nedelja, 26. avgust 2012

1796127 - zakaj nekateri dementni bebčki še kar podpirajo kompartijo

Poznam nekega zelo starega gospoda, ki še vedno redno voli komunistično zlo. In jamra, češ, da nam ej neki fantomski neo-kobajagi-liberalni One™ oz Mr. Nekdo™ pokradel državo in sjebal gospodarcvo. Auuu! A Murglbabe in njegovih 30 taužent rdečetalibanskih klepto-razbojnikov pa kobajagi sploh ni v tem našem univerzumu. Nevindi! Auuu!

Razlog, zaradimkaterega on voli to ultimativno zlo: Tekom @45padlage™ je on fritolezil komunistični postavi in oblasti, jo korumpiral s pršuti in vinom s svoje kmetije v zameno za odpustke in kasneje takisto iz sez opranimi penezi iz svoje obrtniške delavnice. Tu pa tam je zaposlil kakega od sinov ali hčera veljakov iz komunistične nomenklature, alpa komu zrihtal skorumpiranega komunističnega zdravnika. 

Kakorkoliže, njegovo bogatstvo je nenehno raslo in je zlasti naraslo v času, ki se je nadgradil na roparsko padlago@45™. Bil je nekakšen rdeči zaupnik in preferirani kupec številnih rdečih tovarn, ki nikakor niso smele končati v rokah tafarških™.

Oni dan sva ga skupaj iz sez njegovim sinom, ki v družini velja za enfant terribleja, fprašala tak: "Koji je tebi kurac, da tako star še vedno lezeš frit tovarišu Mrglbabi in njegovim razbojnikom iz glavne prelature komunistične cerkve K.U.R.A.C? Njegov odgovor je bil, da sumi, da so tafarški™ krivi, ker so njegove starše med vojno Nemci selektirali in odvlekli v kacet. Sin mu je dopovedoval, da je to zadevo raziskal in da on dobro ve ža več ko 15 let, da to ne drži, temveč je to bilo rezultat čisto nečesa drugega, ter da drugih Slovencev, ki bi za to bili kaj krivi, preprosto NI, čeprav bi tako njemu bilo lažje, hehe.

V nadaljevanju pogovora mu je sin razložil, da po internetnih forumih i bogamy po drugih kuloarjih takisto, a bogamy y javno, komunisti spet rožljajo z revolucijo in oboroženim nasiljem nad premožnimi™.

Skupaj sva mu poskusila razložiti, da si na prsih goji kačje komunistično gnezdo, ki mu bo nekega dne v bližino srca vbrizgalo svoj komunistični strup.

Pokazala sva mu kaj je Kidrič nekoč napisal ko je inštruiral komunistične asasinske pse, da so se Oni™ - komunistični moteni umi odločili, da se pomori vse premožne, vso inteligenco, vse klerike RKC itd. Pokazala sva mu faksimile dokumenta, v katerem komunistična spaka razlaga, da "je treba magari pobiti polovico Slovencev, če bo druga polovica v redu, torej pohlevna in ubogljiva do kompartije™.

Vse dokler mu nisem rekel, da v Sloveniji kidričev-motenčkov nikoli ne zmanjka ravno zato, ker on vztrajno voli komunistično zlo, ga mazili in nagrajuje, mu daja legitimiteto in dokler mu nisem razložil, da nekega dne, ko EU razpade in komunistična beštija znova poskusi uvseti diktaturo oz. severnokorejizirati Slovenijo, uporabljajoč enake metode, edine ki jih pozna, utegne on - zmeden starček dočakati usodni obisk komunistične asasinske morilske trojke komunističnih eskadronov smrti, ki mu bodo razložili, da je v tisti noči dolgih srpekof in težkih in zašiljenih na eni strani komunističnih kladifc sinhronizirano bila pomorjena kompletna njegova družina, ker so premožni in izobraženi, ter, da je on na vrsti, je lupetal nekšne parole o tem kako da je "komunistični teror bil upravičen, ker so se domobranci upirali kompartiji in da so bili takšni časi".

Vprašal sem ga, ali lahko že danes potrdi, da afirmativno sprejema obsodbo, ki jo bo nek sprčen in sprijen komunistični um sklepal v neki noči v bližnji bodočnosti, s katero bo cela njegova družina obsojena na smrt, ker komunistična beštija pač meni, da je bogate najbolje pobiti, da se njihovega premoženja lažje polastijo.

Umaknil se je, češ, da to kar "prpodujemo" nea bo nikoli. Yeahh , right. Tako so mislili tudi v Bosni. Neki poslovni partner iz Sarajeva mi je 15 dni preden so v Han Pijesku nastali prvi nemiri, zagotavljal, da vojne v BiH ne bo, ker bo "JNA naredila tampon". Tako tudi slovenski dementni bedački, katerih zgodovinski spomin je dolg cca 1,33 nanosekunde, mislijo, da se komunistični umi raznoraznih današnjih godničev in tuerkov in forumskih zastavniških jugoklokanov razlikujejo od kidričevih, kot bi minilo 300 milijonov let v razvoju primata homo sapiens carniolus sapiens. Moj kurac! Moteni umi so tu med nami in mislijo povsem enako, kot Kidrič. Saj še danes odkrito gagajo, "da so jih leta 45 premalo pometali v fojbe in da zdaj ko se Huda jama spet sprazni lahko takoj noter dajo nove".

Link

Ni komentarjev: