sobota, 18. avgust 2012

1789573 - NLB in njena vloga pri divjem lastninjenju

[nejaz]
Verjetno bi se našlo še več podobnih dosežkov, ampak menim, da je vsak od teh bistveno pomembnejši od sanacije bank. Morda se bralci Financ strinjajo z Economistom, ampak dejstvo je, da ima JJ drugačne prioritete. Navsezadnje smo NLB rešili pred propadom pred 20 leti - in kakšne koristi imamo od tega danes? Če bi jo takrat pustili propasti, bi imeli en problem manj.

"Vi" NLB niste nič rešili. Takratna LB bi bila rešena le, če bi jo takšno kakršna je bila, brez kraje denarja davkoplačevalski sirotinji, prodali magari za en sam tolar.
Ker je pa komunistična udbomafija, torej "Vi" hotela obdržati udbokolhoz preko katerega lahko izvaja svoje velike kleptomarifetluke in zločin kontinuitete oblasti kompartije potom obstrukcije in inhibicije demokracije, svobode in prostega trga in oz potom "kreiranja kompartiji lojalnega sloja domaćih premožnežev, ki naj preprečijo vdor tujcev, ki jih kompartija ne bi mogla podrediti sebi in svojemu svetemu cilju kontinuitete komunajzerizma", saj so le te postali velekapitalski temelj kontinuitete kompartijske diktature, je preprosto jemala revežem v nekaj rundah, povsod in v vsemu pa dajala raznoraznim kompartijskim tajkunom-maziljencem tipa rigelniki, jankovići, koreliči ipd, na koncu pa še drugoligaškim zamudnikom in podobnim slovenskim šrotom, ki so zelo dolgo sedeli na rokometnih tekmah skupaj s tovarišem glavnim duhovnom murgljske prelature, potem so pa nesramno posegli za igračo, ki jo je murgljska prelatura namenila svojemu prvorojenemu prestolonasledniku in maziljencu Zokiju. 

Kakorhitro so razsuti slovenski šrot in podobni neubogljivi sinovi kompartije zagrešili to usodno internomafijsko napako, jih je murgljska prelatura odpisala, ju proglasila za edina dva tajkuna v Kranjcef in jima v trio fantastikus pridružila še tovariša Bineka Zamudnikovića, prav tako spričo nevidne neprevidnosti med krajo v nemilosti kompartije. 

Pa je tovariš On(tm) tistega usodnega dne pljunil onega šroteka na tribunah, ker je slišal, da je šrotek črnoovčji izjavil "da ga boli kurac za jebenega čefurčka in njegove ambicije, da se polasti Mercatorja". Z arogantnim dodatkom "murgljski škratek mi ga lahko skupaj iz sez svojim maziljenim čefurčkom potegne". 

Potem je pa kompartija preko svoje armade znane pod delovnim imenom "N571-H572", vso to odpisano kompartijsko golazen pripisala kar Janši. Da folku ni treba sovražiti dveh ali treh targetov, so pač vse lepo asocirali k že obstoječem targetu - Janši. 

Zgolj zato, ker so se zamudniki zgodili pač v času nepravoverne vlade, ki je z Bajukovimi zakoni grozila, da jim njihovi dvanjast let pripravljani in parkirani marifetluki ne bodo uspeli, zaradi česar se jim tudi reče zamudniki, that is the fakin bejzik ajdija of being lejt to z šou, hehe. Ker se jim je panično mudilo, so storili ziljon napak. Tudi takšno, da so posegli za Zokijevo igračo oz so posegli po Zokiju namenjenemu delu plena. In je vse šlo v Honduras, hehe.

30 tisoč kompartijskih maziljencev, lopovov par excellence je v dvanajstih letih potekajočega, (od kompartije posvečenega in vzpodbujanega grabeža), kobajagi "zakonito pokradlo" vse, kar jim je prišlo pod roko in nikomur od njih se ni reklo in se še danes ne reče "tajkun", dasiravno so "njihovi" milijoni in celo stotine milijonov premoženja nastali iz zraka neutemljivo, čudežno in čeznočno. Mirakul! Težka konjenica slovenskega velekapitala, a vsi rdeči in vsi kobajagi levičarji! Auuuuuu!

Prej so vsi bili obične seljačine, ki niti za burek niso imele, potem pa nenadoma miljoni in stotine miljonov premoženja, oni pa, navkljub z Lune s prostimi okami očitno razvidnemu grabežu, sedijo v prvih vrstah na državnih proslavah, tik ob tovarišu glavnemu duhovnu murgljske prelature, ki tudi sam tam med domnevno smetano družbe absolutno nima kaj iskati in tudi ne bi tam bil, če bi v Kranjcev bilo vsaj malo čeških jajc. Ne bi zdaj tu o Romunih, hehe.

To kar se dogaja zdaj ni nikakršna normalna debata oz kleš dveh enako legalnih n legitimnih političnih konceptov, češ ali se naj omejitev zadolževanja piše v zakon ali v Ustavo, temveč gre za boj kompartije, da bi ji mehanizem ropanja in zasužnjanja Slovencev ostal nedotaknjen, mehanizem v formi enlbe kolhozov, pokojninskega sistema, zadolževanja, po državi vsiljene in izvajane prisilne uravnilovke folka v enaki bedi povsod in v vsemu, itd.

Link

Ni komentarjev: