petek, 27. april 2012

1672250 - slikovita primera Boratovih padlih "reform"

[yuslocan]
Khhmmmm, belouška, hebala te golazen!

Kaj ste se vi zavedali, ko ste po vrsti podirali Pahorjeve reforme?????

A ste takrat TUDI vi bili "GOLAZEN, KI SE NE ZAVEDA".

Kaj naj rečem drugega, kot gnoj ste bili, gnoj ste ostali.

Drugim očitate to, kar ste počeli pred pol leta.

Gnoj in lopovska golazen je kompartija, ki je z nategom, ki mu je maskirno rekla "reforme", hotela zagarantirati in cementirati komunajzarsko uravnilovko plebsa v enaki bedi, ter kontinuiteto neokapičenih reketov in davčne diskriminacije.

Vi, ki pa krilite z ročičkami in gagate, da je "škoda Pahorjevih 'reform'", pa niste gnoj in golazen, temveč obične ofce.
Normalen folk pod pojmom "reforma" podrazumeva POZITIVNO spremembo oz eliminacijo nenormalnega stanja. Vi ofce pa VSAKO spremembo.

To je tako, kot če bi zdravnik pedofilu pedru diagnosticiral aids, Pahor pa bi predlagal, da se v cilju zagotovitve zadosti sredstev za več kondomov, ki bi jih dali pedofilu pedru, drugim državljanom zmanjša pravice. No, potem bi vsa opozicija bila proti, vi bi pa gagali, da je "Pahor hotel rešiti problem širjenja okužbe na posiljene otroke, pa je eto, sposobnež kakršen je, predlagal 'reformo', ma grda opozicija je zrušila vse njegove predloge".

Seveda, da vam ofcam ni niti približno jasno, da bi v takšnem primeru edina sprememba, ki se ji sme reči "reforma", morala biti takšna, da se kot prvo pedofilu pedru prepreči dostop do otrok, ki jih posiljuje, še manj se vam sanja, da je to kar je predlagal Pahor zgolj zagotavljanje financ, da se nenormalno stanje lahko nadaljuje, kar seveda ni reforma, temveč zagotavljanje sredstev, da se lahko nadaljuje status quo.

Link

Ni komentarjev: