četrtek, 23. avgust 2012

1791705 - Andrej s Štajerske najavil informativne pokojninske račune

Andrej s Štajerske je nacisocialistični fašist, ki veselo gradi naprej na komunistofašistični patformi slovenskega komunističnega gulaga na prostem, ki ne temelji niiti na eni izmed poštenih možnosti organizacije pokojninskega sistema uporabljani dosledno kje drugje po svetu.

Sistem, ki ga naši fašisti različnih kobajagi političnih provinijenc, izvajajo, je ogaben miks med : Na davkih temeljeno glavarinsko pokojninsko shemo minimalnih pokojnin izplačanih vsem enako; Klasično PAYG shemo in komunističnim gulagom z obvezno tlako do določene starosti plus določeno dolžino prestajane kazni tlake v gulagu. Z obveznim fašističnim dodatkom - neokapičen harač - obvezni "prispevek", skratka reket na eni istrani in okapičena programirano se nižajoča renta na drugi.

Obstaja seveda tudi tretji tip poštene pokojninske patforme, povsem varčevalne, ma jo nima smisla niti omenjati, saj niti poštenega PAYG, ki temelji na načelu "masa privarčevanega-kontribuiranega deljena s številom mesecev do predvidene povprečne statistične življenjske dobe enako višina rente", naši fašisteki komunisteki gulag-kapoti, niso sposobni zapopasti in ponotranjiti.

V tem smislu izgubi ta "informativni izračun"( Informativni!? Sikter, bandit fašistični, nabij si svoj informativni izračun nekam!) vsak smisel, saj je kot prvo povsem nerelevanten in neuporaben, ker je "informativni", skratka implicite netočen, nerelevanten in neobvezujoč, kot drugo pa v takšni konstelaciji zadeva tako ali tako gre v smer minimalne, glavarinsko orijentirane, vsem enako izplačane komunistične fašistične fevdalne sužnjelastniške miloščine. Povsem diskrecijsko oblikovane in z nasilno zaseženo maso kontribucij nepovezane.

Da pa je Andrej s Štajerske bodisi veliki pokvarjenec, bodisi zgolj bleferska neznalica, se vidi iz tega, da laprda o "zgodnjem upokojevanju", ki pri nas de facto ne obstaja, vsaj ne na način kot, je predvideno v pravih PAYG, kar bi Andrej SŠ sicer lahko vedel, saj v isti sapi gaga o obveznih 45 let tlake in 65 let starosti in srborito najavlja, da bo nov zakon vsa zgodnja izplačevanja skušal preprečiti.

Link

Ni komentarjev: