ponedeljek, 9. april 2012

1648479 - kdo v Sloveniji predstavlja velekapital

[hermes1]
Za razliko od Urbasa pač ve, kdaj postaneš suženj VeleKapitala in kdo je gnusni prophet le tega.

V Sloveniji so velekapital: Rigelnik, Janković, Bohorič, Korelič, Češko, Mermal, Škrabec... Vse sami člani Falange 21, v katerih bratovščini je tudi rdeči taliban Tüë®k.
No, tovariš Tüë®k potemtakem res zelo dobro ve kako je s totim vlekapitalom™ v SLO, točneje, on ve kako je biti prijatelj velekapitala, ki družno s svojo rdečo kumunajzer bratovščino, s pomočjo rekvizitov ugrabljene države, Slovence sistemasko in sistematično dela za sužnje tega rdečega velekapitala.

Kajti, Slovenija je nenormalna država, država v kateri je na oblasti komunistična kamarilja in žnjo v idiličenm ekosistemu kohabitirajoča partitokratska skupnoskledarsko-uravnilovska kamarilja različnih barv. Slovenija je dežela v kateri so komunisti tisti velekapital, proti kateremu retorično udrihajo komnisti, hehe.

V Čilu recimo je komunist tarča velekapitala, skupaj z odvisno zapsolenimi delavci. V SLO je Velekapital™ = Kompartija™. Ales klar?!

Naj razjasnimo še enkrat, da bo jasno: 

Kdo je The Velekapital v SLO? Rdeča komunistična tajkunska zalega v navezavi z večno rdečo nomenklaturo na oblasti.
Kdo je v SLO konzervativna trdnjava? Rdeča komunistična nomenklaturna zalega podprta od rdečih tajkunov.
Kdo je v SLO turbokapitalist? Rdeča komunistična tajkunska zalega našteta tam gori.
Kdo Slovencem manipulatorsko reže človeka nevredne mezde za t.i. "mizo socialnih partnerjev"? Rdeča komunistična nomenklaturna zalega, ki ima v svojih vrstah semuljiće in ostale sindikalne rdeče harlekine.
Kdo Slovencem reže še bolj bedne neto mezde? Rdeča komunistična zalega, ki je vzakonila in poslej srdito brani in preprečuje vsako sprememebo diskriminatornih in aparthaidskih davčnih in prispevkovnih, beri reketarskih zakonov.

Vse jasno? Seveda da je jasno!

Link

Ni komentarjev: