četrtek, 24. maj 2012

1699172 - recenzija kolumne "Kdo je kriv za revno Slovenijo" Uroša Urbasa

Ni slabo, Urbas. Sploh ne. Celo, zelo dobro si to spisal.

Kar se tvojega končnega vprašanja tiče pa menim, da je pri nas stanje maksimalno (torej konstantno enako) sprevrženo, kakor danes in to vse od trenutka ko je neonacisocialistična rdečetalibanska kamarilja ugrabila državo in jo zaprla v komunistični ideološki in moralni gulag.

Če pogledamo celoten slovenski politični prostor, sestoji ta pretežno, torej večinsko od kompartijskega materiala, ki je bodisi še vedno deviški, bodisi je doživel par reciklaž in menjave zunanje konfekcije, napisov in garderobnih modnih dodatkov, ob enaki vsebini. 

Kar je najhuje, kamarilja je vzgojila tudi mladi, post-1991 rod komsomolcev, ki danes, svojim letom primerno, po Churchillu, razkazue najbolj ekstremni, skoraj da militantni komunisto-talibanizem, pri tem pa zase celo meni, da so vrh svetovnega intelektualizma in antifašizma. Kera beda uma!.

Če pogledamo celotni slovenski gospodarski prostor, je ta poleg z Lune vidne distorzije, ki jo povzročajo komunistično ustrojeni in vodeni državni kolhozi - stebri državno+tajkunskega kapitalizma, torej v bistvu dogovorne ekonomije kartelno mafijskih klanov, je naše gospdarstvo nenormalno obremenjeno z incestnimi, domaćijskimi, nepotističnimi in predvsem klansko-klijentelističnimi transakcijami, ki so do zunanjega sveta gospdarsko-ksenofobno hostilni.

Dejstvo je namreč, da se celo zelo in estremno uspešna zasebna podjetja, oz njihovi lastniki in management, zelo radi predajajo sladkostim antiprostotržnega podmiznega aranžerstva in kartelnih orgij, ki so vse do zadnje antipotrošniški in na škodo davkoplačevalca in državljana-individue.

Čeprav je tvoj tekst vrhunski, čeprav nikomur od omenjenih krivcev in protagonistov zla v slovenskem partitokratskem ekosistemu nisi prilepil ničesar, kar jim ne gre, težko požrem presežno medvrstično usegliharstvo, dasiravno nekompartijski pizdeki, ki si jih omenil zaslužijo vse, kar si jim pripisal.

Z drugimi besedami, premalo si poudaril dejstvo, da nam že 70 let v kontinuiteti vlada rdečetalibanska fašisto-mafijska klika, kar simbolno dodatno apstrofira žalostno dejstvo, da Slovenija že 70 let ni imela nekomunističnega predsednika države.

Če bi tvoj članek bral taksist iz Las Vegasa, ki besedo "Slovenia" po 77 poskusih tipa Salvanija, Solvania, Salovenia,...končno izgovori, eeee, na še en nov način napačno, bi sploh ne registriral, da tu ni šlo za izmenjevanje osmih vlad osmih normalnih političnih opcij, temveč za farso v režiji kepeca iz Murglorja, ki se je iz nekih obskurnih Slaščičarn ljubljanske balko-kasabe šel svoje maliciozno in antinarodno državnoprisilno uravnavanje plebsa v enaki bedi in špetirmaherstvo proti vsakemu poskusu, da na sceni prevlada nekomartijska normalnost.

Premalo si razodel, da tu gre za kontinuiteto zločinske antinarodne klike, dasiravno si zgledno izpostavil, da se njeni oponenti niso ravno proslavili z akcijo za rušenje komunističnega zla.

Dobro si jih dezauviral vse, Kepeca in Ivana in vse grauštufe ume med tema dvema poloma, zamudil si pa v smislu prstokazanja na zlodeje in krivce, bolj eksplicite izpostaviti nevidno tiho nenačelno partito-kleptokratsko koalicijo zla, v kateri so bili udeleženi vsi oblastniki od leta 1945 do sedaj, koalicijo zarote proti nastanku srednjega razreda in svobodnjakov - relativnih finančnih neodvisnikov. Vsi lepo potihem izvajajo zločin davčno-reketarskega aparthaida naperjnega proti "bolje" plačanim prihodovalcem iz dela.

In tako pridemo do moje glavne poante in odgovora na tvoe vprašanje s konca članka - krivi so vsi, ki mirno sodelujo v zločinu proti ljudstvu, ko preprečujejo nastanek svobode, neodvisnosti in vsega, kar je prerekvizit za nastanek srednjega razreda, krivi so vsi, ki mirno izvajajo nevideno reketiranje, eni v imenu komnistične fašisto-ekspropriativne ideologije in oredvsem v imenu financiranja kontinuitete njihive diktature iz nareketiranega kapitala, drugi v imenu lagodnejšega vladanja potom sramotne uravnilovke pacificiranim fovšljivim dušam.

Žrtev v vsej tej orgiji je delo, podjetnost, poštenost, prizadevnost in seveda trdnost in progres nacije. Nehajmo se slepiti, dokler nam vlada rdeča kamarilja, naj si bo v formi pravovernih kagebe vlad ali pa koalicij-spačkov, v katerih ni moč spremeniti komunističega kursa, ker nad tem bedi "levičahski" phopahtizanski Kahel in talibanske falange Semoličancev, ta dežela ne bo več videla napredka. Amen.

To, da kamarilja lahko še naprej reketira cvet nacije, je pač isti kurac, kot je Fritzl lahko posiljeval v klet zaklenjeno hčerko. Pač kamarilja za ropanje in reketiranje in ongoing ekspropriacijo zlorablja atribute in rekvizite ugrabljene države. Nič novega ali inovativnega to ni. Ključno vprašanje je, kdo je v slovenski zgodbi o incestu tista "policija", ki bo aretirala in eliminirala slovenske Fritzle, ki psiljujejo inbreketirajo n kradejoin plenijo s pomočjo državne represije ugrabljene države.

Ko v Sloveniji kogarkoli opomnem, na elaboriani zločin in komplot proti srednjemu razredu in cvetu slovenstva, vsi relevantni pizdeki, ki bi lahko povzročili odpravo aparthaida, se delajo mone, begajo s pogledi in bolščijo v tla, ali hitijo zamenjati temo, s čimer v bistvu sporočajo, da se jim nič ne zdi škoda reketirati cvet slovenstva in, da se potihem kar strinjajo, ter perverzno uživajo v dogajanju mafijstva, plenilstva in fašizma. E, pa, dokler je tako, je vseeno kdo vlada. Pač na pijedestalu je sistemski istitucionaliziani grabež in reketiranje. Družba, ki temelji na sistemskem zlu se naj ne čudi svojemu propadanju, usihanju optimizma in gnitju. Nikar ne krilimo z ročičkami, kobajagi začudeno.

Link

Ni komentarjev: