torek, 1. maj 2012

1674696 - še en zanimiv predlog glede zajedalskih podpornikov komunizma

[bozo666]
Kako enostavno je nahujskati množico, da postane.....ne bom napisal kaj, saj mnogi poznate drugo polovico 30 let v Nemčiji ali Miloševičevo obdobje v Srbiji.....

KAKO?

Enostavno, tako kot na tem forumu....

NENEHNO PONAVLJATI RAZNE LAŽI,DA TE POSTANEJO ( glej Nemčij, Srbijo ) RESNICA, V katero je TREBA verjeti.

Stanovnikova penzija, o kateri je moč edino debatirati, je 1805 evrov in je daleč od najvišje penzije v SLO, ki je okrog 2400 evrov.TO JE EDINA RESNICA, PA NAJ JURIŠNIKI v že videnem stilu nabijajo tako kot so v Miloševičevi Srbiji in predvojni Nemčiji, do onemoglosti.

Za 20 let dela v tujini pa je ta človek dobil tujo penzijo, za katero je bilo po ameriških in švicarskih zakoninih odvajano mnogo denarja v penzijski fond iz katerega pač dobiva penzijo. To potrošijo njegovi otroci in vnuki in preko DDV-ja pride njen velik del v naš proračun , kar je super.

KO BI LE BILO DOSTI PENZIJ IZ TUJINE, SAJ JE V SLOVENIJI DOSTI POTREBNIH ALI POTROŠNIH VNUKOV IN PRAVNUKOV, PRORAČUN PA RAVNO NI POLN , MAR NE.

Tako je drugovi!

Predlagam, da vseh 550 tisoč kumnajzarof in prokumunajzarof (noter je skrit celotni javni sektor) gredo delat v tujino, da si tam zaslužijo tuje pokojnine kot Stanovnik, ki bodo polej njihovim vnukom prav pršle. Koristi bodo številne: ves javni sektor bo odšel, s čimer se odpre pot, da ga končno oblikujemo primerno, pa ga iz 230 tisoč zmanjšamo na recimo 70; ves glasovalni stroj in vsi komunisti bodo šli pa bomo končno dobili čisto nekomunistično vlado, prvega nekumunajzer precednika, premijera, župane...; končno bomo lahko uredili pokojnine v skladu s kontribuiranimi sredstvi, okapičili prispevke in uvedli poštene nediskriminatorne davke, za katere bomo vsi vedeli, da so OK, saj fujtrajo minimalno državo in služijo namenu in so pošteno razdeljena bremena...itd.

PS
Kumunajzarčki Slovenistana, ni važno kam greste, sam pejte, le Ufiladelfija je rezervirana za nas nekomuniste in antikomuniste. Ne bi rad videl, da nam jo kontaminirate s svojimi kibucarskimi ideološkimi kontaminati. Pejte na Kubo, tam je fino, alpa se utopite v morju kitajske supernacije, alpa idite v Severno Korejo, kjer vas bodo še najbolj veseli, saj ste za Kubo in zlasti Kitajsko preveč ekstremni rdeči talibani.

Link

Ni komentarjev: