarni JebeLudZbunjenog™. Bilo bi bolje, da se vidva lotita česa drugega, kajti politična analitika vama nea gre od rok, sta namreč čisto mimo ruknila in to na čisto vrhnji ravni v čisto tavrhnji plasti. Sta kot čebelica Maja, pa eto tudi vidva vsake toliko sedeta na živobarvno pobarvan komunistični drek, kjer prevladujeta rdeča od padlage in živo rumena od zvejzdočke in srpokladifca in mislita, da sta na prelepi cvetlici, smrad komunističnega državnokapitalističnega-fašističnega govna pa pripisujeta neznanemu NEO-liberalnemu zlodeju, ki v SLO, ne le nikdar ni bil na oblasti, temveč k nam niti na obisk ni prišel, kaj šele da bi tisto govno bilo njegovo. hehe.

Link

Ni komentarjev: