sreda, 30. maj 2012

1708555 - česa nasprotnikov "ameriškega imperializa" čisto nič ne skrbi

[posavski]
 potem pride Iran, pa Libanon in še enkrat Irak in Libija... in ko bo pod ognjenim plesom ameriških bomb padalo po 1000 otrok na dan, verjetno ne boš tako hudo raz****,... morda boš celo pomirjen, saj ti bo neokonomajzl Nimda razložil, da so itak domorodci...

Ne, to ga pomirja, ker ti kumunajzerček oz. prokumunajzerček, eto pridkano dežuraš in ne zamudiš nobene priložnosti, da pljuvaš po USA, katere ti v resnici gredo na živce ne iz skrbi za islamski svet, temveč zato, ker so odkrito antikomunistične. Ne poznam dandanašnji niti enega slo kumunajzerčka in ali prokumunajzerčka, ki ne bi drukal proti ZDA in za Kitajsko, za kubansko bojda-super zdravstvo (auuu, jebote Allah) in za Chaveza in podobne neo-komunistične spake. Skratka za komunistične kobajagične zgodbe o uspehu. 

Tebe eto skrbijo vsi, sam doma te pa nič ne gane niti Huda jama, niti 350 tisoč na plitvo zagrebenih trupel, niti tisoče, ki so prestali teror komunizma, niti sistemsko-sistematično zasužnjanje lastne nacije, ki nemoteno teče dalje, niti davčni aparthaid naperjen proti ustvarjalcem-odvisno zaposlenim, niti odkrito plenilski prispevkovni reketi, niti sistemsko-sistematični odvzem priložnosti slovenskim otrokom, da se iz razreda sužnjev zavihtijo v razred neodvisnih, ker njihovi suženjski starši, spričo komunistične sistematične pavperizacije, kateri so jih podvrgli TvojiSvoji™ kumunajzer-fašisti, pač lahko naprej replicirajo zgolj nove sužnje. Sužnju se suženj rodi, ter sam naprej novega sužnja zaplodi. Spričo brutalne total-uravnilovke vsiljene izključno onim iz dela prihodujočim - skratka suženjskim tlačanom fevdalcem - komunisto vlasteli, uravnilovke na vseh ravneh in v vsem, pač nihče nima goriva, da bi morfiral v prebega po socialni lestvici navzgor, razen, če se pridruži komunisto-mafiji, pa nakrade kapital za tovrstni premik.

Doma mirno drukaš za in voliš komunistično-fašistične klepto-reketarske beštije, ki odkritje trupel v Hudi jami označijo za drugorazreden dogodek, ker jim je obskurna vsakoletna afeže proslava dneva [kumunajzer] žena dogodek prvega razreda; doma mirno voliš smrdljivo plenilsko fašisto-komunisto-mafijsko zalego, ki krade milijarde iz davkoplačevalčevih žepov in s tem jača svojo ekonomsko moč in podstat ter bohoti kompartijske črne fonde, z vsem naštetim pa spodjeda prostotržnost in suspendira demokracijo in vsako svobodo.

V Iraku, Libiji, Siriji, Iranu, Afganistanu te pa kobajagi silno skrbi ameriški jebeni svetovni fašistični šerif, ki je eto, žalibog, toliko velika sila, da lahko domnevne nevarnosti lastni nacionalni varnosti preventivno zatira na poljubni točki globusa, ker je njemu - politično-vojaškemu godzili, to pač nekoliko širše in svobodneje definirano lastno dvorišče. 

Ja, res je, ameriški šerif je, milo rečeno, hudo sumljiv, hudo sporen, celo lastnim državljanom sporen in njihovi svobodi nevaren, ma, daj prosim te, pometi najprej tu pri sebi doma. Naredi domačo nalogo, ki so jo Čehi, Madžari in Poljaki naredili davno. Pospravi svoj lastni strahopetniški drek, ti pro-komunisto-fašistek kleni, ki brez napake vedno drukaš za in redno voliš komunisto-fašiste! Pri tem se pa celo šopiriš in imaš za intelektualca in borca za svobodo in pravičnost, kot bi bil Jezus osebno in ne neki tam obični, talibanizirani, na kompartijski agitprop in demagogijo nasedli Pepe Kurcanerazumovič. Bljak!

Link

Ni komentarjev: