nedelja, 26. avgust 2012

1796229 - ko banditizem postane legitimna polizična doktrina

Ko banditizem, v formi podivjanega ekspropriativnega orgijanja čez vse mere in daleč onkraj, s čimerkoli upravičljivega normalnega horizonta maksimalne redistribucije namenjene solidarnosti in civiliziranosti družbe, ni važno pod katerim verbalno proklamiranim razlogom in kobajagi višjim smotrom in ciljem, postane v neki državi legitimna politična doktrina, postane ta država pašaluk plenilske politične mafije, politične stranke s takšnimi programi in doktrinarnimi usmeritvami, pa so de facto nič drugega kot organizirane banditske organizacije zelo podobne Camorri v Italiji.

Ravno zato komunistov ni na oblasti v nobeni normalni deželi na svetu, točneje, redke so dežele, kjer so komunistične bande na oblasti. Običajno gre za južnoameriške in azijske banana republike, ki so nekoč dalj časa prebile pod škornjem kolonijalne nadvlade dekadentnih nomenklaturnih gubernatorjev, pa so se tak kot v nas, v umih enih pizdekof nagrmadile patološke količine kontrabandizma in hajdučije, češ, nekoč so nas jebale v glavo kolonijalne nomenkalture, sedaj bomo pa malo mi hajduki drmali.

Razlog je jasen. Normalne nacije, vedo, da se človeka oz ljudi, ki v svojem programu obljubljajo plenjenje, ekspropriacijo, pljačko, prisilo in nasilno uravnavanje plebsa v bedi, skratka obljubljajo to, kar je po svoji dejanski vsebini toti od slovenskih politikov t.i. "SolidarnostniElement™, ne sme spustiti nikamor v bližino oblasti in moči, saj se s tem tvega, da bodo banditi rapidno rafinirali metode, doktrine in zakonodajo, s ciljem vzakonitve ropanja s pomočjo represivnega aparata države, ki se jo s tem polastijo in jo od državljanov ugrabijo, ter za zelo dolgo v deželi suspendirajo svobodo trga in vsega, ter demokracijo in možnost izbire koga drugega na oblast.

Slovenija je hudo bolana dežela polna motencev, ki se jim sline cedijo po premoženju drugih in tretjih ljudi, ki po cele dneve namesto o delu in služenju z delom dumajo samo in izključno o tem kako še se bi šli prvo fazo redistirbucije. Poudarjam prvo fazo redistirbucije.

Prva faza komunistične redistribucije je odvzem premoženja in oz prihodka-nesojenega premoženja poštenim ljudem, ki so v nemilosti komunističnega režima, ker ImajoPreveč™, seveda po presoji sprijenih in motenih komunističnih umov, polnih fovšije in asocialne destrukcije do vseh, ki so magari zgolj za mišji kurac bolj uspešni od njih. Po njihovi percepciji seveda. In percepcija je pri talibanih vse, prjatu, hehe, vse in dovolj.

Druga faza je pri komunistih oz. rdečih talibanih oz rdečih hajdukih, VskupnoSkledoTrpajočih™ za namen kraje od tam, recimo jim kakor hočemo, vedno bila zgolj agitpropovski vrabec na veji. ŽvakaZaSeljaka™. Oni kobajagi zasegajo Jožetu Colariču neverjetnih 30 tisoč na mesec, kobajagi zavoljo SolidarnostnegaElementa™, potem pa "pozabijo" del tega redistribuirati Fati Higijenićarević, ki dela kot čistilka v Krki, saj tudi njej na njeno plačo zasegajo brutalnih 35%, kolikor v USA zasegajo neurokirurgu in tote JuEsEj so pa ja ena neoliberalna™ nesolidarna™ država, kanede. Skratka, druge faze ni in se v Sloveniji nikoli ne zgodi, a četudi se bi, v takšnem obsegu ne bi bila legitimna in upravičena.

Davno že je v naših krajih zakrožila znamenita krilatica "Italijanska država ima mafijo, slovenska[komunistična politična] mafija pa ima državo".
Še ena je takšna, ki velja za našo deželo: "Kaj je banditski rop banke v primerjavi s katastrofo, ko banditi ustanavljajo svoje banke [- komunistično-udbaške enelbe kolhoze, s pomočjo katerih potem odkrito in "zakonito" ropajo davkozavezance]

Banditizem slovenskih komunistov je spričo te neverjetne iregularnosti v razvoju družbe, po 70 letih komunistične oblasti do poslednje podrobnosti perfektuiral metode vzdrževanja in poglabljanja roparske orgije, ki se seveda konča predvsem NjihoviSvoji™ nomenklaturi v prid in v prid kontinuitete oblasti in nadvlade teh banditov, saj so recimo v tej novi-drugi reinkarnaciji njihovega političnega sistema, zadeve, kot kakšni nevarni parazitski simbioti, uredili in izvedli tako, da nihče več na prvi pogled ne loči banditizma od regularne državne strukture. Državna struktura je postala ogrodje banditizma. Oni so to v tej inkarnaciji njihovega političnega sistema, t.i. "Socializma 2.0", izpeljali preko davkov in prispevkov in "poštenih javnih razpisov", uporabljajoč pri tem, kakor vsi parazitski simbioti, regularno in legitimno platformo družbe, ki je nominalno kobajagi prostotržna, svobodna, demokratična, pravna, kapitalistična, pluralna, civilizirana, solidarna, itd...

Imaginirajmo dedeki in mamke moje forumske, imaginirajmo takšen gipotetičnij dijalog:

"Dober dan gospod slovenski premijer/prezident/nejmit SlovenskiKobajagiDržavnik™"
"Dober dan gospa pripadnica normalne nacije nekje iz BelegaSveta™".
"Če opazujem naravo, imate vi ZeloLepoDeželo™, gospod".
"Da, res je gospa, naša dežela je takorekoč pregovorno ZeloLepa™, pa še Ulublana™ nam je NajlepšMestNaSvet™, pa še lep šdadjon v Uježci™ mamo, use nam ej NajlepšnaSvet™ y bogamy y šyre."
"Oprostite, neki bi še preverila, pa sprejela odločitev, če se ali se ne preselim k vam in use svoje peneze investiram tu f toto pregovorno takorekoč ZeloLepoDeželo™"....
..:"Povejte mi gospod Vaša Ekselenca, kali vaša dežela inu država inu sistem in to pa to so svobodni?"
"Seveda!" 
..."prostotržni?"
"Seveda!" 
..."politično zares fakat v resnici pluralni in svobodni?"
"Seveda!" 
..."Pravni iz sez garantiranim, torej hitrim zanesljivim inu bullet proof pravnim varstvom?"
"Seveda!" 
..."Demokratična, mislem zares fakat fpičkomaterino do jajc demokratična?"
"Seveda!" 
..."kapitalistična, mislem, saj niste nekšna bognedaj komunistična đamahirija s podmizno aranžersko ekonomijo tovarišijskih zemonskih kleptoklanov, kjer o višini plač odloča nekšna miza treh komunistof in to pa to?"
"Seveda!" 
..."Ste civlizirana država, v kateri si ga precednik ne meče na roke od zadovoljstva, ker so odkrili nek rudniški jašek iz sez živimi noter nekoč po komunistih zaprtih, ki jim mimogrede prisodi drugorazrednost, medtme ko hiti odlikovati udbaške asasinske spake in to pa to?"
"Seveda!"
..."Ste solidarna dežela, ki pobrane davke zares uporabi, da potom mormalne nepatološke redistirbucije nekaj od pobranih davkov da nemočnim, obubožanim, revnim, dela nezmožnim, kot nasprotje banditizmu, ko oblast in njeni hajduški jataki podmizno ukradejo 7 od 9 milijard, uradno pa najmanj 2,2 iz proračuna kobajagi namenjenih gradnji infrastrukture in to samo na enem projektu, skupaj pa preko 20 milijard v 20 letih, medtem ko v 20 letih za tapravo socialo dajo komaj usranih 2 miljardi, kar je 10 krat manj od samo neposredno ukradenega dela proačuna, da o onem za kurac spičkanemu dleu niti nea gučimo?"
"Seveda!" 

"Ma, oštja, gospod vaša Ekselenca, ma, da ni tolje nekšna zajebancija, da se niste vi samo maljo hecalji, mona?"
"Eeee, gospa, pa vi ste prva začela, ...urghhh...urghhhh....urghhh....!", se je na koncu sladko nasmejal in neznansko užival toti naš kleni slovencki KobajagiDržavnik™.

Link

Ni komentarjev: