ponedeljek, 9. april 2012

1647959 - davčni cilji kleptokamarilje

[kekez]
> da predlagani varčevalni ukrepi nalagajo preveliko breme socialno najšibkejšim

Socialno najšibkejši nosijo najmanjše breme, pa še to jim je preveč. Zdaj jim že obljubljajo skoraj popolne odpustke.
Poenostavljeno, če gredo plače dol 10%. Socialno šibki s 500€ plače prispevajo 50€, "bogati" s 5000€ prispevajo 500€ za reševanje iste stvari.
Ne vem zakaj se celo to zdi nekaterim nepravično do revnejših, če že itak prispevajo veliko manj.

Komunistične klepto beštije, tipa Tovariš Tüë®k ne bodo zadovoljne vse dokler tistemu, ki ima plačo 5000 bruto država ne zaseže 4550, da mu ostane 450, kar je enako, kot bo smel obdržal tisti, ki ima 500, pa mu zasežejo 50. 

Njihov cilj je ves čas enak - da se ves folk uravna v enaki bedi. Da se doktrinarno-vsebinsko nadaljuje njihova boljševistična nasilna uravnilovka. Oni temu rečejo "socializem".

Na temelju te predpostavke, bodo oni folku še naprej pihali tople pasate sovraštva do premoženja drugih na dušico, s katerimi folku vzpodbujajo fovšijo in ljubezen do komunistov, ki so tako v um poškodovanemu folku darovale, da so vsi uravnani v enaki bedi. Vsi bodo smeli obdržati le 450 EUR, vse drugo bo komunistična đamahirijska država odvzela pa dala v Skupnoskledo™, potem bodo tuerki milostno delili komur se njim zdi, da je treba dati: zemonsko-kartelni klani, kompartijski črni fondi, sponzorirane degutantne tv oddaje in "kulturne" prireditve rdečetalibanskih kobalov, hribarjev in tofov, ki se gredo primitivni humor po okusu od vina mataste Štefke Kučan, njenega špetirmaherskega in zahrbtnega Milana in udbaškega druga Mesića na obisku v poslednji oazi komunizma v Evropi, pri bratih komunistih v Sloveniji, preko enelbe bodo de facto nepovratne kredite dobila yesovska deca rdeče nomenklaturne vlastele in posvečeni nomenklaturni tovariši, ki nam gradijo ceste po 4-kratniku realne cene, itd.

Rdeči baroni tipa tovariš German, Don Zzocci in podobni, pa seveda nikoli ne bodo prepoznani za premožne, čeprav so v tej deželi revežev oni edini, ki po kriterijih EU in Evrope so de facto premožni. Ne, oni niso "bogati prešiči", ker oni so prave barve in gagajo mudologijo o "veselju do socialnega kapitala", ki jim ga je bojda polno srce. Najet manager v podjetju Cisco Slovenija je pa seveda "nesramna delavska bogata svinja", ki ji je treba zaseči čimveč, da se pizdun slučajno s čim ne povzdigne nad, v bedi brutalno uravnano rajo.

To ti je skrajni domet komunističnih motenih umov.

Link

Ni komentarjev: