nedelja, 12. avgust 2012

1784569 - česa smo in česa nismo siti

[srebrnkasta]
Verjetno smo že vsi siti da finace neprenehoma pišejo Jankovič dol, Jankovič gor, kaj je jedel, kaj je spol, kaj je kupil, kaj je zastavil, dajte no, napišite nekaj pametnega.

Ne, nismo Vsi™ siti. Eni™ si želimo, da bi vsi novinarji te dežele, častno in strastno raziskovali lopovluke in nečednosti ine, ki so jih počeli in še počnejo kleptopizdeki kompartijski nastavljenčki, (ja, točno tako, politka ga ja nastavla, Rop ga je nastavil), neposredni in posredni prisesančki na proračun in nesojene prihodke proračuna, preko državnih, poldržavnih in paradržavnih kolhozov tipa Mercator, Enelbe, DARS in podobnih mašin za transfer davkoplačevalčevega denarja iz žepov revežev v žepe raznoraznih v mreže, oz rdeče, zemonskim podobne kartelne klane, povezanih maziljencev kompartije in režima, ki ga ta organizira in izvaja že 22@45™.

Siti smo Kompartije™ in žnjo povezanih in okoli nje nastalih kleptobratovščin, siti smo kučanovskih lopovskih harlekinov nastavljenih po še večjih lopovih, siti smo lažgoš in komunističnih laži in orgij razdora, siti smo primtivcev tipa jankovići, siti smo posvečenih kompartijskih mafijsko-reketarskih in rentarskih in sinekurnih lopovov in primitivno grabežljivih plenilcev najnižje vrste, ki leta 1991 niso imeli za burek, leta 1992, takoj ko je v veljavo stopila do režimskih posvečenih lopovov permisivna zakonodaja, ki so si jo spisali po svoji lopovski podobi, so pa že bili rdeči baroni, ki so brezskrupulozno izvedli rop dveh tisočletij in prišli v posest celo stomilijonskih in milijardnih imperijev, a namesto v zaporih, na državnih proslavah sedijo v prvih vrstah, kjer v normalnih državah sedi družbena smetana.

Siti smo tudi tega, da bi Vi™ prokompartijski in prolopovski navijaški dušebrižniki in vam podobni nekateri žurnalisti z enakim inetlektualnim in (a)moralnim slepo-brezrezervno-navijaškim gardom, najraje vse skupaj pometli pod preprogo in v imenu garantiranega prikrivanja resnice in vseh teh nečednosti, imeli te rdeče lopove večno na oblasti, da se ja čimbolj učinkovito prepreči pisanje o tem lopovluku in pokvarjenosti častilcev morilskih komunističnih beštij.

Kar se pa tiče redkih priložnosti, ko mediji kakršne so Finance tu pa tam mukoma se prebijajoč k žalostni resnici Slovenije o ultimativnem lopovluku slovenskih t.i. "elit", pišejo ali raziskujejo vsaj nekatere, ki so že temeljni pameti žaljive spričo svoje brutalne očitnosti, smo teh priložnosti seveda da veseli in nikakor ne siti.

Kdor ne bi rad videl, da mediji o njegovih nečednostih pišejo, mora nemudoma nehati početi nečednosti in sanirati svojo lopovsko preteklost, bodisi biti tako zalo fakin dober, da jih očem javnosti prikrije. 

A, jebiga, Bog je ipak velik, da ne rečem Allahu Akhbar, saj lopovskim umom vedno iz previdnosti vgradi količino pameti, ki ni dovolj velika za tako grandiozne "flowless" načrte in izvedbo. Lopovska pamet je potemtakome de facto vedno prekratka, ker je to del velikega načrta Vsevišnjega, zato se lopovi na koncu balade vedno zajebajo. Nerodno je sicer, da balade nekaterih klanov trajajo zelo dolgo, včasih celo 22@45™, ma na koncu vedno zmaga temeljni dizajn Vsevišnjega in žurnalisti in policija potrkajo na vrata lopovskih glupanov. Lopovi se vedno zjebajo sami. Nikoli ne pozabi tega, Srebrnkasta oz. Blondasta, ki si nekoč bila morebiti celo drugačne barve.

Lahko nam pa tudi ti vsem skupaj narediš uslugo. Idi do svojega idola Zokija, prosi za avdienco in ga milo prosi, da naj neha početi marifetluke, naj neha načrtovati in izvajati trivijalno enostavno berljive lopovluke in naj vrne vse, kar je do sedaj pokradel in ni že pokuril kupujoč merđote in organizirajoč velike poroke oz. bakanalije sinov, pri čemer se naj ne ozira na to, da pravnomočno to še ni bilo ugotovljeno in sankcionirano. No, če oz ko dosežeš vse to, bomo Mi™ Ostali™ stopili na tvojo stran i rekli: "Gospod Gustle, Gospod Frenkenstain, zdaj, ko je kompartijski prestolonalsednik rdeče dinsatije in po položaju prvi maziljenec murgljske prelature Zocci Yong Kutschan ILL use priznal, vrnil kar je ukradel in nehal krasti, ter se nahaja na Dobu, nima smisla, da se ga omenja in to vse dokler ne bo iz Doba šel na prvi vikend. Zaradi primernega vedenja fpržuni in ker sodnik meni, da suma na begosumnost ni, dasiravno je napisal, da bo med vikendom obiskal Guču in Saraorce, da si malo dušo razgali."

PS
Naj gre v zapisnik, da smo siti tudi AndrejaSŠtajerske™, ki se tak kot Don Zzocci strinja, da "use Pahorjeve t.i 'reforme' niso bile slabe", a to je že drug film, radi bi pa videli, da bi novinarji čimvečkrat pisali o teh umskih dijabolizmih andrejefsštajerske™, saj v ozadju njegovih lamentacij ćićajo aspiracije po lopovlukih in naroda nategih, zelo velikih in zelo podobni onim od Don Zzoccija.

Link

Ni komentarjev: