torek, 28. avgust 2012

1798586 - zakaj je Karbar sproduciral afero z Rodetovim očetovstvom

[rename]
Sem zagovornik, da je treba trditve dokazati.
Če gospa trdi, da sta se dajala dol, bo to očitno morala dokazati.
V kolikor pa bo test DNK pozitiven, pa ji njenih trditev ne bo potrebno dokazovati, ne? ;-)

In ponovno sprašujem: zakaj ga je sploh potrebno diskreditirati?

Rename, podcenjuješ komunistično beštijo.
Read my lips: Vsaka diskreditacija RKC je za slovensko komunistično beštijo dobrodošla, ker njihov shizofreni svet sestoji iz NjihovihSvojih™ in Tafarških™. Comprende?

P: Skratka, ne branim Rodeta, boli me kurac za njega, še manj sem taka budala, da bi dajal roko v ogenj za nekega duhovna glede celibata za katerega tako ali tako mislim, da ej isti kurac kot je nekoč kompartija svojim članom zpovedovala oni drugi cleibat, da nea smejo hoditi fcerkef, hehe, češ, če se je njemu pred potentnim kurcem sprehodila rajcig mična gospodična, on kobajagi nea bi....garant. Ne, mislim celo, da je bilo tak kot v mojem vicu tam doli v PS. Eto, to ti je odgovor zakaj je komunistični beštiji v interesu diskreditirati Rodeta.

Sicer pa, piše, da je gospa rodila v nekem sanatoriju? Sanatoriju za kakšne tegobe že? Pod kakšnimi okoliščinami? Zgolj moja forenzićka duša mi veleva, da bi morebiti mi uboge forumske dušice lahko kaj dodatno opravljali in gagali f toto smer, hehe.

PS

Dijalog v župniji v Mariboru, pred davnimi časi, ko so sanatorije imeli v glavnem severno od naših meja, pri nas so pa obstajale samo "ustanove", hehe.

Župnik senior (S), župniku junijorju (J), potem ko je po petih tednih končno peš prišel iz semenišča v Ljubljani, ki je najlepš mest na svet, nje™, na svojo prvo službo f toti Maribor, ki ga bi naj znova naredili štajerskega (Jebaje so včasih tak hodili na svojo prvo šlužbo, peš do jaja):

S: "Bogdaj, sin moj, je bila pot naporna?"
J: "Je, oče, bila je zelo naporna, ...med potjo so me nevihte pogosto dobile na prostem, enakrat s točo, ksreči so me dobri ljudje sprejeli na eno kmetijo"
S: "Te je med potjo Satan preizkušal, ... je preizkušal trdnost tvoje vere v Vsevišnjega?
J: "Je oče, je"
S: "V formi ženske?"
J: "Tudi oče tudi"
S: "Ti si ga seveda ignoriral, sin moj?" so oče dodali retorično inu strogo in mrko z očmi prebadajoč mladega duhovna.
J: "Trikrat zapored, oče..."

Oče so mrko strmeli v mladega duhovna, ki je zmedeno, ne vedoč v čem je problem, pristavil še to: "No, ja vsak dan po petkrat, vsakič trikrat zapored sem ga ignoriral oče". Oče S je še bolj mrko in z jasno grozo v očeh, šokiran ostrmel ob hvalisanju mladega J, oni pa hitro dosolil svojo izjavo: "...trikrat zapored, brez jemanja falusa ven, oče, dobro sem ga kaznoval, Satana satanskega, zelo s trdim sem ga ignoriral".

Link

Ni komentarjev: