četrtek, 2. avgust 2012

1776455 - skupne točke Kranjca in Fritzla

[prerok]
Iz postov TadejaK je jasno da Kranjec laze. Enako uprave Gorenjske Banke, NLB in se kdo. Kranjca torej v arest, ne v penzjon.

Ne razumem pa zakaj so na Financah tako blagi s Kranjcem. Malo ga trepljajo po licku namesto da bi ga na g....

Zato, ker oni menijo, da je stric OK. Češ "Gejjeokej™".

V bistvu pa je vse sjebano v glavi totega Kranjca (Kakor udi Mramorja in vseh podobnih mamlazov!) visoko gori na najvišji ravni njihovega mentalnega udejstvovanja in trajanja v tej družbi. Na spodnjioh ravneh pa vse BePe™. 

To ti je približno tak, kot če vzameš tovariša Fritzla Von Jodlerei in ga ocenjuješ tehnokratsko hladno neituitivno, hehe, na nižjih ravneh njegove forme mentis, pa ugotoviš, da je uspešen poslovnež, ki prispeva k blaginji skupnosti, da je vzoren vernik in član vesoljne cerkvene skupnosti, ki redno hodi k maši in celo poje žametni bariton v cerkvenem zboru, da je vzoren balinar, ki redno prispeva sponzorske peneze za klubske tekmovalce y bogamy v vrsto humanitarnih organizacij takisto, da nikoli ni ničesar ukradel, da je do ljudi prijazen, da ga branjevke na tržnici in natakarice imajo zelo rade, ker je galanten in daja napitnine...itd....

...doma v kleti pa ima svojo hčerko zaprto, baš po njemu osebno posiljevano in za večno v mentalni in vsak drug pekel zaklenjeno. 

Tako je s Kranjcem in vsemi našimi politiki, liderji, inteligenco in "elito" na javni in rulerski sceni. Vsi oni so fritzli. Ki mirno sodelujejo v ropanju iz lastnega dela prihodujoče sirotinje (in tudi nemaziljenih in neposvečenih lastnikov malih biznisov) preko drakonskih in brutalnih davkoprispevkov, neokapičenih reketov vs. okapičenih in neobstoječih koristi v zameno, v korist benefitorjev, ki se napajajo iz teh nazisocialistično koncipiranih državkokapitalističnih legel a la udbokompartijski kolhoz Enelbe in Enkabeem.

Link

Ni komentarjev: