nedelja, 8. april 2012

1647328 - določene komunistične bedarije žal še niso domena preteklosti

[FIN-381227]
Začni živeti v sedanjosti za prihodnost, z jamranjem nad preteklostjo in krivico živijo samo "luzerji"...

Kadarkoli kdo konstatira, da komunisti znate samo trošiti, 24 ur na dan gagati o odvzemu onim, ki imajo, ter seveda o vaši najljubši temi, o delitvi, živi ta oseba v sedanjosti in ne v preteklosti, kakor skušate podtikati kumunajzari. Kajti, komunistične beštije ste žal ostale in ćarđ v Sloveniji, kot v edini evropski državi. Vi, na žalost, niste nikakršna jebena preteklost, ste naša žalostna sedanjost in vsakdanjost.

PS
Kar se pa tiče tote neverjetne arogance oz. perverzije, da ti njega paternalistično pošiljaš delat, da lažje pozabi porazno komunistično vsakdanjost, pa si se podzavestno dotaknil hepeninga, ki bi ga ta narod komunistični beštiji moral končno uprizoriti. Gre pa tako:

Sultan: "kaj dela narod?"
Paša: "Jamra"
Sultan:"Naroči ministru [Šušteršiču, hehe] naj jim dvigni davke"
...
Sultan: Kaj dela narod?
Paša: Še naprej jamra.
Sultan: Dvigni harače!
...
Sultan: Kaj dela narod?
Paša: Narod [grozeče] molči, vaša visokost.
Sultan: Naroči onim pajacem naj fukari znižajo harače, Allaha jim njihovega, da jim Allaha!

PS
Glede komunistov računam, da bodo (boste) nadaljevali z davko-prispevkovno opresijo, bohotenjem parazitov-plačanih volivcev komunistične beštije v razbohotenem javnem sektorju tudi, ko bo narod že zelo grozeče tiho dalj časa. To je edini način, da komuniste in njihov zločinski režim, ta naš sistematično pohlevniziran narod v violentnih dogodkih sam deložira na smetišče zgodovine. Končno! 20 lat za Čehi in Romuni in Poljaki in vsemi.

Zato menim, da moramo vsi družno šuntati komuniste, da uvedejo še ene 20 razredov davka na delo, med 50 in 90%, da prage še znižajo, da "bogatim prešičem med delouci" nabijejo tudi druge harače, da nadaljujejo nerezonsko trošiti in bohotiti javni sektor, devastirati gospodarstvo, da bo čimveč folka brez dela, da bi folk ja čimprej postal dovolj grozeče tiho.

Link

Ni komentarjev: