nedelja, 26. avgust 2012

1796358 - česa Boris Pahor ni zaznal

[Valuk]
Borisa Pahorja motijo fašisti, sam pa ni daleč od njih po načinu razmišljanja. Spomnim se njegovega zmrdovanja, češ, zakaj je črnec župan Pirana.

Poleg tega je naravnost škandalozno in tudi bizarno, da tak um ni uspel detektirati tega, da so slovenski (in vsaki drugi!) komunisti prav tako fašisti. Le da, konkretno slovenski komunisti, nikoli niso imeli jajc iti osvajati v Italijo in Hrvaško. Pa so eto trpinčili in morili povečini svoje sonarodnjake. In necivilizirano nervozno in ihtavo šiljili kurac na južnjaški sirotinji, ko so jih družno z nacisteki drugih političnih provinijenc hiteli brisati iz evidenc. In na ta način sramotili nas vse. "Ksreči" so nam taisti komunisteki devastirali ekonomijo in odvzeli bodočnost, te nas bodo postopoma vsi ekonomski migranti, ki so nekoč privandrali z Juga, kmalu zapustili, pa nam bo lažje prenašati to sramoto, ko jih več ne vidimo. Ostav zbog Zokija. Hehe.

Ko se nek um predaja sladkostim ekstremnega ali zgolj presežno nadrkanega nacionalizma, ga prej ali slej neizogibno doleti božja kazen v formi posebnega bumeranga. Zgodi se mu recimo tako paradoksalna situacija, da se med kritiko talijanskih nazi-fašistov, znajde v taborju in na strani slovenskih komunistov-fašistov, naci-socialistov.

Na tak način se kritik fašističnih uzurpatorjev osebne svobode Slovencev v Italiji, znajde na strani uzurpatorjev svobode izbrisanih v Sloveniji. Tam pa so zbrani vsi nacionalisti, vred s šovinisti in nacisti. In kar je huje od vsega, znajde se na strani uzurpatorjev svobode vseh Slovencev v Sloveniji sami. Borec za svobodo in pravice Slovencev v Italiji se tako paradoksalno znajde v peti koloni komunistofašističnih eskadronov zla, ki hajdučijo, fašistirajo in sistematično uzurpirajo svobodo in pravice Slovencem v matični državi. Auuuuu! That is fakin neroden jebe-lud-zbunjenogitis!

Meni je tastar videti po eni strani faca, po tadrugi pa uboga kreatura, ki se je ujela na limanice sladkobno-sluzasto-lepljivega slovenskega plemenskega nazi-socializma.
Škoda! Ma, kaj škoda!. Fakin škandalozno zapravljanje od Boga mu darovanih talentov. As usual pri tovrstnih nesrečnikih.

Kako že gre tista od Samuela Johnsona?  Patriotism is the last refuge of a scoundrel.

Link

Ni komentarjev: