ponedeljek, 13. avgust 2012

1785813 - kje bi lahko naši levi "strokovnjaki" nadaljevali kariero

[TagoM]
Pa kaj mislite da si je Janša prigrabil oblast, da bi Slovenijo rešil poloma, saj je 3 leta podiral kar se je Pahor mučil. Naivno pa naivno to.

Jap, res je. Tudi drugi kredibilni viri so potrdili, da se je Pahor mučil. Ker ga je malo zaprlo. Pa se navkljub močnemu napenjanju, torej mučenju, ni mogel hitro in do konca usrati. Na Slovenijo. Ubogi Pahor. Jaz mu želim, da se nikoli več ne bi tako mučil. Vsem bi nam bilo bolje. Predvsem nam. Čisti win-win, nje™. 

Idealno bi bilo, da gre Zoki (pre)vzet od sinčka tisti hotel z lepim socialističnim imenom, pa ga v tovarišijski kolhoz-kibuc spremeniti, prevzet menđersko komando na recepciji, pa Pahorja vzet, da mu dela kot kufermajster in natakar v slaščičarni obenem. Ipak je on alesmaherski sposoben človek, jebiga. Popoldne bi lahko honorarno delal še v mesnici, ob vikendih bi pa lahko asfaltiral na pogodbo pri DARS. 

To bi bilo edino in hkrati največje domoljubno dejanje obeh kučanovih protežirancev, prejšnjega in najnovejšega. Sloveniji bi bilo veliko lažje, če bi onadva končno zasedla mesti primerni njunim kompetencam. Recepcionist, ki ne govori nobenega tujega jezika razen cirilice, če to sploh šteje in postrežček-natakar-alesmaher, ki, sicer kot Arafat, govori par jezikov. Simbioza da te kap. 

Še Tuerka vzamejo za šefa hotelskega Liscinega butika speciliziranega za tange in Kučana za šefa slaščičarne, pa smo vsi zmagali. Po mojem tovariš Kos, kot bifši šef Komisije™, v svojem načelnem mnenju ne bi podal nobenih elementov korupcije, če bi tovariš Von Tüë®k za šefico prodaje tujim gostom totega kolhoz-kibuc hotela f totem butiku nastavil kakšno sebi lojalno strokovnjakinjo za mednarodno pravo.

Zocci bi lahko s seboj v hotel vzel še ko Ciperjevo alpa kakšno ko Gibraltarjevo in ono strokovnjakinjo za tekstil (frotir-peškir, pouštri in to pa to), pa bi Slovenija še bolj prosto zadihala, ko se bi parlament končno očistil vseh teh strokovnjakof™, nje™. Za eksekjutif varnostnika jim predlagam tovariša Plemenitega UdboAsasinkega, za šefa varnosti v hotelu pa kakega zares fjemos selebriti udbaša, recimo kakega odlikovanega. Kakor je navada v vseh slovenskih hotelih koder v varnosntih službah mrgoli bivših pripadnikov kos™ in sdv™, hehe. Udomilo jih, jebiga, imajo ljudje dober netzwerking.

Za animir in eskort dame v hotelu pa bi lahko (po)skrbela praktično katerakoli zares prava slovenska levičarka. 

Link

Ni komentarjev: