četrtek, 2. avgust 2012

1776593 - zakaj se komunajzarji tako krčevito oprijemajo predsedniške funkcije

[Endimion]
po ustavi je predsednik države vrhovni poveljnik vojske. In v času iminentne grožnje lahko in sme prevzeti vajeti. v mirnodobnem času pa nad vojsko bdi parlament.

Seveda, zato kumunajzer beštija skrbi, da je v Sloveniji prezident nenehno iz vrst najbolj zarostanih in najbolj ortokomunistof.
S to funkcijo je kot s privatizacijskimi certifikati. Komunistični agitatorji v javnosti širijo nebulozo, da gre za povsem nepomembno funkcijo, sami se pa srdito borijo, da ta funkcija večno ostane v rokah Kompartije in pri tem tudi morijo, akoravno tak ocenijo, da je tak nujno, da bi prezident bil še naprej iz vrst kompartiji in njenim Tekovinam™ lojalnih.

Tako, kot so tovariš Mencingerius et consortes gagali, da so certifikati en brezveden popir za rit obrisat', sami so pa hiteli vse te popirčke đabest od folka spuliti v čimkrajšem času, "da lahko po načrtu murgljske srpokladivarske prelature in mencingerijanske gospodarskoksenofobne nazisocialistične državnokapitalistične kamarilje, čimprej nastane 'sloj slovenskih premožnenžev', lojalnih kompartiji, kakopak, 'da nas tujci ne bi zasužnjili' ", hehe. Zato tudi so gagali! Da jim folk lažje nasede pa popirče iz rok da na izi in prostovoljno.

Link

Ni komentarjev: