četrtek, 3. maj 2012

1676379 - kakšno bi bilo cepivo proti komunizmu

[pirhovec]
Cepivo proti okuženju z levičarstvom, anyone?

V Sloveniji to ne bo zadoščalo. Trenutno imamo kužnih že preko 550 taužent, okuženih preko meljon, rizičnih pa skoraj dva milijona, ker so že bili izpostavljeni močnim koncentracijam komunističnih kontaminatov.

Vakcina za mlade, ki bi 100% delovala bi bila takšna. Vsa mladina nemudoma v kakšne zasebne šole v tujini.
Za starejše od 20 let vakcina ne pomaga, temveč se potrebuje zdravljenje proti komunistični bakteriji KMRSA, ki žre možganske celice. To zdravljenje pa ne bo uspešno, niti ga ima smisla začenjati, če poprej ne eliminiramo vse vire okužbe. Skratka potrebna je ostra antibakterijska dezinfekcija (Antibakterijski šok) celotnega prostora Slovenije, potem pa volivni operativni poseg, s katerim se iz narodovega telesa s pomočjo visoko dvignjenega volivnega skalpela, torej sredinca na katerikoli roki, komunistom pokaže sikter-falus.
Ko v parlamentu ne bo SD, Desus, PS, tak kot danes ni LDS, ZARES, SNS...bomo vedeli, da je deratizacija uspela.

Za zaustavitev širjenja okužbe in za lajšanje bolečin se lahko naredi sledeče. Ukiniti denar s katerim se kumunajzer bakterija KMRSA hrani. Recimo denarji, kot je tistih 9 meljonov, ki se jih daja tisti kobajagi borčefski organizaciji za čaščenje morilcev in morije, je treba nemudoma odtegniti. Odpustiti 50% sine-kurcef in sine-kuric, ki visijo na državni sisi in podobno, ki se na volitvah postavijo v gard plačanih volivcev kompartije™.

Sčasoma bomo že v poziciji, ko bomo gladko v parlamentu izglasovali nove zdrave davčne zakone in zakone, ki tetirajo socialne prispevke, zdravstvo, pokojninski sistem. To bo še bolj ukinilo denar in hrano komunistični bakteriji.

Potem pa v javno-medijski prostor ftekniti nekaj sto meljonof denarja v razponu 20 let, da se s proliferiranjem resnice in svobode izniči binarne živčne pline s katerimi efdeve demaoghoško agitprop falange skušajo zastrupiti Slovence z ideologijo kompartije™. Ipd.

Link

Ni komentarjev: