petek, 13. april 2012

1653367 - kolateralne koristi morebitne ukinitve Državnega sveta

Kavčič: Z ukinitvijo državnega sveta ne bi veliko privarčevali...

...bi pa privarčevali kar nekaj. Kar je tud zelo fajn. Vsak privarčevan cent šteje.
Toliko z vidika hladne ekonomike.

Zdaj pa malo o kolateralnih koristih, o koristih za svobodo in demokracijo.

Čimveč komunističnih sinekurno-mudoloških gnezd razhajkamo, bolj se bomo približali uresničitvi sanj o svobodi in osvoboditvi slovenskih državljanov izpod fašisto-komunističnega škornja rdečetalibanske kamarilje.

Čimveč sine-kurcem vzamemo državni jožek iz njihovih slinastih strupenih kumunajzer đabalebaroško-prazitskih žnabel, prej jih bomo prisilili, da začnejo delat in nehajo reproducirat kontinuiteto kumunajzerizma na naš račun. 

Naj si svoj kavijar, cigare in salonarje in službene mercedese, toti salonski marksisti in poklicni levakarji gredo sami v zasebnem sektorju zaslužiti, pa da vidimo koliko bodo razpoloženi gagati o nujnosti kontinuitete kumunajzerizma in NjihovihSvojih tekovin. In koliko bodo sploh imeli časa za to!

Pa da tudi vidimo kdo jih bo sploh poslušal, kdo jim bo sploh dal prime dostop do medijev, ko več ne bodo imeli okrog glav svetniški sij "zelo uglednih državljanov", ki sedijo na top sinekurnih foteljih in v prvih vrstah elitističnih in državnih prireditev, ravno na temelju članstva v tovrstnih kobajagi pomembnih telesih.

In ader wordz - sikter mone, nič vas ne potrebujemo. Kdo bo Blaža povohal, razen kinološke komjuniti, ko enkrat več ne bo tote sinekurice? Fprašanje je seveda retorično.

PS
Bi pa se nemudoma odprl nov zanimiv horizont, če bi toti "The Organ", namesto gardianstva kompartijskih tekovin, vstal in se boril za odpravo davčno-prispevkovnega aparthaida in diskriminacije top ustvarjalcev vsega, kar ustvarimo, če bi vstal proti sistemskemu in sistematičnemu zasužnjanju slovenskih državljanov, oz. slovenske nacije, proti zabetonirani bedni usodi slovenskega ljudstva, ki je vsak dan bolj trdno priklenjeno na eno samo možnost - pavperiziran v bedi uravnan sloj sužnjev reproducira reveže, ker mu za drugo ne ostane dovolj neto prihodka. V revni družini rojeni, v revščino zabetonirani, nikomur ni dovoljeno prebegniti iz spodnjega razreda v srednji. Revež rojeva in vzgaja reveže.

Kako to in zakaj se najbrž ob mojih besedah sprašujete eni? Zato, ker so žrtve dvostopenjske nasilne uravnave v bedi. Najprej dekretno neprostotržno določen nizek bruto, potem pa še drakonski harači in reketi. Progresivni! Nakoncu pa še zmanipulirane in nepoštene pokojnine. Bilo kuda plenjenje in reketiranje svuda. Da ja vsi ostanejo reveži . Za vedno! 

No, če bi mi bili normalna država, s častnimi tovrstnimi organi, ki ne mislijo, a jim je poslanstvo, da zgolj ščitijo lik in delo fašisto-komunističnih klavcev, temveč krucialne interese in svobodo ljucva, bi seveda tak organ imelo smisla braniti, tako pa gre za gnojno in kužno rakasto tvorbo, ki jo je treba odstraniti in to čimprej.

Ma, to da bi ta organ bil pronarodni je seveda znanstvena fantastika in imbecilno pričakovati, saj je to, tak kot številna druga, zgolj še eno zatohlo komunistično rdečetalibansko leglo, ki je tam ravno zato, da ahta, da se total uravnilovka slovenskega folka v enaki bedi ohrani in nadaljuje s pomočjo represije ugrabljene države. V imenu boljševističnordečetalibanskih tekovin, ideologije in doktrine.

Link

Ni komentarjev: