sreda, 8. avgust 2012

1782150 - zakaj že se ne bi smelo pisati o Udbi

[gsavli]
še en edit: sem šel pogledat na spletno stran SDSa, da vidimo, če kaj pametnega sporočajo. Pa je na prvi strani kozmus, še neke novičke glede OI in nekaj o UDBI. Svašta, totalno prazne glave. OK, je poletje, nekako gre zraven. OI, Kozmus že ok, kozmetika za babe recimo, pa nasveti, kako biti boljši v postelji, to bi tudi lahko imeli gor. Ampak UDBA? Kot da bi pobegli iz klinike na Polju bili za tisto spletno stranjo. :)
Mater kdo nam državo fura. Jao, jao...

In kaj tebe moti v zvezi s pisanjem o udbi? A udba morebiti ni obstajala? A meršoli in tauferji morebiti niso bili smrdljivi ovaduhi? A morebiti meršoli danes kažejo znake kesanja? So mar nehali služiti kompartiji in udbi oz istim ljudem in organizacijam kot pred 40 leti?

Zakaj si ti tak občutljiv na to, da vsaj ena revija v državi ne tišči glavo v pesek in eto izpostavi, da je ta narod umobolen in sjeban in moralno gnil, če mu pa predsedniki Pen klubov in pisateljev Slovenije in kobajagi ugledni pisatelji niso nič drugega, kot nizkotni smrdljivi ovaduhi, ki so svoje prijatelje ovajali eskadronom smrti kompartije? Ki so potem tem ljudem uničevali življenja!

Si mar tudi ti bil udbaški ovaduh, pa bi rad, da se to čimprej pomete pod preprogo, al kak? Veliko jih je namreč v Sloveniji takih kekcev in kljukcev, ki so bili ovaduhi, še danes se držijo te mreže taistih ljudi in tem ljudem pohlevno in lojalno pomagajao držati kontinuiteto komunajzerizma, tudi zato, da zlodela ostanejo prikrita in nikoli razkrita, da se o njih ne piše, hehe, hkrati pa gagajo, češ da je UDBA oz SDV stvar preteklosti, pa kao eto to je skrajno abotno, da se o tem danes govori. 

Abotno je, da Slovenija niti danes nima moči tem izmečkom jebati mater na primeren način, eto to je abotno! Abotno je, da ta narod izbere ortozagovedanega talibanskega udbaškega komunista Tuerka za prezidenta, ta pa kot dolgoletni udbaški sodelavec in maziljenec režima na zadatku v tujini, odlikuje svojega nekdanjega nalogodajalca, udbaša Ertla. najbrž iz zahvalnosti, ker ga ej taista udbaška mreža dala nastaviti za prezidenta. Da lahko v letalih z đakuziji namaka svojo rdečo kavijarkomunistično rit in da lahko na naš račun kupuje tange svojim konkubinam.

Če bi Slovenija leta 1991 naredila vsaj to, kar je naredila Češka, alpa Nemčija, če že ni naredila tisto, kar so Romuni naredili svoji Securitate in bi udbaše odjebala enkrat za vselej v tri pičke materine in jim takrat vsem objavila smrdljiva ovaduška imena in njih zlodela, da vemo kdo so te gnoji, bi danes morebiti bilo res nepotrebno to znova vleči na plano.

BI Meršol bil postal poslanec, če bi njegovo ime in zlodela bili prezentirani javnosti že leta 1991? Bi sploh imel jajca kandidirati? Bi kompartija s svojimi zokiji, tuerki, meršoli in podobno smrdljivo lopovsko zalego sploh obstajala, če bi kučanovski kamarilji takrat opalili vsaj neko rahlo lustracijo? Vprašanja so seveda strogo retorična.

Ma eno je sigurno - nikoli, absolutni nikoli, dejstva, da so meršoli in tauferji ovajali, ne smemo zanikati in pozabiti. Ali pa bognedaj biti občutljivi na omenjanje teh zlodel in to ziljonkrat, akoravno tako nanese. Jaz ne čutim nobenega diskomforta, če imena vseh ovaduhov vsak dan visijo na vseh oglasnih deskah v državi. Bil si ovaduh, zdaj pa naj narod ve, da si ovaduh. Da svojega smrdljivega karakterja znova zahrbtno ne uporabiš proti prijateljem in kolegom!

Komunistični gnoji zelo dobro razumejo to logiko opominjanja na zlodela in sprijenost, ko selektivno izbirajo dogodke iz preteklosti, ki jih nenehno poudarjajo. Da se ne pozabi in se zlo ne vrne znova, pravijo. Fajn! Strinjam se, ko gre za izživljanje katerihkoli fašistov, je nacijo treba na njihova zlodela opominjati stalno. Da se ne pozabi pa zato ponovi! 

A ne vem zakaj bi ravno na zlodela komunističnih fašistov in udbaških eskadronov smrti in kompartijsko-udbaške ovaduške vojske morali nehati nacijo opominjati, raznorazne lažgoše pa vsako leto znova povzdigovati v nebesa in to za 7 milijonov iz državne blagajne? Zakaj, ajd, razloži? 

Jaz menim, da je ravno obratno. Zlagane lažgoše bi morali prepustii privat orgijanju komunističnih lažnivcev iz njihovega osebnega tošla, ne pa da jim država plačuje tiste njihove vsakoletne orgije laži in sprenevedanja in širejnja razdora v narodu, o UDBI bi pa moral biti feljton v vsakem časopisu še naslednjih 100 let in to po programu financiranemu iz državnega proračuna. 

Jap, dobro si prebral, jaz bi to sponzoriral vsem časopisom: pa magari, če zraven zaradi zakona napišejo disklejmer "Oglasno sporočilo - naročnik: Država Slovenija". Namerno, zavestno, načrtno bi to počel! Compredne? Da noben pripadnik nacije nikdar več v bodočnosti ne postane smrdljiv ovaduh. Ker ovaduštvo in podobna nizkotna dejanja v koristi komunistične kače, ali kake druge tej podobne kače, razkrajajo karatker in duha nacije, kakor strup kače ali pajka utekočini notranjost žrtve! In pri tem nič ni važno ali se to godi pod pritiskom sile in grožnje in izsiljevanja udbaške beštije, ali prostovoljno, ker je nekdo gnoj, ali malo mešano.

In seveda bi morali imeti v vsakem kraju v Sloveniji iz granita izdelano ploščo na glavnem trgu, v kateri bi imeli z velikimi črkami in s fotografijami prikazane vse udbaške ovaduhe in udbaše in morilce kompartijskih eskadrinov smrti, pri čemer bi lokalni udbaši morali biti izlistani z večjimi črkami na prvem mestu. Da ljudje v tistem naselju vedo kdo izmed njih je bil smrdljiv ovaduh in sprijen vojščak terirističnih organizacij kompartija™ ter udba™. Zraven pa ploščo z navedenimi žrtvami teh beštij.

Ne pa, da se jim en tak smrdljiv ovaduh na volitvah dandanes predstavlja za poštenega in častnega kandidata, da jim vlada. In ga ovčke izberejo. Češki komunistični in udbaški smrduhi so se od sramu in strahu od kazni za vedno poskrili v mišje luknje, slovenski so pa vsi po vrsti zdrveli v oblastne strukture in med državno amdinistracijo in med tajkune-roparje, ki so bogateli kot mailjenci komunističnega režima, ki je leta 1991 v nas celo dobil nov zagon.

Skratka odpravili so se narodu znova vladati in narod še naprej ropati in mu jebati mater z brutalnimi in drakonskimi davki in reketi nikoli videnimi na planetu Zemlja. In celo več, oni kot stekli psi atakirajo, da bi diskreditirali vse, ki nasprotujejo njihovim in kompartijinim aspiracijam ali samo slabo mislijo o kompartiji™ in udbi™, ali pa se zgolj drznejo imeti ambicijo, da bi kompartiji vzeli oblast iz rok. 

A mejk nou mistejk - to je tako, ker komunistične in dubaške beptije niso dobile po pički, a bi seveda da morale, ker ta smrdljiva, sprijena satanska zalega razume samo eno - govorico moči, zato bi moč pravne države morala biti tej zalegi demonstrirana, ne pa, da se danes kurčijo, kot bi bili pošteni in častni, v resnici so pa navadna teroristično-zločinsko-mafijska zalega! 

In pisanje o njihovih nečednostih je danes, čeprav Blažev žegenj, edini način, da vsaj malo fašejo po pički. Naj meršoli in tauferji vedo, da Mi™ - The nacija ipak vemo in pomnimo, da sta gnoj in da jima seveda ne priznamo niti statusa uglednih in poštenih državljanov niti statusa izobraženih razumnikov oz akademikov, niti statusa častnih in uglednih državljanov! Đabe jim njihove funkcije! 

Naj vesta vsaj to! Pač ostalo nam je, da se branimo od te drhali po Ghandijevo. Kot bi reklo Bijelo Dugme: "I čime od svjeta, da se braniš [O Slovenija!]? Kao ruža, sa dva smješna trna [dva uboga nerdeča časopisa, ki o zločinih udbe in kompartije tu pa tam pišeta]? Evo:
www.youtube.com/watc...detailpage

Ti si iz benignega linka s čelne strani SDSove spletne strani, ki je link do članka v Reporterju, spletel zgodbo, da se SDS vsak dan na čelni strani ukvarja z udbo™. Morala se bi, a se na žalost ne, je moj komentar.

Če bi Čehi in Romuni danes imeli svoje udbaše še vedno na vrhu njihovih družb, družbene smetane in celo zakonodajne in izvršne oblasti, kot "ugledne" državljane, člane parlamenta, vlade in predsednike Pen in podobnih klubov, se bi oni tako poukvarjali s svojo UDBO™, da bi jim jebali mater in to kar z zakonom in objavo imen vseh teh smrdljivcev komunističnih. 

P: Dokler so udbaši in komunistične beštije v slovenskem političnem prostoru in družbenem življenju, še kako ima smisla pisati o njihovih zlodelih, ki očitno potekajo še danes in tu. Pizde smrdljive! Maestro Tufer se leta in leta spreneveda in kobajagi udriha po SDV in temačnih časih pod komunistično strahovlado, v resnici je pa že od pamtiveka ZANESLJIV sodelavec eskadronov smrti taiste kompartije. Jaki mi je oin nek intelektualec in pisatelj. Izmeček nad izmečki in to najnižje vrste!

Evo, še to, če pesem Bijelega dugmeta opisuje slovenski narod, ta od Bore Čorbe opisuje udbaška in kompartijska govna in vas dušebrižnike, ki vam je hudo, če se njihovi zločini kobajagi prevečkrat omenjajo. Evo: www.youtube.com/watc...detailpage

PS
Jap, za vsako zlodelo in nečednost in morlano govno kompartije oz meršolov in tauferjev in tuerkov udbaških, na žalost ipak ni še spisana po ena poučna pesem, zato imaš ti - dušebrižnik prokompartijsko gardijanski srečo, sicer bi ti zdaj tu nalimal ziljon linkov, hehe.

Link

Ni komentarjev: