četrtek, 16. avgust 2012

1788168 - oQI23IDCN0948R o orgijanju po posegu EU trojke

[pcs]
> [pirhovec]
> Vem, ampak Slovenijo bosta pripeljala natanko tja, kamor mora priti, do blokade zadolževanja, kar bo v hipu uravnotežilo proračun.

Ne računaj preveč na trojko, poglej Grčijo, orgija se nadaljuje z minimalnim zastojem. Pri nas ne bo nič drugače.

No, seveda, ampak enkrat se bo orgija nehala. Ce ne prej, ko bo zmanjkalo denarja posojilodajalcem. Se nikoli ni bilo na svetu toliko denarja, da ga zavzet komunist ne bi mogel pognati. Najbolje, da se udobno namestimo in opazujemo zublje - dosti drugega Evrope pac ne caka.

Pingvini in komunajzarji bodo odsli v krvi. Ce to ni poezija! Morda ni optimalno, morda ni pametno - je pa velicastno! In poleg tega ne moremo cisto nic proti temu, socialisticna norost, ki se je desetletja bolj ali manj latentno kotila po malone vseh kotickih Evrope, bo terjala svoj davek.

Americani so pametnejsi, njih tako prozorno kriminalna stvar kot je socializem ne bo spravila na kolena.

P.S.: Prvi pogoj za kolikor toliko zdravo druzbo je, da je beseda "komunist/socialist" brez dvoumnosti razumljena kot psovka, hujsa od "ropar" ali "pozigalec". Sele ko ljudstvo na ta nacin ponotranji pomen te besede-psovke, nastane potencial, da druzba prosperira. V Ameriki je beseda "commie" psovka, po tezi primerljiva z besedo "pedo", a raje hujsa.

Link

Ni komentarjev: