torek, 7. avgust 2012

1781090 - socialni dialog kot ga vidijo tujci

Keith Miles, finančnik in nadzornik v Gorenju in NKBM: »Spremeniti je treba ustavo in zmanjšati število strank v parlamentu ter se s tem približati nemškemu modelu. Zmanjšati je treba vladno zapravljanje in obdavčitve, končati privatizacijo, potrebna je še reforma trga dela. Pomemben korak naprej bi bilo spodbujanje tujih vlaganj, a tokrat resno, brez pretvarjanja kot v preteklosti. Sindikati pa naj ne zahtevajo višjih plač brez večje produktivnosti. Odpravi naj se socialni dialog.«

hehe. Maestro Keith je uočio, ka te je to zaj ena manipulacija tota rdeča nategunska orgija za mizo socialne sramote, ki jo prodajajo za nekšen kobajagi dijalog kobajagi ljudi z mandatom.

Maestro je uočio, da tu gre za "nadaljevanje planskega državnega kapitalizma z drugimi sredstvi". Trije komunisti oz občasno kakšen recikliran in ali zdravljeni a neozdravljeni kumunajzar, se usedejo za toto mizo socialne bede in sramote in se tam zdilajo kako celo nacijo uravnati na človeka nevredno bedno mezdo po meri oz po majhnosti motenih fašisto-rdečebaronskih in nomenklaturno-kumunajzer-vladarskih sprinenih fritzlovskih umov.

A jebiga, kot vidimo, moraš biti intervjuanec-tujec, da vse to vidiš. Kreativni domači umi gagajo pridkano in opranoglavo vzdolž partijske linije o potrebi enakoumja med socialnimi "partnerji". Manjka samo še uporaba oksimoronskega kumunajzer praznogovoričnega termina "polpretekla preteklost", pa bi toti Jakopin bil kompleten, hehe.

Imaginirajmo: "Ej bre Tozo cigane, u usta te jebem, ajde bre da se malo po komunistički partnerišemo, ja te jebem u anus bez vazeljin, a ti pevaš pesmico o socialni dialog, bre, majke ti ga spalim glupu". Auuuu!

Link

Ni komentarjev: