sreda, 29. avgust 2012

1799277 - Miran77 o hipotezi, da je Janša Kućanova lutka

[ajevsenak2]
Te države ne vodi (in z njo upravlja) demokratično izvoljena oblast. Vodi jo in jo potiska v prepad RDEČA TALIBANSKA MAFIJA z murgelbabo na čelu.

Torej - če prav razumem - trdite, da je Janša v resnici samo lutka v rokah murgelbabe ?

Hmm, zanimiva teorija. To bi marsikaj pojasnilo. Makes sense.

Sem se že sam spraševal, kako človeku uspe biti na oblasti zdaj že skoraj 8 mesecev, narediti pa popolnoma nič pametnega. Niti lustracije, niti bistvenega popravka v javnih financah, niti prodaje državnega premoženja, kurc, ni mu uspelo odstraniti niti tistih odsluženih avtocestnih podrtij.

In glede na to, da je J. Janša "največji Slovenec vseh časov" (prosto po Boštjanu M. Turku), me je hudo mučilo vprašanje, zakaj ta človek ne uspe v ničemer, česar se loti ?

Toda zdaj, kolega, ste mi odprli oči. Ja, to bi špilalo. Janša je v resnici samo nastavek murgelbabe, kamuflaža demokratične oblasti, za katero rdeča kamarilja neovirano vodi vse niti te države dalje v prepad.

Aha.

Ker druga razlaga verjetno ni možna. Recimo tista, da je J. Janša kljub vsemu svojemu herojskemu imidžu navaden posranček, s katerim se zdaj že zelo dolgo časa nekaznovano poigravajo izhlapeli 80-letni penzionerji. 

In moje skromno mnenje je, da če to državo danes res še vedno vodijo sivolasi 80-letni stari komunajzarji iz invalidskih vozičkov (kljub temu, da je Janša zdaj uradno na oblasti in ima vse vzvode ukrepanja v svojih rokah) - to veliko več pove o njem samem, kot pa o moči Kučanovega kroga.

Če je res, da vse niti v tej državi danes še vedno vlečejo penzionisti tipa Stanovnik, Kučan, Bučar, Zemljarič, celo Ribičič, potem je J. Janša pač en zelo, zelo klavrn, neodločen in nesposoben voditelj. 

In če je tako, če nima niti toliko jajc in pameti, da bi bil sposoben enkrat za vselej izničiti moč in vpliv teh starčkov (namesto da mu vedno služijo kot priročen izgovor za vse njegove neuspehe), se lahko počasi spravi na zapeček. In končno pusti, da začno slovensko desnico voditi mlajši in sposobnejši, ki bodo znali potegniti in izpeljati tudi kako konkretno akcijo.

Link

Ni komentarjev: