četrtek, 2. avgust 2012

1777027 - če bi ostali pod Avstrijo...

[s56a]
Lahko bi ostali pripojeni Austriji in danes lepo govorili nemsko! Pa sse Hitlerju ne bi bilo treba hoditi v Maribor zaradi norih srbskih ujetnikov. Univerzo Kralja Aleksandra vsekakor ne bi dobili. Pa sse djamija bi ostala v Ljubljani...

Točno tako. Morali bi ostati znotraj Avstrije. Glede jezika sicer nimaš prav, govorili bi Slovensko, saj Slovenci na avstrijskem Koroškem tako živijo od pamtiveka. Skratka, ti se greš standardno srbsko budalasanje ko nas tu neki ustrahuješ, češ - vi Slovenci bi izgubili svojo sveto Slovenščino. Alpa, kakor bi rekli oni tvoji Eskimi, TamoDoleJužno™ - "Auuu, čoveče, pa ti me bre ubedi u dve u tri reči"......eee.....nooooot!

Ja, res je, vsi bi govorili tudi nemško in šele Angleščina bi bila prvi zares tuji jezik. Skratka, namesto, da nam blagajničarke v Merkatoru govorijo Slovensko in jecljajo po srbohrvaško, bi govorile Slovensko in Nemško, marsikatera bi govorila tudi Angleško in jih pač številne ne bi niti jecljale hrvaško, "srbo-hrvaško" pa niti kot pojem ne bi obstajalo, hehe. Sou fakin wot, če ne bi.

V tej državi nikoli ne bi bilo komunističnega eksperimenta, se nidkar ne bi okužili s komunajzarskim rento-reketarstvom in bi bili v EU že zdavnaj. Nikakršni komunajzer Aksentijevići nam ne bi sedeli v parlamentu kot delegati JNA. Bandoglavi in grozno glavati đeneral Jugosoldateske, ne vem več kako se je pisal, Adžić al neki tacega, nam ne bi nikdar z letali napadal kolono civilnih tovornjakov in mendral asfalt s tanki, kurčev Šešelj pa nam nikdar ne bi mogel arogantno groziti, da "...se Svovenci izvovimo što pve odcepiti, jev ako to ne napvavimo dovoljno bvzo on će nam doći za gubevnatova...i sa sobom dovesti udbaškog asasina, lopova Avkana, koji je u životu više vvemena imao čavapu na gvavai nego na nogama".

A ja, da ne pozabim, tudi kurčev rdečetalibanski srpokladivarski prestolonaslednik Zoran Kučan Yong IL Jankovich nam nikdar ne bi bil nastavljen niti za precednika Merkatorja, niti za župana Ljubljane niti ne bi bil kandidat za premijera. Neprecenljivo! Tudi nekakšni obskurni komunistični kučani, drnovški in tuerki nam nikdar ne bi bili prezidenti. Za vse ostalo bi pa imeli kar Mastercard.

Link

Ni komentarjev: