sreda, 1. avgust 2012

1775191 - kje bi kamarilja lahko še zlorabila ekologijo za nove rekete

[alek14]
>Se je Slovenija ujela v past- krčenje gospodarstva v kombinaciji z rastjo cen?

Se je. Slovenija bi morala pristopiti k crash programu za radikalno znižanje uvoza fosilnih energentov. Zamenjava voznega parka z varčnejšimi vozili, izenačitev cene kurilnega olja z dizlom in državna podpora pri toplotnih obnovah hiš in zamenjava krišča iz KO na druge, domače vire (les, TČ). Energetske izkaznice za vse objekte.
Zamenjava voznega parka z varčnejšimi vozili

In kako to izvedeš? Z dekreti? S še več fašističnih diskriminatornih zakonov vsiljenih ljudem post festum, ko so se že zaklenili v nek konkreten avtomobilski nakup?

Energetske izkaznice za vse objekte

Đizs krajst! Ti kar kliči hudiča. Reketarskorentarska drhal komaj čaka, da odkrije nove takšne možnosti, da se država vtakne v vse in to seveda na najbolj grob, negativistično in prepovedovalno naravnan način, ki tem parazitsko naravnanim pizdekom diši po novih možnostih obdavčenja. 

Nek britanski investitor je nekoč za Slovenijo rekel to: "Zaenkrat pri vas ne bom in ne nameravam v mojem lajftajmu investirati niti centa. Sodite namreč v krog nestanovitnih držav, ki pravila igre (zakone!) spreminjate nenhno, kar običajno pomeni penaliziranje investotorja naknadno, ko je že opravil investicijo, s čimer potencialno pokvarite njegovo ekonomsko računico in projekt celo naredite za povsem nerentabilen, ...nepremičninski posli, pa potrebujejo dolgoročno večdesetletno in po možnosti celo stoletno stabilnost zakonov...". Itd, junouvotajmiin.

Link

Ni komentarjev: