ponedeljek, 9. april 2012

1648562 - zakaj tovariš Gnus niti slučajno ne predstavlja vseh Slovencev

[tarsan]
Mislim, da smo Slovenceljni pred propadom, tudi institucija predsednika države nam ni več sveta. Poglejte Angleže, imajo kraljevo družino, ki jo spoštujejo - kaj pa spoštujemo mi.

G.Turk ter pred časom g. Drnovšek - oba deležna takelih nesramnih komentarjev - da mi je kr slabo..

Uboga Slovenija..

Ubogi ti.

Ko bo Slovenija dobila prvega nekomunajzarskega predsednika, človeka, ki bo izbran od vsaj 900 tisoč slovenskih volivcev. Človek, ki bo znal brezrezervno biti iskren predsednik vseh Slovencev. 

Ne pa te spake, ki so predsedniki samo Vas™, komunističnih mamlazov oz. rdečih talibanov. Predsednik, ki druka izključno za rdeče in je tudi sam rdeči taliban, pa res ne more biti moj predsednik. 

Predsednik, ki je v prvem krogu bil prvi spontani izbor zgolj za Vas™ orto kumunajzare ki vas je bilo za 12% vseh volivcev, pa res ne more biti predsednik vseh slovenskih državljanov. 

Predsednik, ki odlikuje komunistične asasine in druka za lik komunističnega morilca na kovancu in druka proti vseevropski obsodbi komunizma in odkritje v rudnik živih zazidanih proglasi za drugorazredni dogodek, taka spaka pa res ne more biti predsednik vseh slovenskih državljanov.

Sluzaste, ultra-antipatične spake, ki se obnašajo, kot se obnaša tvoj tovariš Tüë®k, pa res ne more pričakovati spoštovanja. Amen!

Spoštovanje si vsak človek mora s svojim obnašanjem in konstitucijo svoje osebnosti zaslužiti. Če si jo ni, potem je on tisti, ki sramoti in skruni institucijo predsednika države in ne mi državljani, ki njega ne spoštujemo, ker spoštovanja pač ni vreden. Če nas 1150000 volivcev ni volilo to spako in če imamo skupno 1550000 državljanov, ki ga nismo volili, potem nas je fakin velika večina, ki jim ta pezde ni predsednik, ni naš izbor in de facto nima legitimitete. Dobro?

PS
Če je pa tebi dober, ker si kumunajzer in ti godi, ker druka za tebe in TvojeSvoje™, si ga pelji domov skupaj z Vasilko in tangicami kupljenimi na strošek proračuna.

Link

Ni komentarjev: