nedelja, 22. april 2012

1665662 - kam nas utegne pripeljati nesankcioniranje satanskih dejanj

[mrki.]
V raka lahko napreduje tudi bolezen kroničnega vnetja prostate in nekatere spolno prenosljive bolezni: pri moških, ki so kdaj zboleli za gonorejo, je tveganje za raka prostate 40 % večje, pri tistih, ki so imeli humana papiloni virus, pa kar za 50 odstotkov. Human virus papilon je en izmed najbolj pogostih virusov, s katerim se okuži človek. Temu dodajmo še obilo mesno hrano, pa imamo recept za hitro zmanjšanje potrebnega denarja za pokojnine.

Nobeno varčevanje ni potrebno dokler imamo vrhunske zdravstvene strokovnjake, ki tako kot sodniki čakajo, da bo čas opravil njihovo delo.

Ko mi je v devetdesetih letih prejšnjega stoletja žena rekla, da ji mati potrebuje operacijo srca, zdravnik ji je pa direkt in brez obotavljanja rekel, da mora prinesti kuverto, sem najprej bil besen, potem pa, ko sem se skuliral pa seveda rekel, da seveda bom dal denar., saj ga tašča seveda ni mogla imeti, ker je v slavni SFRJ delala za pest riža, kakor je to v navadi v vseh komunističnih "paradižih na zemlji".

Maestro veliki strokovnjak iz UKC ji je takrat na njeno vprašanje "kaj pa tisti, ki nimajo 8 tisoč dojčmark?" smeje se pojasnil, da pač vsak človek od nečesa umre in da tudi njej ne daja nobenih garancij. "...ehhh gospa, nimate pojma koliko jih vsak mesec umre zaradi takih stvari...denarja pa preprosto ni, da bi zdravili vse, vi razmišljajte, ali se v tej čakalni vrsti hočete premakniti na začetek ali ne...". 

Ko se te logike pregloboko nalezejo zdravniki in policaji je to znak, da smo glede ultimativne koruptivne ter ine pokvarjensti družba, ki je stopila beyond the point of no return. Ko pa to Satanovo logiko osvojijo politiki in mafija in oz politiki-mafija, pa družba vstopi v ero, v kateri življenje ni vredno počenega groša, za denarni gain enih pa lahko dajo umreti kogarkoli. Smo pač Chicago iz časa Al Caponeja. De fakin facto!

Nekak v istem obodbju sem bil na nekem pikniku na katerem je sekretar na MNZ za preventivno delovanje policije o narko mafiji izrekel to: "vsak mora od nečese živeti". In potem duhovičil ob salvah smeha prisotnih, medtem ko jim je pekel ćevapćiće.

Zdaj pa v sliko dodajmo dejstvo, da se je slovenska državnost leta 1945 pričela z reko krvi, ki je nastala na istih premisah, premisah ideologije, da je v imenu interesov in oblastniških aspiracij neke skupine dopustno umoriti kogarkoli.
Eto, to je naša družba. Družba, ki, ajemsori prjatli, pač časti in poveličuje zlo in morijo in morilce. Uradno imamo takle, jebiga!

Na vrhu seveda pa da tudi mi imamo pocukrano glazuro iz psihodelično pobarvanih veselih odtenkov mudologije. V cerkvah tudi pri nas še vedno učijo Jezusov nauk, v šolah učijo, da bomo "zajčku pomagali hišico graditi", politiki-mafija gagajo o "veselju do socialnega kapitala" ipd.

Posledice nesankcioniranja in neadresiranja satanskih dejanj in satanske miselnosti bodo v tej zblojeni družbi čedalje hujše, vse dokler se obstoj tega zla najprej ne pripozna, za tem pa še obsodi in izobči. Danes nam častilci morilcev, perpetuatorji zla in protagonisti zla hodijo po Sloveniji, kot najbolj častni državljani in v roli družbene smetane sedijo v prvih vrstah na državnih proslavah na katerih odlikujejo oficirje NjihovihSvojih zločinskih organizacij. Eni iz prve vrste na proslavah pa so zdrknili že tako globoko, da jim noben dildo ni dovolj debel medtem, ko se izživljajo na anusih bullmastifov. 

Bogtenimarad, kakšna ultimativna pokvarjenost je šele to. Na pasjih procesijah Njih na lažgošah in top prireditvah te države pa taisti pasjejebci brez težav naciji pridigajo in celo grozijo, če narod ne bo pridno častil NjihoveSvoje idole.

Vse dokler The Zlo hodi po naših ulicah, templjih in vladarskih sobanah visoko dvignjenih ram in čela, bo The Dobro moralo skrivati svoje misli, se izogibati templjov in ulic. Slovenci imamo tako zato, ker leta 1991 nismo zmogli markirati zlo in ga na smetišče zgodovine deložirati. Takrat, ko je bila edinstvena zgodovinska priložnost za to. Za razliko od drugih, Čehov recimo, ki so to zmogli.

Link

Ni komentarjev: