četrtek, 19. april 2012

1663073 - čemu se heliosovci bojijo morebitnega tujega lastništva

Nazi-socializem poročen z gospodarsko ksenofobijo, preliv iz nategunstva, pa vse to on steroids. In ader wordz, zagovedani bebčki, ki mahajo s slovenskimi zastavami in glasno igrajo na frajtonarce, da bi preusmerili pozornost od dejstva, da so firmo zavozili in bi zdaj radi, da to shirano revše prisesajo na državni jožek. Kako originalno, hehe.

PS
Nazi-žerjavček pa valda da ne bo imel dovolj sivih cipic, da bi jih vprašal tisto preprosto vprašanje, ki se ga vidi iz Lune s prostimi okami, gre pa tak:

E pa dobro pimpeki nazisocialistični, če ste vi tak dobri, koji kurac se bojite novega lastnika? Odkod vam ideja, da bodo novi lastniki, ki bodo pritresli velike peneze, bili slabši lastniki od teh VašihSvojih telebanskih nategunov, ki so se hoteli iti bizines brez lastnih penezof, pa so podjetje prezadolżili? Zakaj raje ne poveste na kakšen na zunaj prikrit način ste zajebali podjetje, da że veste, da ste ob 2500 delovnih, če pride normalen racionalen lastnik?

Državi veliko bolj paše, da pride tuji investitor, pritrese sveže peneze, izboljša mimogrede malo še krvno sliko državne NLB, ki ji je Helios nasedla investicija, lastnik se malo opomore, podjetje pa tudi. Torej?!

A jaaaa, seveda, rdečetalibanski nategunčki, ki so firmo poprej prihvatizirali, bodo končno dobili kar jim gre. Uff, kako sem žalosten...eeee, nooooot!

Link

Ni komentarjev: