nedelja, 29. april 2012

1673164 - kaj vse je nizozemski veleposlanik opazil v Sloveniji

Kdor hoče slišati, je tip povedal veliko, skoraj vse. Škoda, da je urednik v naslovu tako močno, do distorzivne skrajnisti asimetrično poudaril zgolj stavek "Slovenija je raj na zemlji" in se pizdunsko izogniltrgičnemu in žalostnemu kontekstu, v katerem je ta stavek bil izrečen.

Gospod veleposlanik je opazil lepoto dežele in šarm sproščenosti, prestolnice ki je posledica dejstva, da je Ljubljana majhna EU provincialna kasaba, po kateri se enostavno giblješ že po osmi, ko je suženjska konica mimo. V Moskvi tega ni, ker je cel dan zabasana s prometom. Zato se mu zdi raj na zemlji.
Btw, seljačina Zoki bi pa Ljubljano - to provincialno kasabo, zapiral za promet, kot bi šlo za London, jebenti! Pač, videla komunistična seljačka žaba iz Saraorce v še večji kasabu, da podkujejo konja, pa še ona dvignila nogo. Hehe.

Apmak...

...ampak so gospod veleposlanik opazili tudi to:

Da smo fakin zelo razslojeni. S tem da on vleče črto tam kjer je treba, med 99% revnega in superrevnega plebsa in 1% onih, ki so se med prihvatizacijo kleto-omastili in ali vsaj sečno omastili. Ko je družba razslojena baš tako hudo asimetrično, potem je razslohena fakin fakin zelo.

Da smo družba v kateri je kartel jankovićevskega tanarbol soseda, deleč plen družno s Šparom in Tušem in orkestrirani z udabaškim NLB-kolhozom, ki je tanarbol tajkunu asistiral, devastirali male trgovine in sploh možnost nastanka malih "Mama&Papa" trgovin. Ki jih gospod pogreša, saj pri njih velikih nakupovalnih centrov skoraj ne poznajo. Hehe.

Da folk IPAK ni srečen, da so mu nabili brutalne davke in rekete na suženjske prihodke iz dela, ONI so se pa omastili, povrhu pa folku prodajajo mudologijo o "nerazslojeni družbi", saj je 99% ljudi po državni prisili uravnano v enaki bedi, tistega preostalega procenta pa zaradi zaukazane nevidnosti NjihovihSvojih rdečih baronov a la rigelniki, jankovići, koreliči ipd, se pa sploh ne omenja. Gospod diplomat je pa to tektonsko razpoko med tem 1% vs 99% takoj opazil. Auuuu, komunisteki, ode vaša mudologija o zgodbi o uspehu in nerazslojenosti fpičkomaterino. To lahko efdeve agitpropovci prodajo samo domaćim receptivnim ofcam, ki namerno hočejo biti slepe in gluhe in retardirane..

Da smo družba v svetovnem vrhu po številu samomorov, navkljub lepi deželi, ki je božji dar. Paradoksalno! A samo navidez! Vsem je to raj na zemlji, razen tistim ekstra suicidnim Slovencem, ki se pač eto, jebiga, eni zlomijo pod pritiskom groze življenja v komunističnem gulagu a prostem.

Skratka, gospod veleposlenik so neobremenjeno, v dobronamern diplomatskem slogu povedali, da smo strašno nevrotična družba. Beri- sjebana družba. Normalno, jebote! Le kako bi naj bila normalna družba, ki ji ednii v celi Evropi vlada komunistično-fašistična roparska falanga kompartijske nomenklature in kompartijskih rdečebaronskih tajkuniv - fevdalcev? Vprašanje je seveda strogo retorično.

PS
Podobno je komentiral tudi oni dolgoletni francoski direktor Revoza, ki se je v deželo tako zelo zaljubil, da tu preživi pol leta vsako leto, ni mu pa niti slučajno všeč naša nepremičninska in davčna blaznost, recimo.

Link

Ni komentarjev: