torek, 7. avgust 2012

1780861 - tipične komunajzarske nebuloze o tajkunjenju

[forrester]
>Problem slabih kreditov se je kazal že dolgo, a so ga zanikali, premier Janez Janša pa mora sedaj poskusiti v kratkem času popraviti škodo, ki so jo povzročila tri leta leve koalicijske vlade, še piše FAZ

nop, škodo je povzročilo 20 let demokratično izvoljenih vlad.

Pahor ni talal tajkunskih kreditov, je pa odgovoren zato ker ni takoj šel sanirat bank. Janša pa mora zdaj popravljati to, za kar je tudi sam soodgovoren (tajkunski krediti).

Dokler boste slepe navijaške ofce blejale takšne nebuloze, češ, da so tajkunski krediti bili talani samo med letom 2004 in 2008, ter, da so v Sloveniji natančno trije tajkuni, ta dežela, ne le da nima bodočnosti, temveč jo tudi ne zasluži.

A vi mislite, da se je vsa lopovska prihvatizacija zgodila, pardon, skoraj zgodila, hehe, ko so zamudniki na komunistično plenilsko zabavo Bavčar, Binek in Šrotek hoteli v meso spreneniti dolgo pid Drnovškom in Ropom grajene in pripravljne plenilske marifetluke?

Tajkunov, mini tajkunov in mikro tajkunov, oz Kučanovih in Pahorjevih rdečih plenilcev je tam nekje cca 30000. Niste se veliko zmotili. samo za 5 nul. Pleniti so pričeli davnega leta 1992, ko kumunajzer kamarilja tudi uradno znova prevzame oblast in v ta namen do tal poruši demos in idejo o eliminaciji kumunajzerizma in plenjenja in reketiranja.

Pahor je skupaj s kučani, potrči in še tisočem rdečih banditov, tvorno sodeloval v tej sistematično izvedeni lopovski orgiji. Amen! Bilo je namerno in načrtovano! Temu so rekli - hitra gradnja "naših" premožnežev, da nas tujci ne požerejo in tačrni, ne prevzamejo moč.

To je vsakomur, kdor ima vsaj dve zdravi nenavijaški celici možganov, jasno in razvidno z Lune s prostimi okami. Vem, vem, tebi so na primer tovariš German, tovariš Janković, tovariši iz Krke in podobnih kolhozov vse eni sami pošteni in ugledni državljani, ki so leta 1991 imeli komaj za burek, par let za tem, številni pa že drug dan, ko je stopil njihov in njim na kožo po njih za njih napisan zakon v veljavo, pa so že imeli nekaj deset ali celo sto milijonov premoženja. 

In za razliko od tretjerazrednih kmetavzarskih in nemarnih komunističnih zamudnikov, so raznorazni germani ostali v senci, ter brez velikega pompa uživajo sadove svojih plenilkih pohodov.

Glupa Slovenija pa gloda kučanovsko kompartijsko agitpropovsko kost o "vseh treh" tajkunih Slovenije, ki so sicer ves čas člani in aktivni podporniki kompartije in celo ustanovitelji kompartijskih reciklatov, a jih kompartijski agitprop mirno predstavlja za Janševe. Ker Glupa Slovenija pač požre vse. Tudi takšne nebuloze. Zato pa imamo takle kot imamo.

Link

Ni komentarjev: