petek, 3. avgust 2012

1777537 - rdeča nit vseh dosedanjih vlad

[123nic]
Rdeča nit vseh vlad je, da se ne pustijo zmesti. Naj bo še tako hudo, naj nam voda teče v grlo, oni si ne pustijo vzeti ničesar, še najmanj pa dopusta. Medtem pa drugi delajo in nam znižujejo boniteto.

Rdeča nit, pravzaprav v špago prepletanih nekaj rdečih niti vseh naših vlad so naslednje:

-rentarsko-reketarsko-ekspropriativno- nasilnouravnilovska nit že kar prepletena z nitkami podmizenja, mutenja in karteliranja.
-nazi-plemenska-gospodarsko-ksenofob na nit zagovedacef par excellence.
-talibanska nit ekstremizmov in verske zagovedanosti takšne ali drugačne
-butalska nit
-fritzlovsko-incestno svoj narod in šibke v družbi posiljevalska nit
-Nit egotripanja v um sjebanih politikov, ki posledično praviloma producira mahanje z davkoplačevalskim po koprivah.

Rezultat je pa na primer tak, da ti recimo gre ta trenutna vlada, katero fura "moj" SDS, ki sem ga volil in ga bom do nadaljnega še volil kot po moji percepciji najmanjše ManjšeZlo™ (Vse dokler so v SLO na politični sceni oz kar v parlamentu komunistične beštije in dokler na sceni ni nobene zares prave in s toksini zgoraj naštetih "rdečih niti" nekontaminirane stranke), kreirati varčevalne ukrepe, ki vključujejo tudi prvo stopnjo čiščenja pokojninske blagajne od sociale. Hvale vredna zamisel, ki je definitivno nujno opravilo na poti v normalnost. Ampaaaak...

...Ampak, spričo tistih prej naštetih rdečih niti prepletenih v slovensko butalsko-talibansko-govedarsko-kmetavzarsko-lopovs ko špago, so mojstri seveda da morali izživeti tudi ta ali oni svoj talibanizem, vezan na frustracije iz otroštva al iz ne vem kje, pa zagrešiti nedopustne kršitve ustavnih načel in pravne varnosti državljanov, zlasti onih, ki so Njim™ antipatični.

Ravno to, da oni mislijo, da je to zakonito (Še huje je če je to pri nas res možno početi zakonito, hehe, junouvotajmiin) je glavni problem tega našega "pokojninskega sistema". 

Komunistična govno od sistema, ki ni pokojnina, ki nekomu pripada temeljem kontribucij, ampak se oblast do nje lahko obnaša kot do miloščine, ki ti jo ena vlada da v po njej na prst določeni poljubni višini, druga ti jo pa kar delno ali v celoti vzame in sere o "stiskanju pasu". Najbolj škandalozno je pa lamentiranje raznih AndrejevSŠtajerske™ o tem, da se "najbolj puntajo tisti, ki imajo najvišje pokojnine". Češ, saj bi vam lahko vzeli tudi celo pokojnino, če se bi nam™ zdelo, da bomo tako prišparali, saj Vam™ ne "pripada" niti en cent, ker ste Nam™ antipatični. Pride roparska banda, ustavi avtobus in nekaj avtotov ter desetim ljudem iz žepov vpleni od 100 do 500 EUR in onim, ki so jim ukradli 500 rečejo, pa kaj se koji kurac ravno vi najbolj puntate, saj imate največ. Krasna država! (Oni dan reče tisti preprosti makedonski delavec na začasnem zlorabljanju v Sloveniji, ki so ga pred kamere privlekli, ker mu je ostalo smao še 5 euru, neki tacega: "Ja sam prišo sem Usloveniju pravnu državu, ...a ona danas nije več pravna, ampak je samo za političare, a ni niti za delaouce niti za nas ostale." hehe.)

Namesto, da v prvem koraku odjebajo zgolj tiste zneske, ki so bili že do sedaj sociala darovana zares po diskreciji države, namerno prikrivalno nategunsko baš iz pokojninske blagajne. Pa še to sicer absolutno takoj vun iz pokojninske blagajne, pa vedarle nekaterim najbolj ogroženim selektivno preko sociale še vedno avtomatično dati del ali vse kar so do sedaj prejemali, ker so res socialno ogorženi. Skratka, nemaliciozno prestavljanje sociale iz pokojninske blagajne v socialo v proračunu in čiščenje sociale, ki je res diskrecijska.

In takoj paralelno sprožijo še drugi korak vnormaljenja pokojninskega sistema, pa pokojnine v celoti naredijo odvisne izključno od mase kontribuiranih penezov. In za vedno iz pokojninske blagajne odjebati nekakšne voluntarizme in diskrecijo politike in birokratov oz. države. 

Pokojnina je oz bi morala biti čista matematika, kjer ne bi smelo biti nikakršnega izmišljevanja. Kolikor mase vplačaš minus nekaj rezerve za delovanje sistema samega oz. stabilnost sistema, deljeno s številom mesecev do povprečne življenjske dobe enako tvoja mesečna renta. Suha, neusmiljena matematika. Socialo in voluntarizem in diskrecijo in solidarnost in "solidarnost" se pa lahko gremo iz proračunskih sredstev namenjenih sociali. Kolikor jih je! Amen!

Medtem, ko so pri potrebnih in dopustnih ukrepih ostali nedorečeni in nedosledni in se nekaterih silno nevralgičnih točk potrebnih takojšnje pozornosti še dotaknili niso, so šli odvzeti benefite številnim kategorijam, ki jim jih ne bi smeli, ker so po zakonu pripadajoče jim pravice, nečastno se pri tem sklicujoč na nekaj, kar je ultimativno nedopustno, in je čisti fašizem in nasilje fašistične države. Mejk nou mistejk, plačali bomo spet mi - davkoplačevalci. Kajti prej ali slej bo tudi to doživelo epilog na ESČP. Če ne bodo že kakšnem našem sodniku vmes zrasla jajca, pa bomo že doma dobili sodbo, ki terja poplačilo oropanih.

Dokaz, da mi živimo v zelo nesrečnih okoliščinah oz. sjebanem blatnem dolu cone somraka od boga penaliziranih nesrečnikov je to, da v Sloveniji nihče, niti ortolevofašistično razmišljajoč volivec niti ortodesnofašistično razmišljajoč volivec niti ortosredinskočistunskoliberalnostrpno razmišljajoč volivec, niti kdorkoli drug, ne more na sceni najti nikogar, ki mu ne bi volitev priskutil že zelo hitro po začetku vladanja. Volim SDS, oni mi pa zasadijo fašistični nož v hrbet s takšnimi talibanizmi! Oni drugi volijo Virnata, on se jim pa gre skurbat z rdečimi. Itd...Da o izdajalskih Gnidah™ niti ne govorimo, Pucko jim materino!

Komaj najdeš nekoga, ki je pripravljen odpraviti naci-fašistični-komunajzerizem, evo pa ti uvali nekakšno nacionalistično-fašistično prtljago v paket, češ, "take it or leave it", to gre v paketu žnjim.

Komaj najdeš neko najmanjše ManjšeZlo™, ki je 1000 krat boljše od komunističnega zla, evo, pa ti uvali kufer z napisom - "tudi on je za enako rentarsko-nategunski pokojninski sistem kot komunajzari"... itd.

S slovenskimi politiki ti je tako, kot če bi imel fkurbišču na voljo za pofukat 10 fukavoljnih in na videz rajcig bab, 9 bi imele različne spolne bolezni od težkih do lažjih, alpa vsaj nekšen neprijeten izcedek iz vagine, edina, ki se ti zdi še kar sprejemljiva, čista, simpatična in rajcig vobče, pa jo določiš za najmanjše "manjše zlo" med vsemi kurbami, pa ti, ko si žnjo že v postelji vun iz "dodatnega kufra" potegne dildo in ti ga začne riniti v anus, pri čemer ti žlobudra, da ima ona pač toti fetiš, češ njo to ful nakuri, če ti ga rine frit pa ti prostodušno razloži, da ti je žnjo pač tak - Take it or leave it, če ti hočeš njej zasaditi svojega kurca f pičko, kakor je zapovedal tovariš Bog, terja ona, da najprej ona tebi zasadi dildo frit, kakor tovariš Bog sploh ni predvidel. Človeka v takih razmerah seveda da mine seks.

Slovenci smogospdu Vsevišnjemu nekaj težkega zgrešili, da nas kaznuje tako, da nam noče dati, da bi imeli vsaj eno politično stranko brez dodatnega kufra sprijenosti in nenormalnosti med prtljago, ki ga naši fritzlovski politćari običajno potegnejo vun iz neznanokje, ko so potom naše podpore že v roli vladarjev, mi pa že v postelji žnjimi. Jebote, pa če bi mi hoteli fasati dildo frit si bi poiskali znanega odvetnika, ne pa šli fkurbišče babe izbirat.

Link

Ni komentarjev: