četrtek, 19. april 2012

1661818 - kdaj bo konec preseravanja o partizanih in domobrancih

[amy2011]
Poučno. In bil bi res že čas, da se preneha vse to sranje na relaciji partizani in domobranci, saj ne koristi nikomur. Bomo zmogli?

Bomo! Takoj ko "partizani" izginejo s TV ekranov in se nam nehajo kazati na svojih orgijah na nekšnih obskurnih lažgošah. Pa ko "partizani" nehajo od države prejemati 7 miljonov letno, da lahko organizirajo lažgoške orgije razdora. Pa ko "partizani" nehajo pisati zakone te države s katerimi utrjujejo in cementirajo nasilno uravnilovko plebsa v bedi s pomočjo davčnega apartaida, prispevkovnih plenilskih reketov. Itd...
Pa, ko se obsodi KPS kot zločinsko organizacijo, ponisne sukcesorke na liniji KPS-> ZKS > SD+LDS+Desus+..., skratka kobajagična levica označi za naslednice zločinske KPS.

Partizane na sceno vlečete vi - rdeči talibani, skratka "partizani". Vsak, ki temu nasprotuje pa je od taistih Vas, označen za oz. obdolžen, da kobajagi vleče na sceno domobrance. Domobrancev ni in jih nihče ne zagovarja niti potrebuje. Razen Vas - "partizanov", ki jih izmišljate zato, da upravičite vaše zombijevsko vlečenje komunistične ideološke navlake vedno znova na sceno.

Link

Ni komentarjev: