sreda, 25. april 2012

1669549 - čigavi volilci so že vodljivi

[vuksan]
No, vodljivi in disciplinirani ste kvečjemu desničarji. Iz cerkve direktno na družinski referendum.

Zanimivo je, da kumunajzari ves čas širite famo, da so Oni™, The KobajagiDesni™, The Tafarški™, The NevašiNeSvoji™ fpičkomaterno vodljivi, brez umov, ofce redneckofske, ki vse počnejo na kamanda iz Grosupla™ in ali Vatikana™. Z malo usmerjanja tudi iz Argetine™ in PeteKolone™.

Dočim seveda zase mislite, da ste Vi™ svobodomiselni boemski superintelektualni vagabundi, ki že zutraj tik po otvoritvi volišč glasujete za Kompartijo™ iz srca in spontano, ne pa bognedaj zato, ker je tudi za te volitve na vaš naslov OdNekod™ prišlo pisemce, ki se začne z: 

"Dragi tovariši, tokrat gre za naše vrednote™...". Alpa kvečjemu glasujte SPET za Kompartijo™ zato, ker je tovariš ON™, mislem reči tovariš Bifši™, rekel tik pred volitvami, da je poslej EdiniKredibilenKandidat™ BašZoki™ in ne več BašBorut™ oz. BašKGB™, ki so bili Kredibilni™ na prejšnjih volitvah.

Seveda, da na vas vse to nič ne upliva, vi PreprostoMisliteSsvojoGlavo™ in to se PreprostoVednoUjemaZželjamiTovarišaNjega™ in Kompartije™.

PS
Pa znam ja Vuksane, ti si intelektualac, bre, koji misli sa svojom glavom, a to se eto spontano in koincidentalno vedno sklada z željami in potrebami Kompartije™, ki ji ti rečeš Levica™, al Ledvica™, al kak. Si, si, intelektualec si, svobodomiseln fpičkomaterino, eeee...kako, da kažem, majke mi sudija.

Link

Ni komentarjev: